Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Gal kas esat uzsisakineja paskutines minutes pasiulymus is sitos lenkiskos agneturos www.travelplanet.pl ? ar patikimas visas sitas reikalas jei patys sakomes,greit atsiuncia patvirtinimus bilietus ir visa kita informacija domina jei kas susidure, is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briunete***: 12 birželio 2013 - 12:29
QUOTE(Briunete*** @ 2013 06 12, 12:28)
Gal kas esat uzsisakineja paskutines minutes pasiulymus is sitos lenkiskos agneturos www.travelplanet.pl ? ar patikimas visas sitas reikalas jei patys sakomes,greit atsiuncia patvirtinimus bilietus ir visa kita informacija domina jei kas susidure, is anksto dekinga 4u.gif

jie jau keli metai, kaip rinkoje. jei neklystu, tai ar nebus jie perbegeliai is travelzone. man rodos, kad nera ko baimintis, o su jais tikrai viskas ok. deja, bet as naudojausi tik travelzone paslaugomis, man sis puslapis labiau patinka, kaizkaip daugiau pasiulymu randu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 06 12, 13:59)
jie jau keli metai, kaip rinkoje. jei neklystu, tai ar nebus jie perbegeliai is travelzone.  man rodos, kad nera ko baimintis, o su jais tikrai viskas ok.  deja, bet as naudojausi tik travelzone paslaugomis,  man sis puslapis labiau patinka, kaizkaip daugiau pasiulymu randu.

dekui jums mirksiukas.gif bandysim gaudyt paskutines minutes,lendu ir i travelzone pasizvalgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2013 06 12, 12:55)

Papildyta:
O viešbuti The Inn pateikiau kaip palyginima.Nes žmones perka nežinodami ka ir kur, o paskui daro dideles akys, kad viešbutis dar nebaigtas.Galima buvo nuspet kad jo nepabaigs.Gal tik liepos viduri viskas bus baigta.

Kodel Jus sakot, kad perka zinodama ka ir kur, kad jis nedirbantis!!!! As kaip suprantu, visi keliones renkasi pagal pateikta viesbucio aprasyma, ar Jus tik is paveikslelio renkates?! Prie aprasymo nera ne vieno menkiausio zodelio, kad siuo metu vyksta statybos, o cia jau yra pazeistos vartotoju teises ir klaidinami zmones!
Ir jeigu jis jau yra nuomuojamas, ir mokami uz ji pinigai, vadinasi jis turi buti pilno serviso, jeigu kazkur kazkas nespejo, cia jau ne mano bedos, turi agentura alternatyva siulyti su lygiai tokiu pat aprasymu. Todel nematau as cia nieko keisto, kad daug kas pasirinko si viesbuti, tiesiog ecotravel prie aprasymo galetu dar nurodyti, kad jis ne pilnai irengtas siai vasarai ir tiek pakaktu.

Viskas baigiu sia tema, norejau tiesiog pasisakyti, del tu sutirstintu spalvu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vejunai!
Aš irgi nenoriu ginčytis, tiesiog mano vyrui pasirode labai keista, kad nera nuotrauku, o be to kažkur veliau radome informacija, kad jis bebaigiamas statyti.Vienu žodžiu mes jo atsisakeme, nujausdami, kad statybos dar nebaigtos.
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2013 06 12, 15:37)
Vejunai!
Aš irgi nenoriu ginčytis, tiesiog mano vyrui pasirode labai keista, kad nera nuotrauku, o be to kažkur veliau radome informacija, kad jis bebaigiamas statyti.Vienu žodžiu mes jo atsisakeme, nujausdami, kad statybos dar nebaigtos.

tai gerai, kad jus perkat db ir galit zinoti, kad jo nespejo laiku baigti, kai pirkau as, sausio mensi, buvo pasakyta,kad atidarymas balandzio 20 diena, tad kodel as tureciau bijoti, kad jis nepradetas, cia aisku yra rizika, bet nelyginkit variantu kai perkamas viesbutis zinant, kad jis nebuvo laiku atidarytas ir kai viesbutis perkamas pries numatyta atidarymo laika..cia du skirtingi dalykai, jei buciau pirkus geguzes menesi tada aisku nera cia ko sapalioti, kad vaje vaje tas nepadaryta ar tas, bet sausio menesi as to nezinojau, todel ir dalinames naujienomis apie padarytus darbus.. zodziu, kai norisi prikibti, rasi su kuo susikolioti, cituoti zodzius istrauktus is konteksto, jei nepatinka, neskaityk to komentaro ir viskas, nebutina sapalioti...
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 06 12, 13:45)
tai gerai, kad jus perkat db ir galit zinoti, kad jo nespejo laiku baigti, kai pirkau as, sausio mensi, buvo pasakyta,kad atidarymas balandzio 20 diena, tad kodel as tureciau bijoti, kad jis nepradetas, cia aisku yra rizika, bet nelyginkit variantu kai perkamas viesbutis zinant, kad jis nebuvo laiku atidarytas ir kai viesbutis perkamas pries numatyta atidarymo laika..cia du skirtingi dalykai, jei buciau pirkus geguzes menesi tada aisku nera cia ko sapalioti, kad vaje vaje tas nepadaryta ar tas, bet sausio menesi as to nezinojau, todel ir dalinames naujienomis apie padarytus darbus.. zodziu, kai norisi prikibti, rasi su kuo susikolioti, cituoti zodzius istrauktus is konteksto, jei nepatinka, neskaityk to komentaro ir viskas, nebutina sapalioti...

Nežinau, o man jokių minčių nekilo, na beveik nežiūrėjau į paveiksliukus; pasiskaičiau aprašymą, pageidavimas - maistas ir miegas lotuliukas.gif - tai naujas viešbutis kaip tik ir nusipirkau. O dabar apakus skaitau bigsmile.gif . Na tingėjau kažko ieškotis, kaina normali (kaip gero viešbučio viskas įskaičiuota). Raminuosi, kad kol važiuosim tai viskas, ko aš noriu, bus, bet jei per kokį mėnesį važiuočiau tai nervų būtų. Ir nematau jokios savo kaltės- kai noriu užsiimti organizavimu neperku suplanuotos kelionės, o jei nenoriu dėti daug pastangų renkuosi kelionių organizatorių.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Papildyta:
Man ne prie ko nesirnori kabinetis.Aš ne tam sedžiu prie kompo.Ir kas čia kabinejasi ir sapalioja?Pačiai nereikia kabinetis ir viskas bus o'k.
Man išvis vienodai tas The Inn Resort, nes ne i ji aš važiuoju.Ir gal baigiam ta tema.Ne nuo viešbučio viskas prasidejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šlamutis: 12 birželio 2013 - 17:31
Sveikutės. Prieš kelias dienas grįžau iš Kemero. Puikus miestas, gerai pailsėjome, Oras buvo super. Gyvenom ekonominės klasės viešbutuke, daug keliavom. Skridom su Tezturu, bet ekskursijas pirkom iš vietinių agentūrų.
Atsakyti
sveikos, mes ir liepa I ta The Inn Resort - dziaugiuosi, kad vien suaugusiu kompanija tai vienodai sviecia kas tam viesbuty bus, svarbiausia pasonej bus gera draugu kompanija ir visada geras oras bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif ir koks skirtumas ar jis dazai kvepia ar pelesiais ir kerpem apuges - bus kur permiegoti valgyt duos to ir tereikia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti