Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Sveiki 4u.gif

QUOTE(Rutule @ 2013 05 25, 08:23)
Bet jokio būdo nėra išmušt tas skolas? Ar tiesiog imt ir pardavinėt, kai kažkoks nustatytas limitas laiko praeitų?
Va, čia tai sveikinimai vyresnėlei ir tėvams  4u.gif

Pardavinjam, kt kelio nelieka, kai issiunciu nemoketas, kai prekes jav, dar galiu grazinti 4u.gif

QUOTE(renatyte.r @ 2013 05 25, 08:54)
O ji dalins nuo birželio 3 d, ar ne?  ax.gif

Bet tos, kurios laiku susimoka, juk nekaltos, ar ne?  Gali gauti atsakymus kas kur yra  mirksiukas.gif
Nes tylėjimu, labai bendrai atsakymais atbaidote ir jas pirkti  mirksiukas.gif jei jau klausia, vadinasi svarbu žmogui  rolleyes.gif

Gražios Jums šventės  4u.gif

grizta geguzes 30 diena, tikrai neatsakysiu, kada padalins bet manau nedels, nesinores prekiu sandeliuoti 4u.gif

As atsakau i visus klausimus patinkancius ir ne smile.gif Jei nesulaukete atsakymo butent is manes, pasiuskite laiskiuka ar paziuresiu. Bet su klausimais kada issiunciau ir kada bus lt, neatsakau, nes nezinau kaip bus su mokejimais. 4u.gif

QUOTE(wetriuke @ 2013 05 25, 11:54)
pilnai pritariu jums,kad nekaltos,tos,kurios susimoka. Be to manau jei nesusimoka tai kam siust ju prekytes vienoj dezej su susimokejusiom? Juk galima det deze susimokejusiu ir deze nesusimokejusiu, manau ir paprasciau butu. Aisku cia mano nuomone,kiekvienas daro savaip.

Susimokama kasdien, tai nelabai gaunasi det deze mokejusiu ir nemokejusiu, Isties sakyti lengva, kur kas sunkiau tai daryti. 4u.gif

O ir prekiu ivairove..., kartais derinti reikia kad tilptu pagal gabaritus. Na suprasti nesunku kad asmeniui 15 kg kvepalu tikrai nereikia smile.gif arba 25 poru batu..,, gal todel kartais ta kelione siuntinuko uztrunka iki jusu. Iki manes prekes keliauja ilgiau, pvz amazon 5-8 d.d. As gyvenu pietinej pusej, ne siaurinej jav daly. Uzsakant preke matau kad ilgiau pas mane keliaus. 4u.gif Tokie pristatymo terminai iki mano valstijos. 4u.gif

Atsakyti

Ingut, su Gimtadieniu !!! happybday.gif. Visa ko geriausio tau vacation4.gif
Atsakyti
Mano TH turbut nera pokyciu? ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ar galima siusti uzsakyma jei patikusios prekes aprasyme yra nurodyta, kad preke negali iskeliauti is US? Kartais matau tokius prierasus, kad ir prie vaikisku sliauztinuku, kasmyriniu megztiniu ir pan.
Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, o crocam gal yra koks kodukas nuo kainu dar?
aciu
Papildyta:
QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 05 25, 14:29)
aciu

kartais ne minus 30 proc?
http://www.crocs.com...rialday1_130524
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 05 25, 13:48)
Bet su klausimais kada issiunciau ir kada bus lt, neatsakau, nes nezinau kaip bus su mokejimais.  4u.gif

Na, aš paklausiau ar mano prekės iškeliavo iš jūsų. Gi neklausiau kada iškeliavo, kada bus. Negi sunku atsakyt taip arba ne. O susimokėjau iš karto, kai tik sąskaitą gavau.

Inga, su gimtadieniu tave irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės, už siuntinuką, bačiukai super, gal kiek platformytė per aukšta, bet sunešiosiu, norėjau tokių bačiukų. ačiū už tušą wub.gif

Ingute, su gimtuku tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 25 gegužės 2013 - 15:45
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 05 25, 12:22)
laba diena,
o atitinka pizamos dydzius?
4u.gif

atitinka ir sios pizamos neisitampo labai kokybiskos 4u.gif
Papildyta:
Inga su gimimo diena 4u.gif
Atsakyti
Su Gimimo diena smile.gif

user posted image
Papildyta:
merginos koki dydi timbeland aulinuku ziuretis jei peda 23 cm ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 05 25, 15:24)
Sveiki  4u.gif Ar galima siusti uzsakyma jei patikusios prekes aprasyme yra nurodyta, kad preke negali iskeliauti is US? Kartais matau tokius prierasus, kad ir prie vaikisku sliauztinuku, kasmyriniu megztiniu ir pan.
Dekoju uz atsakyma  4u.gif

man reikia nuorodeles kad patikrinti, nezinau apie kokia preke kalbate 4u.gif

QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 05 25, 15:30)
aciu
Papildyta:

kartais ne minus 30 proc?
http://www.crocs.com...rialday1_130524

kainos galutines isidejus krepsiukan prekes 4u.gif
Atsakyti
6pm gal k0duka -10 turite? ax.gif
Atsakyti
norėčiau paklausti, kada Kauną turėtų pasiekti gegužės pirmų dienų apmokėjimo crocsai? Jau pradedu sunerimti, kad iki atostogų nepasieks g.gif
Atsakyti