Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų *182* tema

QUOTE(*mamyte27* @ 2013 05 17, 15:30)
Sveikos,
ar jums duoda ir crocs 10 off, ir dar 20 proc nuolaida panaudoti?
Dekui 4u.gif

man neduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2013 05 17, 14:05)
thumbup.gif  thumbup.gif
Aš jau gavau  biggrin.gif
Visų kurios su manim pirkote lauksiu tik po savaitgalio. Tad šiais puikiaisiais šortais deja neteks pasipuošti  tongue.gif
Viską surašysiu asmeniškai  mirksiukas.gif

blink.gif
Visai nesitikejau gaut, o cia per dvi dienas smile.gif

Saldu, aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 05 17, 14:21)
Koks modeliukas, ar berniukyski? Paimciau as, jeigu neatrasytu. 4u.gif

atrašė jau. jeigu norite, galiu dar paklausti ar turi ką nors iš 25 d.
Atsakyti
laba, gal kas darysit siandien zsakyma is E5P?? labai 1 daikciuko reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 05 17, 13:28)
gal nesupyksit kad cia uzklausiu  4u.gif gal kuri zino ar siu baciuku dydis atitinka ? mano koja 26 cm .... tai rinktis 8 dydzio  g.gif ar didesni  g.gif

http://www.crocs.co....=women-footwear

jei pades, tai as su 25cm imu 7 dydi, arba europini 40-41 kur buna uzrasyta. bet beveik visada reikia skaityti atsiliepimus, ten jau raso ar mazinti, ar didinti.
Atsakyti
Renku šiandienai Sport DirectMažeikiai-Šiauliai.
Galiu persiųsti.
Šiandienos akcija maudimukai mergaičiukėms po 1,49 euro.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 05 17, 14:32)
man neduoda  unsure.gif

Tai kad aiškiai parašyta, kad šis pasiūlymas negali būti derinamas su jokiais kitais pasiūlymais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 05 17, 16:39)
Tai kad aiškiai parašyta, kad šis pasiūlymas negali būti derinamas su jokiais kitais pasiūlymais  4u.gif

as is tu, kurie skaito gala o ne visa pradzia biggrin.gif kaip pvz parduotuvese buna lenta kad negalima atsiskaityti pvz swedbank kortelem o as jau saukiu negalima isvis jokiomis atsiskaityti biggrin.gif zinau beda su manim .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 05 16, 22:56)
Labas,
rytoj popiet užsakinėsiu iš ASDA rūbų. Pirksiu per pirkanglijoje.lt, Vilnius, galėsiu persiųsti. Jei kas norėtumėte prisijungti, rašykite į tinaby.uzsakymai[eta]gmail.com

UŽSAKYTA
Atsakyti
Merginos, priminkit prasau kokie yra veiksmai, kai is SD brokuota preke ateina. 4u.gif
Uzsisakiau kedus ir vienas per preki nubrozdintas unsure.gif Reikia jiems siusti ta pora , bet ar jie apmokes siuntimo islaidas? o gal siaip grazins pinigus be jokiu siuntinejimu rolleyes.gif (naivi, ane biggrin.gif )
Zinau, kad kazkam panasiai jau buvo, bet neprisimenu ka tuomet dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 05 17, 15:04)
atrašė jau. jeigu norite, galiu dar paklausti ar turi ką nors iš 25 d.

nebeturi 25 d. berniukiškų...
SABALIN užsakymas nusiūstas
Atsakyti
Pirksiu SD , siusiu i Lietuva , miestas Alytus , galiu perduoti i Druskininkus , Marijampole, geguzes 29 galiu pristatyti i Palanga
Kam tinka galiu persiusti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 17 gegužės 2013 - 16:04