
Sveikos
QUOTE(arden @ 2013 07 16, 19:40)
pas mane jau irgi antras savarankiškas konservavimo sezonas atidarytas. mūsų šeimai labiausiai patiko agurkai su garstyčiom. tai šiemet jų daugiausia ir darysiu
Su garstyčiom geras dalykas. Darau ir aš antra vasara. O dar maniškiai labai mėgsta agurkus su krienais. Gardumėlis
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 16, 20:29)
I litrini stiklaini prideti po kelis lapus vynuogiu, vysniu, juoduju serbentu, dar idedu ir krieno lapo gabaleli, krapu, cesnaku. Ideti viena sauksteli druskos, du saukstelius cukraus ir 50 gramu acto.
O paskui tik virintas vanduo?
QUOTE(viga @ 2013 07 17, 23:32)
Dar labai skanu rauginti agurkai agurkų tarkiuose, pernai dariau, labai visiems patiko, o ir tarkius galima panaudoti agurkinei sriubai
Va apie tokį būdą išgirdau nesenai. Kadangi agurkams su krienais reikia išskabtuoti sėklas- tai būtent jose pabandžiau paraugti.
Rašei, kad darei su pomidorų padažu? Kokiu principu? Iš akies ar kažkokias proporcijas ėmei?