Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

QUOTE(ksida @ 2013 10 10, 20:21)
15 CD. ciklo trukmė 28d

tai gal siandien vyksta O, ar ivyko mirksiukas.gif
kada paskutiniai nd, ar labai toli butu , jei siandien O?
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 10 10, 20:39)
tai gal siandien vyksta O, ar ivyko  mirksiukas.gif
kada paskutiniai nd, ar labai toli butu , jei siandien O?

ND buvo 13 CD. Kaip ir nelabai toli, bet darbe daug blogų emocijų turėjau, kad ir verkt norėjos, ir pilvą pradėjo skaudėt, kad grįžus MB sakiau, jaučiu tuoj mm ateis verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš manau man O šįryt įvyko, apie 04 val. Prabundu nuo pilvo skausmo, bliamba skauda tai vieną šoną, tai kitą, sakyčiau ganėtinai stiprokas skausmas verysad.gif paskui viskas nurimo. ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2013 10 11, 06:50)
Labas rytas  4u.gif  aš manau man O šįryt įvyko, apie 04 val. Prabundu nuo pilvo skausmo, bliamba skauda tai vieną šoną, tai kitą, sakyčiau ganėtinai stiprokas skausmas  verysad.gif  paskui viskas nurimo. ... smile.gif

o nenori pabandyt to metodo 0+12? 4u.gif Jei jautei, kad O buvo 4 ryto, tai grizus po darbo griebk vyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 10 11, 08:14)
o nenori pabandyt to metodo 0+12? 4u.gif Jei jautei, kad O buvo 4 ryto, tai grizus po darbo griebk vyra  mirksiukas.gif

man šitas metodas kažkaip nelabai patikimas atrodo schmoll.gif , kiek mačiau , planavusios O+12 dauguma berniukų susilaukė. aš pažadinu vyrą sakau, jučiu man O, jis sako tai ką dabar? aš sakau jei nori berniuko tai tada.... o jis sako neeeeeeeee, jei nepagavom, tai lauksim kito ciklo smile.gif
Papildyta:
Granola, kokios lyties tavo vaikiukai? matau, kad du turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2013 10 11, 10:49)
Granola, kokios lyties tavo vaikiukai? matau, kad du turi  4u.gif

du vyrukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 10 12, 16:47)
du vyrukai  mirksiukas.gif

Kaip ir pas mane mirksiukas.gif o jūs bandot gaudyti, planuojat kasytes ? Jei taip, tai kaol bandot ? ax.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♦Sherrie♦: 13 spalio 2013 - 12:29
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 10 11, 09:14)
o nenori pabandyt to metodo 0+12? 4u.gif

Labas, o kas cia per metodas g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
naujokėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taigi ,mes jau turim savo maza mergytę wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif gimė rugsėjo gale.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2013 10 14, 08:11)
Sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
naujokėm 4u.gif  4u.gif  4u.gif
taigi ,mes jau turim savo maza mergytę wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif gimė rugsėjo gale.

labas rytas

didžiausi sveikinimai sulaukus svajonytės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 10 14, 09:17)
labas rytas

didžiausi sveikinimai sulaukus svajonytės  wub.gif  wub.gif

AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti