QUOTE(Eglantina @ 2009 03 18, 12:01)
laba, o kur rasti teniso mokytoja? kas pazysta tokiu? niekad nezaidziau, tai domina pradziamokslis.
ir man tai labai aktualu...
prasom pasidalinkit patirtimi

Keliu tema i virsu ;DD
Ar dar kas nors zaidzia tenisa??
Ar dar kas nors zaidzia tenisa??
Sveikutes...
Vis masciau kuo uzsiimti... aerobika visada lankiau... Tai va primasciau kazkaip, jog tenisas mano budui turetu patikti... tik idomu ar sunku ismokti zaisti..? Ir pradedant mokytis pakanka tiesiog asmeniniu pamokeliu su treneriu...o gal geriau kompanija iskart susirasti ir kartu pradeti mokytis...? Papasakokit tuo jau uziimancios... please
Dekui

Vis masciau kuo uzsiimti... aerobika visada lankiau... Tai va primasciau kazkaip, jog tenisas mano budui turetu patikti... tik idomu ar sunku ismokti zaisti..? Ir pradedant mokytis pakanka tiesiog asmeniniu pamokeliu su treneriu...o gal geriau kompanija iskart susirasti ir kartu pradeti mokytis...? Papasakokit tuo jau uziimancios... please

Dekui

Sveikutės,
Gal kas parekomenduotų kur pigiau būtų galima vakarais ar savaitgaliais pažaisti lauko tenisą? Mes norėtume su vyru dviese pasižaisti. Ar tam reikalingas treneris ir ar būtina turėti savo raketes? Kiek toks malonumas kažin mums kainuotų?
Labai ačiū iš anksto kas atsakys
Būtų netgi labai malonu, jei kas kažką konkretaus parašytų į až
Gal kas parekomenduotų kur pigiau būtų galima vakarais ar savaitgaliais pažaisti lauko tenisą? Mes norėtume su vyru dviese pasižaisti. Ar tam reikalingas treneris ir ar būtina turėti savo raketes? Kiek toks malonumas kažin mums kainuotų?
Labai ačiū iš anksto kas atsakys

Su pavasariu ir lauko sezono atidarymu
Gal atsirado norinčių pažaist tenisą ir Kaune?

Sveikutes.
Atsilo oras pakilo noras, kaip sakant.
Traukiam savo apranga graziaja is spintu ir mars i lauka zaisti.
Gal mergaites zinote kur galima nusipirkti geras ir nebrangiai raketes? Nes pas mus sporto prekiu parduotuvese jos labai brangios ir nepasakyciau kad geros. O jei jau tikrai geros tai kaina 250lt.
Gal iskazkur siunciates? Ar is kokiu treneriu papigiai perkate?
Atsilo oras pakilo noras, kaip sakant.

Traukiam savo apranga graziaja is spintu ir mars i lauka zaisti.

Gal mergaites zinote kur galima nusipirkti geras ir nebrangiai raketes? Nes pas mus sporto prekiu parduotuvese jos labai brangios ir nepasakyciau kad geros. O jei jau tikrai geros tai kaina 250lt.

Gal iskazkur siunciates? Ar is kokiu treneriu papigiai perkate?
kur vilniuje galima butu zaisti tenisa?
QUOTE(Muza_AD @ 2009 04 28, 16:48)
Su pavasariu ir lauko sezono atidarymu

As vis dar noriu, jau labai seniai noriu

QUOTE(barskuoleee @ 2009 04 28, 20:43)
Saunu

QUOTE(Muza_AD @ 2009 04 28, 23:31)
Saunu
o tas noras.. tai ismokti, ar jau zaidi? Nes as ieskau vidutinio-pazengusio lygio partneres 

Esu mokyklos laikais zaidusi, bet dabar vargu ar buciau pazengusi