Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

QUOTE(TauRe @ 2005 03 18, 07:29)
Ar seniai ji tau leidžia rišti kasas ? Mano banditė viską plėšia iš plaukų tai ir vaikšto kaip kūtvela  schmoll.gif

Neseniai ax.gif Kuri laika net nebandzhiau, nes nebuvo ish ko risht doh.gif Sakychiau, apie antra gimtadieni turbut ir pati pradejo dometis, ir atsirado truputi plauko wink.gif Bet tai irgi - atsiklausiu, ar nori, nes kartais nori, kartais ne. Dar yra variantu ivairiu (!) biggrin.gif - segtukas, dvi uodegytes, palme ant virshugalvio... wink.gif O jei ir surishu, tai buna ateina momentas, kai nusibosta ir ishsitraukia.
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 18, 07:30)
pastebėjau, kad mūsų panų ir skoniai vienodi laugh.gif maniškė irgi turėjo oranžinius akinius laugh.gif

Kad chia daugiau mamos skonis... wink.gif blush2.gif Shiaip man labai patiko priesh tai buve jos akinukai - balti su ruzhavom gelytem, betgi sulauzhe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 18, 07:33)
aha laugh.gif plika pūzle panelei matyt patogiau  g.gif  laugh.gif

Vedinasi geriau megalol.gif
Atsakyti
Kokia siluma is nuotraukos kur prie pilvuko wub.gif
Mama atrodo nuostabiai (man labai patiko sijonas thumbup.gif ),kaipsako- blooming (zydi wub.gif ) O Vaivute kokia didele doh.gif ,naman ji dar visai mazyte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2005 03 18, 20:43)
Kokia siluma is nuotraukos kur prie pilvuko wub.gif
Mama atrodo nuostabiai (man labai patiko sijonas thumbup.gif ),kaipsako- blooming (zydi wub.gif ) O Vaivute kokia didele doh.gif ,naman ji dar visai mazyte tongue.gif

Achiu wub.gif
O sijonas tai mano neneshtuminis doh.gif Tik labai tampomas. Kazhkas pasidare i pabaiga shito neshtumo - labai ishranki rubam pasidariau, belekas nebetinka - turiu 'stiliavai' (kiek imanoma tongue.gif ) atrodyti. Tai uzhsitempiau ta sijona, pamachiau, kad itilpau, tai ir tasau dabar kaip 'isheigini' megalol.gif Jei ishsitampys - ne beda, nes pirktas priesh gerus 5 metus, jei ne daugiau - bus proga pakeist nauju thumbup.gif Oi kaip jau laukiu pasishopinimo del saves po gimdymo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 03 18, 07:25)
Ka sakai, pilvukai? wink.gif
user posted image

thumbup.gif Labai faina nuotraukyte! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va kaip pasikeitete.. tai yra Vaivoshka savo repertuare ax.gif , o mamyte su pilvuzu jau geru nestuke.gif .. Chikagoje vos vos matesi.. Betr tik pilvas padidejo, viskas kita vietoje liko 4u.gif
Atsakyti
labai grazios Jusu nuotraukytes, abi "mergaites" tikrai grazuoles... wub.gif
Linkiu ir toliau, iki galo, taip linksmai ir graziai pilvuka nesiot... smile.gif
(ir as jau mergaiciukes noreciau)
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 03 18, 21:45)
Kazhkas pasidare i pabaiga shito neshtumo - labai ishranki rubam pasidariau, belekas nebetinka - turiu 'stiliavai' (kiek imanoma tongue.gif ) atrodyti.

Tai visgi gal stilinga mergyte pilvlyje tupi mirksiukas.gif O Vaivute kaip paaugusi!!!
Atsakyti
Grazuojes wub.gif wub.gif
Atsakyti
oij kaip Vaivulka jau istiso i ugi blink.gif tikra panelyte pasidarius wub.gif wub.gif wub.gif
o mamytes pilvukas toks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

kokia graži dama jau ,,labai išaugusi gražiai wub.gif wub.gif wub.gif
bet jau namų darkytojai tai super thumbup.gif labai linksmi ir šaunūs thumbup.gif wub.gif tokios gražios natūralios nuotraukytės wub.gif ir dailininkė be galo miela wub.gif

begalo miela,,,šilta ,,,graži nuotraukytė wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti