Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkietės ūkininkės

QUOTE(Dagma @ 2015 02 06, 21:25)
Sveikos 4u.gif
Aš vis paskaitau, bet nieko nerašau  rolleyes.gif
Dar nieko nesėjau, už kokios savaitės gal sėsiu. Pernai pamenu tai vasario 16 pasisėjau paprikas, čiliukus ir pomidorus. Šiemet ir panašei planuoju, o kaip gausis matysiu, sėsiu kai noro bus biggrin.gif Labai vietos neturiu kur viska laikyti doh.gif Palangės siauros ir pilnos orchidėjų, vargas su tais daiginimais...

o pomidorus vasario vidury ar ne per anksti seti?
Atsakyti
Labas . As tai dar vis su seja neskubu. Gal kovo viduri pradesiu ar dar veliau.
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2015 02 06, 21:25)
Sveikos 4u.gif
Aš vis paskaitau, bet nieko nerašau  rolleyes.gif
Dar nieko nesėjau, už kokios savaitės gal sėsiu. Pernai pamenu tai vasario 16 pasisėjau paprikas, čiliukus ir pomidorus. Šiemet ir panašei planuoju, o kaip gausis matysiu, sėsiu kai noro bus biggrin.gif Labai vietos neturiu kur viska laikyti doh.gif Palangės siauros ir pilnos orchidėjų, vargas su tais daiginimais...

Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2015 02 08, 15:34)

Pernai taip sėjau, tenko pavargti su daigais, viska spriklauso kada juos šiltnamį eis perkelti, kada tas tikras pavasaris ateis, rizikuoji, o šiemet nežinau ar sėsiu ar ne tokiu laiku, viskas kaip sakaiu nuo nuotaikos piklausys biggrin.gif kiti forumuose jau pomidorus dabar sprindžio dydžio turi bigsmile.gif priklauso nuo turimų sąlygų juos auginti, ar daugams vietos turi.
Atsakyti
Aš dar irgi apie sėją negalvoju, kažkaip paprastai vis kovo pirmą antrą savaitę pirmoji sėja būna pas mane, pasisėju visas paprikas ir vieną partiją pomidorų, šiemet irgi matomai taip bus, niekur neskubu.... nors pernai vasario 23 kasiau šiltnamį ir sėjau saltas su ridikais bigsmile.gif šiemet ir su tuo neskubėsiu, net ir ridikų vistiek laukiau gerą mėnesį, nekalbant apie salotas.... šiemet bent jau kovo vidurio bandysiu sulaukti su šiltnamiu....
Atsakyti
aš vakar pasisėjau čiliukus ir paprikas, kai jie sudygs sėsiu pomidorus bigsmile.gif
Atsakyti
mano paprikos sunkokai dygsta, bet dalis sudygo. niekaip neislenda baklazanas....jauciu reikes perseti g.gif pomidorus gal sesiu kovo menesi
dar pasisejau lavandu ir tos jau dygsta po truputi. as pasetas seklas diena laikau ant palanges o vakare nunesu i WC and sildomu grindu....gal tai ir nuleme lavandu sudygima, nes sake, kad jas pasidaiginti labai sunku
siandien laukiu vyru kurie apgenes mano soda tongue.gif jei ji taip galima pavadinti. siemet prisiekiau sau, kad sodas bus priziuretas, tai sekmadieni uzsuko meistras apziureti ir sake, kad tai uztruks 30 min, parodys, pamokins....ir isgenes kas nereikalinga....
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2015 02 18, 10:29)
mano paprikos sunkokai dygsta, bet dalis sudygo. niekaip neislenda baklazanas....jauciu reikes perseti  g.gif pomidorus gal sesiu kovo menesi
dar pasisejau lavandu ir tos jau dygsta po truputi. as pasetas seklas diena laikau ant palanges o vakare nunesu i WC and sildomu grindu....gal tai ir nuleme lavandu sudygima, nes sake, kad jas pasidaiginti labai sunku
siandien laukiu vyru kurie apgenes mano soda  tongue.gif  jei ji taip galima pavadinti. siemet prisiekiau sau, kad sodas bus priziuretas, tai sekmadieni uzsuko meistras apziureti ir sake, kad tai uztruks 30 min, parodys, pamokins....ir isgenes kas nereikalinga....

Labas. As vis dar neseju nieko.
O kiek meistro tokio kaina? Ir is kur jis?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2015 02 18, 11:05)
Labas. As vis dar neseju nieko.
O kiek meistro tokio kaina? Ir is kur jis?

zinok kainos nezinau, priklauso kiek geneti reikia, ta prasme kiek laiko uztruks. sie zmones pas mus imoneje yra samdomi medziams pjauti, tad ju paprasiau pagalbos, kai pamate, kad pas mane uztruks apie 30 min tai sake, padarys uz dyka smile.gif
Atsakyti
Daivasen, pas mane irgi niekas nesėta, kažkaip jaučiu, kad pagrindinė sėja bus kovo 11, bandysiu būti namie, gal nereiks niekur važiuoti, na dar gal penktadienį išeis likti namie, jei į darbą neiškvies, tai gal pradžią su paprikom ir šią savaitę padarysiu g.gif
Pas mane ant palangės narcizai kaip išprotėję žydi, tai taip smagu po darbo grįžti ir ryte kabą gerti tokiame gausiame žydėjime wub.gif
Atsakyti
Pas mane tulpės pasodintos ant palangė, išleido lapus jau, bet musiukų mačiau unsure.gif Kažin kaip jų atsikratyt? Nenoriu nė tulpių išmest (atvežtinės, airiškos), nė tų moškių virtuvėj man reik...

Kaupiuosi paprikas pasėt savaitgalį.

Parsivežiau kompostinę ir aš iš MAATC. Tai jau kompostuosiu šiemet dvigubai tongue.gif
Atsakyti
va kompostine ir man reikes parsivesti...
baklazana teks perseti, nes niekaip neislenda g.gif dar imesiu keleta papriku, tai ir mamai duosiu ir sau velesniam metui bus. reikia pasiskaitineti, kada ses merginos pomidorus, tai ir as seciau kazkiek...
Atsakyti