Niu jau kokia šauni šeimyna
Būkit stiprūs ir sveiki!!!
Vytukui jau mėnuo. Pora nuotraukėlių iš paskutinės fotosesijos prieš išvažiuojant bobutei...

O čia anūkas sveikino bobutę su gimtadieniu (be kelių dienų mėnuo):

(kažkada žadėjau parodyti savo darbą, taigi - jis fone
)

O čia anūkas sveikino bobutę su gimtadieniu (be kelių dienų mėnuo):

(kažkada žadėjau parodyti savo darbą, taigi - jis fone
QUOTE(Zora @ 2006 09 01, 08:11)
Nu taigi mano brolio kopija, o mano brolis beveik 2 m.
O jei rimtai, tai kažkas nerealaus - tie šliaužtinukai, su kuriais iš ligoninės važiavom, ir kurie buvo 'pustusčiai' dabar jau ant ribos, nors turėtų tikti iki 3 mėn.
QUOTE(Ode @ 2006 09 01, 09:15)
Nu taigi mano brolio kopija, o mano brolis beveik 2 m.
O jei rimtai, tai kažkas nerealaus - tie šliaužtinukai, su kuriais iš ligoninės važiavom, ir kurie buvo 'pustusčiai' dabar jau ant ribos, nors turėtų tikti iki 3 mėn.
Geras
sveikinu ode su mazylio gimimu, nors jau laiko daug praejo, bet labai faina paziureti i maziuko nuotraukytes ir smagu girdeti, kad sesute myli broliuka
Ačiū visoms...
Mano brangenybės...

Musė...
Gaila, kad per tą skubėjimą nesusifokusavo...
Mano brangenybės...

Musė...
jau kokios nuotraukytes
nu jau ta muse, tai kaip is tos daineles " musiu as ta maza muse, o kaip as uzaugsiu niekad nedraugausiu"
Sveika, Ode,
pagaliau ilindau ir as pasigrozeti jusu nuostabia seimyna. Sveikinu susilaukus nuostabaus sunucio! O ir Vaiva kaip paaugus ir isgrazejus, vaje! Dar karteli sveikinu!
Prazuvele forumiete mamaitiene su Marija
pagaliau ilindau ir as pasigrozeti jusu nuostabia seimyna. Sveikinu susilaukus nuostabaus sunucio! O ir Vaiva kaip paaugus ir isgrazejus, vaje! Dar karteli sveikinu!
Prazuvele forumiete mamaitiene su Marija