Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

Kaip smagu žiūrėti kaip vaikai šoka, šaunuolė Vaivutė wub.gif Mano mergina šokdama mėgsta ir daina užtraukti laugh.gif
Atsakyti
Aga, Taure, kas be ko! Ir ta daina buna traukiama uzhmektomis akimis - su aistra, suprask biggrin.gif

Maya... Oi tie ispudzhiai ir nuotraukos ish Lietuvos... Sunku, kai gyvenimas nestovi vietoje doh.gif - vis kazhkas uzhbega i prieki. Na, kad ir dabar - laukia dar viena kelione su naujais ispudzhiais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 10 04, 22:16)
Ash jau seniai dazhau...  blush2.gif Kai netingiu ir prisiruoshiu paskambinti kirpejai biggrin.gif

Achiu visoms  4u.gif

As maniau tavo tokie naturalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 05, 02:42)
As maniau tavo tokie naturalus doh.gif

Na, arti naturaliu - esu shatene. Bet mano ruda - su pilku prieskoniu, del to ir dazhau, kad butu tiesiog CHIUXOLADAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 09 12, 21:21)
tongue.gif

Na, tai gal nuo pradzhiu...

Naudojames lektuvo patogumais ir pramogomis:
user posted image

Kaip jau minejau, pachia pirma savaite Vaiva spejo nusibalnojo nosi... Taigi, kai kuriose nuotraukose galesite tuo pasigrozheti wink.gif

Pirmi apsilankymai prie juros...
user posted image

...su pasishokinejimu ant batuto
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Taigi, keletas vaizdeliu ish musu pasibuvimo Seattle, pas Californiagirl smile.gif Shiltas priemimas, grazhus miestas, nuostabi gamta ir daug smagaus keturiu kutvialiukshchiu keliamo triukshmo... wub.gif

Susitikom. Vaikai geria "draugystes sultis biggrin.gif
user posted image

Seattle. Prasideda Vaivos maivymaisi... doh.gif
user posted image

Prie "Space Needle". Maivomes toliau...
user posted image

Metom akmenukus i upe
user posted image

Kazhkur uzh 20m. meshka gaude zhuvytes. Begam begaaaaaaam!... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 10 13, 06:04)
Taigi, keletas vaizdeliu ish musu pasibuvimo Seattle, pas Californiagirl smile.gif Shiltas priemimas, grazhus miestas, nuostabi gamta ir daug smagaus keturiu kutvialiukshchiu keliamo triukshmo...  wub.gif

Susitikom. Vaikai geria "draugystes sultis biggrin.gif
user posted image

Seattle. Prasideda Vaivos maivymaisi...  doh.gif
user posted image

Prie "Space Needle". Maivomes toliau...
user posted image

Metom akmenukus i upe
user posted image

Kazhkur uzh 20m. meshka gaude zhuvytes. Begam begaaaaaaam!... biggrin.gif
user posted image

cry.gif nieko nematau..
Atsakyti
Grazios nuotraukytes thumbup.gif vaikuciai dar grazesni thumbup.gif wub.gif
Smagu, kad fainai praleidote laika thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 13 spalio 2005 - 06:21
kokie fainulkos ir dideli wub.gif
kada mano toks bus ? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2005 10 13, 06:26)
kokie fainulkos ir dideli  wub.gif
kada mano toks bus ? ax.gif  smile.gif

Heidi, net nepajusi kai uzaugs mirksiukas.gif Dziaukis kiekviena kudikiska diena, as nebegaliu patiketi kad mano pagrandukui jau metukai beveik blink.gif

O cia maniskiai kad ziuri abu i Vaivute biggrin.gif ...Nu ko ji ten maivosi g.gif ... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mamos, saunuoles!!! o juodi golfai- cia susitaret, kad tokiom kudom elegancijom paerzinti? Maladecai mamkos thumbup.gif californiukai ir odziuke- super!!!!!!!!!!

P.S. Man matyt stogas nukrito.. isejus is Taures skyrelio, dabar galvoju , kad Vaiva i Tima panasi.. pries tai maniau, kad Greta blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 10 14, 05:06)
Mamos, saunuoles!!! o juodi golfai- cia susitaret, kad tokiom kudom elegancijom    paerzinti? Maladecai mamkos thumbup.gif  californiukai ir odziuke- super!!!!!!!!!!

P.S. Man matyt stogas nukrito.. isejus is Taures skyrelio, dabar galvoju , kad Vaiva i Tima panasi.. pries tai maniau, kad Greta blink.gif  blink.gif

Aga, kai sustojom fotkintis, pamachiau, kad mes vienodos biggrin.gif Chia Californiagirl nusikopijavo, bo tai ash per ta savaite ishsigyvenau ish atsivezhtu rubu megalol.gif
Achiu, bet kokiu atveju... blush2.gif

Jo, tu tais panashumais gerai gaunasi... thumbup.gif
Atsakyti