Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ingut taviskis sokejas nerealus, o maniske salia kaip visada susikuklinusi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 04, 11:14)
Taip arčiau  ax.gif
Žiūrint kiek lopšelio grupių formuoja, jei dvi tai pakliunate. pas mus priima apie 40 vaikučių, o norinčių 177 laugh.gif

Mes esame 19, labai dideles viltis dedu, kad papulsime  rolleyes.gif

nzn kiek grupiu bus g.gif 1.5-3m grupe renkama... na matysime lyg birzelio 15 bus galutinis g.gif

jei 19likti tai turetumet pakliuti bigsmile.gif

mergaites gal kuri turit tokio tipo liemenuka ar atitinka kazi jis dydi?
http://www.victorias...emNbr=CQ-304855

Papildyta:
QUOTE(Julieja @ 2013 06 04, 11:17)
Ingut taviskis sokejas nerealus, o maniske salia kaip visada susikuklinusi. biggrin.gif

nu panele juk bigsmile.gif bet manau ji prasilaus darziuke 4u.gif
Papildyta:
julija ar pas tau kartais ner tokio liemenuko modelio? man DD jau sakyciau didoki, panasu pieno fabrikas raukias ir papuliai tuo paciu mastau gal 36D tiktu... very sexy turiu 34DD geras
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 04, 11:21)
nzn  kiek grupiu bus  g.gif  1.5-3m  grupe renkama... na matysime  lyg  birzelio 15 bus galutinis  g.gif

jei 19likti tai turetumet pakliuti  bigsmile.gif

mergaites gal kuri turit tokio tipo liemenuka ar atitinka kazi jis dydi?
http://www.victorias...emNbr=CQ-304855

Papildyta:

nu panele juk  bigsmile.gif    bet  manau ji prasilaus darziuke  4u.gif
Papildyta:
julija ar pas tau kartais ner tokio liemenuko modelio?  man  DD jau  sakyciau  didoki,  panasu pieno fabrikas raukias ir papuliai tuo paciu mastau gal 36D tiktu...  very sexy turiu 34DD  geras

turiu Ingut sexy tee, man atrodo tu net ir matei ji, seip man jis labai fainas, gerai laiko, pas mane 34D, man tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 04, 11:19)
nzn  kiek grupiu bus  g.gif  1.5-3m  grupe renkama... na matysime  lyg  birzelio 15 bus galutinis  g.gif

jei 19likti tai turetumet pakliuti  bigsmile.gif

Tai tu per vilnius.lt reginai ar tik darže prašymą rašei?
Mes tai iš pradžių darže gimusią antrąją, o paskui dar per vilnius.lt, kai tik paskelbė. Ilgai laikėsi ji 54 numeriu, bet negalėjau patikėt, nes pagal pirmumus du iš trijų turėjom - deklaruota vieta ir antras vaikas (sesė lanko tą patį daržą). O kažkur balandį ji jau tapo 6 ir nesikeičia. Birželio 1 d. sustabdė visas registracijas ir iki liepos 1 d. savivaldybė praneš tiems, kas patenka, kad neštų dokus.
Skaičiau, kad grupėse bus po 18 vaikų, o kiek grupių daržas turi galima pažiūrėti per www.darzeliai.tk. Pvz, pas mus darže yra 3 lopšelinės.
Kai kalbėjau su mūsų daržo vedėja, tai ji sakė, kad oficialaus įsakymo iš savivaldybės, kad būtinai priimti į grupę po 18 vaikų, o ne kaip dabar po 15, nėra. Bet tai buvo pavasarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 04 birželio 2013 - 10:27
Julieja, o siaulietems siunciama bus siandien? Vakare ar anksciau? Kazin iki rytojaus gaut pavyks g.gif
Atsakyti
Sveikutes, is nailsupplies.com dar neatkeliaves siuntinukas? Balandzio menesi apmoketi skaiciukai buvo unsure.gif Jau labai labai laukiu......
Atsakyti
Mergaites,rasiau ir klausiau kaip su 04-26d gymbo mano,paraset labai nekonkreciai,kad vienos atiduotos kitos laikomos dar dezutes, o kada jos bus? Ten mano maziukei visi rubeliai dabar nesiot vasariniai...sad.gif
Atsakyti
as uzrasiau tik darzelyje, man rodo reg data 12-02-24 ta kai ir darze rasemes darze is vis buvom 2 veliau savivaldybe per vilnius.lt rode is vis kad nera tokios vaikui grupoes dabar rodo yra tik 27 sad.gif

oj velniava laukti reikia gal kas atkris juk stot i eile buvo galima ne vieno darzo o as tik vienam sunu uzrasiau

julija meginsiu 36d itariu... va va atrodo kad pas tau ir maciau ji gyvai o mokejai kiek 14.99?
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2013 06 04, 11:30)
Sveikutes, is nailsupplies.com dar neatkeliaves siuntinukas? Balandzio menesi apmoketi skaiciukai buvo unsure.gif  Jau labai labai laukiu......

nagu lakai nzn ar ateje jei negauta i meila kad yra vadinas ner dar 4u.gif o kurioj dezej ir kada bus nezinau as tiksliai laukiam kiekviena sav deziu

QUOTE(wetriuke @ 2013 06 04, 11:30)
Mergaites,rasiau ir klausiau kaip su 04-26d gymbo mano,paraset labai nekonkreciai,kad vienos atiduotos kitos laikomos dar dezutes, o kada jos bus? Ten mano maziukei visi rubeliai dabar nesiot vasariniai...sad.gif

wetriuke jei julija jum nerase vadinas ner dar laukiam sia savaite
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 04, 11:33)
as  uzrasiau tik  darzelyje, man rodo reg data 12-02-24 ta kai ir darze rasemes darze is vis buvom 2 veliau savivaldybe per vilnius.lt rode is vis kad nera tokios vaikui grupoes dabar rodo yra tik 27 sad.gif

oj velniava  laukti reikia gal kas atkris juk  stot i eile buvo galima ne vieno darzo o as tik vienam sunu uzrasiau

Ta jų tobuloji sistema, kaip visad, nieko verta, man atrodo schmoll.gif
Kažkaip Zuokas visur pasigadino, net nejuokinga - viskas nedadaryta-vilniečio korta, darželiai, dabar tie greitieji autikai kaži kaip bus, nes jau kamščiai užkniso juodai.
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2013 06 04, 11:30)
Sveikutes, is nailsupplies.com dar neatkeliaves siuntinukas? Balandzio menesi apmoketi skaiciukai buvo unsure.gif  Jau labai labai laukiu......

Jau sulaukiau atsakymo! Didelis aciu! Pagaliau atkeliavo!
Atsakyti
man ta nauja darzu tvarka irgi kazkoks nesusipratimas
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 04, 11:29)
Julieja, o siaulietems siunciama bus siandien? Vakare ar anksciau? Kazin iki rytojaus gaut pavyks g.gif

Jo, siandien siusiu, pasistengsiu iki 18 val vakaro, nes 18 val isnesa siuntinius, tad manau gal ir gausit iki rytojaus
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2013 06 04, 11:30)

Jus turejot gaut laiskiuka kiek moket, gymb Jusu turiu 4u.gif
Atsakyti