QUOTE(raimaza @ 2013 05 20, 09:59)
QUOTE(supermamce @ 2013 05 20, 09:48)
Sveikos,šiandien po papildymo užsakinėsiu e5p,priimsiu su nedideliais krepšeliais.
Dar truputį trūksta,kad prekė gautųsi ne daugiau 24-25 lt,siuntimą dalinsiu iš žmonių skaičiaus,kol kas esame dviese.
Taigi nedelskite ir junkitės,nes prekės greitai dingsta,
laukiu tvarkingų krepšelių ausra.bau@gmail.com
Dar truputį trūksta,kad prekė gautųsi ne daugiau 24-25 lt,siuntimą dalinsiu iš žmonių skaičiaus,kol kas esame dviese.
Taigi nedelskite ir junkitės,nes prekės greitai dingsta,
laukiu tvarkingų krepšelių ausra.bau@gmail.com
Labas rytas
Pasitaisau
GAP -20 proc. nuolaida duoda vyru ir moteru rubams. Galiu pati parinkti arba galiu prisijungti jei kazkas pirks Kaune.
GAP -20 proc. nuolaida duoda vyru ir moteru rubams. Galiu pati parinkti arba galiu prisijungti jei kazkas pirks Kaune.
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 05 18, 15:07)
Ar aš nerandu, ar iš tiesų nėra Tesco (Groceries) papildomo nuolaidų koduko
kiek radau tai tik pirmam apsipirkimui (10 off perkant už 50 ir 12 off perkant už 60)
Net jeigu ir nėra jokio papildomo koduko, ruošiuosi pirkti (greičiausiai ryt arba pirmadienį rytą) Tesco maistą. Varėna, kam tinka galiu persiūsti arba jeigu kam neskubu, būnu kartais Vilniuje, galėčiau perduoti) Siūsiuosi per Tukį.
Net jeigu ir nėra jokio papildomo koduko, ruošiuosi pirkti (greičiausiai ryt arba pirmadienį rytą) Tesco maistą. Varėna, kam tinka galiu persiūsti arba jeigu kam neskubu, būnu kartais Vilniuje, galėčiau perduoti) Siūsiuosi per Tukį.
dar neužsakiau, prašom jungtis
Turiu papildomą nuolaidą GAP
Dabar yra 20 proc. nuolaida nuo visos kainos (Sale negalioja) ir + mano papildomi 15 proc. Jei yra norinčių rašykit į AŽ.
Sveiki
prisijungciau prie GAP su vienu daiktu
Turiu papildoma 15 % koduka, kuri duociau perkanciajai, kuri priimtu prie uzsakymo.
Vilnius, bet tinka ir kiti miestai, jei persiustumete mano daikta
prisijungciau prie GAP su vienu daiktu
Turiu papildoma 15 % koduka, kuri duociau perkanciajai, kuri priimtu prie uzsakymo.
Vilnius, bet tinka ir kiti miestai, jei persiustumete mano daikta
QUOTE(erikaa @ 2013 05 20, 09:16)
Pasitaisau
NEBERENKU
Per kiek laiko gaunat prekes iš Cocooncenter?
UŽSAKYTA