Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Linute:) @ 2013 05 24, 12:24)
27 dydis kokiems mazdaug klubams? su 91 cm. imti turbut 26 reiktu?  g.gif

aš turiu šiuos gražuolius džinisukus su 93 cm man tik tik visur jau kaip ir aptemptoka , tai net 28 visai neblogai būtų ax.gif ax.gif spausti nespaudžia 27 dyd. bet ir laisvai nėra, visur jau apgludę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 05 23, 10:47)
Teko parduoti grazuolius. 27d. Kol nesupakuoti, nufotografuoju ir ikeliu. Spalwos gyvai - dar sodresnes, bet grazios, ne "sintetines"
Grozis neispasakytas. Spalwos, rastas... zodz viskas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Su elastanu, tad tempiasi. Ir mano nuomone, visiskai nestorinantis modeliukas  thumbup.gif
Jei kuri turit 28 ar 29d parasykite CM. Busiu l l dekinga!  4u.gif

Laurynaaaaaa,nu,kada spejai parduot doh.gif Maaaan ju reikejoooooo doh.gif
Grazus juodai.

QUOTE(linamog @ 2013 05 24, 15:00)
Asmeniskai dar neuzdirbu ant tokiu. biggrin.gif

Zmogus gi neklause apie finansine padeti biggrin.gif

Inga,ir tu turi tokius dzinsiukus bigsmile.gif Imesk foto ,ka ax.gif
Atsakyti
RII o koks jusu ugis??? Del vientiso maudomuko klausiu. Jusiski pardavineja, tik 0 dydi. Bet mano klubai 95, taciau krutine 84, jauciu mazas butu... g.gif Bet bijau, kad 2 per krutine kristu...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 05 24, 19:00)
RII o koks jusu ugis??? Del vientiso maudomuko klausiu. Jusiski pardavineja, tik 0 dydi. Bet mano klubai 95, taciau krutine 84, jauciu mazas butu... g.gif Bet bijau, kad 2 per krutine kristu...

173
Ne toki pardavineja,kitoki.
Per krutine nekristu, ten yra petnesele dar.Va uzpakalis gali but iverztas labai g.gif dvigubas toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 24, 18:19)
Grazus juodai.
Zmogus gi neklause apie finansine padeti biggrin.gif
Inga,ir tu turi tokius dzinsiukus bigsmile.gif Imesk foto ,ka ax.gif

turiu mieloji smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 24, 18:19)
Grazus juodai.

Aha, spejau... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif su giliu liudesiu... netilpau blush2.gif
Grazuoliukai jie wub.gif Tikiuosi dar pagauti didesnius. Kaip tycia, pirkau brangesnius, poto juos atpigino ir dar visa saw ju buvo per papildymus. O dbr nei kvapo... doh.gif tikekimes dar imes! smile.gif
Atsakyti
Mergaites ar 40% nuolaida galioja final sale?
Atsakyti
jau turiu uzsakyma biggrin.gif Kas is tarpininku uzsako?

su 26 cm peda - 40 dydis kokio dydzio imti belerinkes 9.5 - 10? Visai nesiorientuoju dydziose. Ir gal kas turit siuos batukus, kaip kokybe, kokie atsiliepimai?

http://factory.jcrew...14767/14767.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 24 gegužės 2013 - 23:42
junkities j.crew factory pas rudaplauke 4u.gif laukiam.kad butu free ship`as.as irgi nusiuntus uzsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 25 gegužės 2013 - 08:04
Tai tie grazuoliai dzinsiukai , kaip supratau, mazinti g.gif Tai gal 28 ziuret g.gif

Nuolaida 40%? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 05 25, 09:25)
Tai tie grazuoliai dzinsiukai , kaip supratau, mazinti g.gif Tai gal 28 ziuret g.gif

Kad lyg nepasikeitusi nuolaida smile.gif
Ir gal galit kas įmesti spalvotų liberty džinsiukų nuorodą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 25 gegužės 2013 - 09:02
QUOTE(RII @ 2013 05 25, 09:25)

jo jums rii, jei regular tai 28 reiktu, nes kiek pamenu jus keliais cm platesni klubai yra
Atsakyti