Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Biškis @ 2013 07 17, 12:04)
sveiki  4u.gif jauciu nelabaai ta tema, bet....  blush2.gif

Ar tikrai  teciams pirma menesi padedatiems mamai namie su leliuku taikomos lubos????

Tikrai, MB lubas gavo, nors turėjo gaut daugiau 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, jei priklauso atostogų 2 mėnesiai (kasmetinės sukauptos), ar darbdavys privalo atiduot jas visas prieš dekretą, jei darbuotojas prašo?

Ir kaip pvz skaičiuojasi atostoginiai, jei tarkim liepą buvo biuletenis, tai liepos mėnuo imsis į atostoginių skaičiavimą išeinant rugpjūtį? Ar skaičiuosis iš pilnai atidirbtų 3 paskutiniųjų mėnesių?
Atsakyti
Sakykit,jei as i NGA iseinu spalio 2 diena,tai iseina kad man darboviete turetu ismoketi alga uz pradirbta viena menesio diena (uz spalio 1d.) tai gaunasi kad spalio menesio vidurkis bus tik vienos dienos alga?

kaip skaiciuosis NGA mano atveju? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2013 07 17, 16:45)
Sakykit,jei as i NGA iseinu spalio 2 diena,tai iseina kad man darboviete turetu ismoketi alga uz pradirbta viena menesio diena (uz spalio 1d.) tai gaunasi kad spalio menesio vidurkis bus tik vienos dienos alga?

kaip skaiciuosis NGA mano atveju? aciu  4u.gif

NGA skaiciuosis is 2012.09.01-2013.08.31 laikotarpio
VPA is 201.01.01-2013.12.31 laikotarpio.
Spalio menuo ieis i VPA apskaiciavima,t.y viena diena kai dirbot ir paskui ka gavot uz NGA.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 17, 15:49)
NGA skaiciuosis is 2012.09.01-2013.08.31 laikotarpio
VPA is 201.01.01-2013.12.31 laikotarpio.
Spalio menuo ieis i VPA apskaiciavima,t.y viena diena kai dirbot ir paskui ka gavot uz NGA.

tai praktiskai man jokio skirtumo ar as iseisiu i dekreta ar spalio 1d ar spalio 2d?

nes jau norejau prasyt kad viena diena paankstintu man dekreta mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2013 07 17, 16:51)
tai praktiskai man jokio skirtumo ar as iseisiu i dekreta ar spalio 1d ar spalio 2d?

nes jau norejau prasyt kad viena diena paankstintu man dekreta  mastau.gif

Nera skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 17, 16:04)
Nera skirtumo.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 07 17, 11:04)
sveiki  4u.gif jauciu nelabaai ta tema, bet....  blush2.gif

Ar tikrai  teciams pirma menesi padedatiems mamai namie su leliuku taikomos lubos????

Deja taikomos. Maniski kaip tik dabar ta menesi atostogose, tai gaus tik "lubas".
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 15, 14:07)
Motinystes pasalpa ismokama visa uz visa nestumo ir gimdimo laikotarpi,tad jus kai parasysit prasyma,gausit viena ismoka uz visus 4 men.

dėkoju!
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 15, 14:07)
Motinystes pasalpa ismokama visa uz visa nestumo ir gimdimo laikotarpi,tad jus kai parasysit prasyma,gausit viena ismoka uz visus 4 men.

dėkoju!
Atsakyti
laba diena dar kartelis
viena diena atrodo viskas suprantama kita vel nebe doh.gif
as parasius darbe 3 metus,ir paskui atleidimas kai vaikui sueina 3metai
jeigu as pastoju spalio menesi vaikui 2 m 1menuo, antrasis gimsta mazdaug liepa dar nera 3 metu pirmajam tai realiai as dar darbuotoja skaitausi
kaip tuomet man skaiciuotu VPA?
As jau VPA gauciau uz antraji gimus jam?nes dekreto tai negausiu bet kaip tada po gimdymo tos 56 dienos? ar man isvis kai netaikomos jokios NGA tai iskart tvarkaus gimus antram vaikui VPA?
o dar kokia vienkartine priklausytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 07 18, 12:38)
laba diena dar kartelis
viena diena atrodo viskas suprantama kita vel nebe doh.gif
as parasius darbe 3 metus,ir paskui atleidimas kai vaikui sueina 3metai
jeigu as pastoju spalio menesi vaikui 2 m 1menuo, antrasis gimsta mazdaug liepa dar nera 3 metu pirmajam tai realiai as dar darbuotoja skaitausi
kaip tuomet man skaiciuotu VPA?
As jau VPA gauciau uz antraji gimus jam?nes dekreto tai negausiu bet kaip tada po gimdymo tos 56 dienos? ar man isvis kai netaikomos jokios NGA tai iskart tvarkaus gimus antram vaikui VPA?
o dar kokia vienkartine priklausytu? g.gif

Skaiciuotu is to DU kaip ir pirmam.
Kodel jus dekreto negausit,busit gi dirbanti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 18, 12:39)
Skaiciuotu is to DU kaip ir pirmam.
Kodel jus dekreto negausit,busit gi dirbanti.

bet as negrysiu i darba tai ka man skaiciuos dekretui nes pasirasius 3metus ir kai vaikui sueina 2 metai as nepareinu dirbti o sedziu iki 3metu
Atsakyti