aciu
Aciu uz siuntinukus
groziu groziai, o ryt isbandysiu tusa 
aciu
aciu
QUOTE(miligerta @ 2013 05 20, 20:10)
Laba,
siandien radau saskaitele,gerai as ja apmokesiu ,o tai siuntinukas tuomet iskeliaus kada is amerikos jeigu mergaites atostogauja?kaip suprantu nebus kam priimti kitu miestu dezuciu?na tik pasidomejau,nes vaiku basutes noreciau bent pirmoj vasaros ppusej
siandien radau saskaitele,gerai as ja apmokesiu ,o tai siuntinukas tuomet iskeliaus kada is amerikos jeigu mergaites atostogauja?kaip suprantu nebus kam priimti kitu miestu dezuciu?na tik pasidomejau,nes vaiku basutes noreciau bent pirmoj vasaros ppusej
as neatostogausiu, as busiu prie kompo, isskyrus kelias dienas. siuntuku issiuntimas del Julijos ir Ingutes atostogu neveluos. Julija grizta 30 d, sake dalins po keliones
QUOTE(s.kristi @ 2013 05 20, 20:22)
aciukas jums uz pirkinukus
Mergaites, o mano gymboree 26d mokejimo kada ateis?
Sveikutes, gal kas pirko toki maudomuka iš Victoria secrets? http://www.victorias...talogueType=OLS
Ačiū mergaitėms už prekes
Gerų visom atostogų. Laukiam grįžtančių!
Gerų visom atostogų. Laukiam grįžtančių!
Ingute tai zinom i Turkija islekia. o Julieja kur?
abiem gero kelio
abiem gero kelio
QUOTE(s.kristi @ 2013 05 20, 20:22)
koki tusa pirkai
Sveikos, siandien Osh kosh ir t.t. memorial day sale 50% off viskam , gal jungiamies? 
Papildyta:
Gymboruose memorial day sale , viskas 12.95
Papildyta:
Gymboruose memorial day sale , viskas 12.95
QUOTE(Eglute @ 2013 05 20, 23:10)
Sveikos,
...o Julieja kartu su Ingute.
Papildyta:
Ktm Mergaites, del siuntinuku, labai daug klausinejama ir prasoma, kad issiusciau iki atostogu savo, tai atsakau cia, tikrai, kuriu siuntimas bus sumoketas viskas bus issiusta, niekieno prekyciu pas save nepaliksiu !!!
QUOTE(Julieja @ 2013 05 21, 08:47)
Sveikos,
Papildyta:
Ktm Mergaites, del siuntinuku, labai daug klausinejama ir prasoma, kad issiusciau iki atostogu savo, tai atsakau cia, tikrai, kuriu siuntimas bus sumoketas viskas bus issiusta, niekieno prekyciu pas save nepaliksiu !!!
Papildyta:
Labas rytas,
Jei negavau laiškučio susimokėti už siuntimą, tai nėra dar mano prekyčių LT
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2013 05 21, 09:11)
Labas rytas,
nera Jusu prekyciu