Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Labas rytas.

Jei mano kas bus, tai šiandien vakare važiuosiu pas Juliją prekių pasiimt (apie 20 h). Kam patogu pasiimti prie Big'o, S. Nėries g. (Vilniuj čia), galiu prigriebt. Ir su sąlyga, kad nereiks sandėliuot.

Prisijungsiu prie Vitacost su -10%. Daug dar trūksta iki free ship'o?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 08:33)
Mergaites  siandien  vaziuosiu pas julija prekiu pasiimti, jeigu kuriai patogiau is manes, duokite zinia.

Laiškai jau surašyti visoms, kurių prekės gautos?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 05 20, 09:23)
Laiškai jau surašyti visoms, kurių prekės gautos?

Megaites, pamaitinu viaka ir pradedu rasyt laiskus, laiko tai uztruks, nes laisku bus laaaaabai daug!!! Tad biskiukas kantrybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 05 20, 09:27)
Megaites, pamaitinu viaka ir pradedu rasyt laiskus, laiko tai uztruks, nes laisku bus laaaaabai daug!!! Tad biskiukas kantrybes. 4u.gif

Ai tai gerai smile.gif Nes jau maniau, kad man vėl neatėjo. Laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 05 20, 09:18)
Labas rytas.

Jei mano kas bus, tai šiandien vakare važiuosiu pas Juliją prekių pasiimt (apie 20 h). Kam patogu pasiimti prie Big'o, S. Nėries g. (Vilniuj čia), galiu prigriebt. Ir su sąlyga, kad nereiks sandėliuot.

Prisijungsiu prie Vitacost su -10%. Daug dar trūksta iki free ship'o?

vitacost turiu nediduka ir jusu, manau susirinks cia juk daznai imu nes free ship nuo 49usd

kipitun bus ir jusu prekes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingute, o apie kelias jus galvojete Antkalnyje buti? Nes jei vakare po darbo valandu, tai man butu super 4u.gif Aisku, jei mano kas yra blush2.gif
Atsakyti
as nzn tiksliai nes tevui operacija rimta laukia, kai tik padaryta bus ir galima bus lankyti, reanimacijoj nzn ar galima ir nuo kada galima, tai butinai sivakar vaziuociau, o tai butu po treniruotes apie 19.3-20h ne anksciau
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 05 20, 09:03)
mano biski daugiau, bet as jau laukiu  bigsmile.gif  jei bus jusu, ir mano gal paimsit jei kartu atkeliaus  rolleyes.gif

Kau atkeliauja musu kartu visada galiu paimt. Tik nevisada iseina man ta pacia diena nuvaziuot...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 08:58)
as nzn  tiksliai nes tevui operacija rimta laukia,  kai tik padaryta bus ir  galima bus lankyti, reanimacijoj nzn ar galima ir nuo kada galima, tai  butinai sivakar vaziuociau, o tai butu po treniruotes apie 19.3-20h ne anksciau

Tai man tiktu 4u.gif Tuomet jei mano kas bus, gal galite paimti? as i AZ jums parasyciau savo tel nr, kai butumet antakalny duotumet zinoti blush2.gif
Atsakyti
desire as jusu tada paimsiu, jei siandien nebus galima lankyt tai ryt veliausia treciadieni tikrai vaziuosiu, jusu nr isivesiu wink.gif kai vaziuosiu pasuksiu bet tai bus vis tiek ne anksciau 19h
Atsakyti
nors laiško dar negavau, bet vistiek važiuosiu pas juljietą, šiandien vakare, jei kam tinka galiu prigriebti ( atsiimti galima prie Siemens arenos, dar šią savaitę tikrai būsiu Žirmūnuose, rytais važiuoju pro Antakalnį) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As esu visai atsilikusi smile.gif Nezinau ar man yra kas nors gaunamo? Lyg ir iherb tureciau gaut. Skaiciuku uz GAP su 30proc., atrodo, pirkta jau senokai negaunu, gal atsauke uzsakyma? g.gif

Pasirodau su S VISTA. Gaudyt M ar pasilikt S ir baigt tas gaudymo kancias? lotuliukas.gif
Atsakyti