Biesai, tai kokius imt klijus? kas blogai gali but su stimelit? Tokiu meistras paprase.
Kokį tarpų užpildą grindim ir kokį sienom naudot? pasirinkimas didelis, o kas geriau? Dabar dar kol kas katilinė išklijuota.
QUOTE(airise @ 2013 06 23, 10:19)
Biesai, tai kokius imt klijus? kas blogai gali but su stimelit? Tokiu meistras paprase.
Kokį tarpų užpildą grindim ir kokį sienom naudot? pasirinkimas didelis, o kas geriau? Dabar dar kol kas katilinė išklijuota.
na,yra tikrai nemazai rusiu geresniu kliju. Man imponuoja atlas arba ceresit. Faktas tas kad sildomom grindim rinksiuosi tik gerus klijus. O tie stimelit.. Tai man atrodo buve limpa klijai,kurie buvo patrys prasciausi ( beje ir pigiausi) klijai. Pvz atlas ir cerezit turi tikrai didele patirti kliju gaminime,o stimelit.. ka as zinau,man si firmele seip sau,neturiu pasitikejimo ja. Glaista imciau ceresit. Bet spreskite savo nuoziura.

Idomumo delei,kiek kainuoja maisas simelit kliju?
QUOTE(arkava @ 2013 06 23, 09:21)
Ainu tikrinti

Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 06 23, 09:21)
Pipiec,spalvu paletej nera pilkos spalvos

Parduotuvej jau pastebejau kad visuose pavyzdziuose pilka spalva nefiguruoja..
QUOTE(biesas66 @ 2013 06 23, 10:25)
na,yra tikrai nemazai rusiu geresniu kliju. Man imponuoja atlas arba ceresit. Faktas tas kad sildomom grindim rinksiuosi tik gerus klijus. O tie stimelit.. Tai man atrodo buve limpa klijai,kurie buvo patrys prasciausi ( beje ir pigiausi) klijai. Pvz atlas ir cerezit turi tikrai didele patirti kliju gaminime,o stimelit.. ka as zinau,man si firmele seip sau,neturiu pasitikejimo ja. Glaista imciau ceresit. Bet spreskite savo nuoziura.

Stimelit C1 19.90, o tuos kur pirkom Stimelit universal C2 klases apie 26 lt.
QUOTE(airise @ 2013 06 23, 11:57)
Stimelit C1 19.90, o tuos kur pirkom Stimelit universal C2 klases apie 26 lt.
Taip ir maniau kad kokie 25 kainuos,kur kitu firmu klijai apie 35 kainuoja. Nezinau,gal ir pusetini klijai. Priesui tikrai klijuociau su tokiais,o sau.. Pasirinkciau atlas plius.. ar kazka panasaus. beje,pasiknaisiojau ir galima sakyti soka gavau juokinga kaina uz atlas plius kurie seniau po 40 litu kainuodavo. Beje,jusu naudojamu ir mano parodytu kliju sukibimo koeficientas,taspats 1 N/mm2 Tad klausimas ar verta moketi 26 litus kai yra po 19. Is savo patirties tai galiu patvirtinti kad atlas plius yra labai lipnus klijai,bet tuom paciu noriu perspeti kad reiktu tikrintis ar nepakitus ju gamybos technologija. Raso kad tinka sildomom grindim,tik man kaina tiesa pasakius itartinai maza...

Tiesa,yra ir po 40 atlas plius kliju..
QUOTE(biesas66 @ 2013 06 23, 12:59)
Taip ir maniau kad kokie 25 kainuos,kur kitu firmu klijai apie 35 kainuoja. Nezinau,gal ir pusetini klijai. Priesui tikrai klijuociau su tokiais,o sau.. Pasirinkciau atlas plius.. ar kazka panasaus. beje,pasiknaisiojau ir galima sakyti soka gavau juokinga kaina uz atlas plius kurie seniau po 40 litu kainuodavo. Beje,jusu naudojamu ir mano parodytu kliju sukibimo koeficientas,taspats 1 N/mm2 Tad klausimas ar verta moketi 26 litus kai yra po 19. Is savo patirties tai galiu patvirtinti kad atlas plius yra labai lipnus klijai,bet tuom paciu noriu perspeti kad reiktu tikrintis ar nepakitus ju gamybos technologija. Raso kad tinka sildomom grindim,tik man kaina tiesa pasakius itartinai maza...

ar tik ne 25kg su 5kg ligini

QUOTE(narvid @ 2013 06 23, 14:15)
Jo,tiksliai,uztai ir atrodo pigiai

Bet simelit nepirkciau vistiek.. Nezinau,bet nepasitikiu Lietuviskomis apdailos medziagomis..

Uzkalus naturalia mediena, po metu/kitu ji taps naturaliai pilka (ypac pietinej pusej).
Naturaliai issprestas klausimas, o lietuviai nemegsta pilkos - nes matyt is taip pilkumo gyvenime uztenka
Pinia spalva buvo grazu

Naturaliai issprestas klausimas, o lietuviai nemegsta pilkos - nes matyt is taip pilkumo gyvenime uztenka

Pinia spalva buvo grazu
QUOTE(biesas66 @ 2013 06 23, 09:50)
Ainu tikrinti
su kuomten jie valgomi.. Seip radau Nordsjo dazus (svediski) kuriem 12 metu garantija. 350 litu uz 10 litru. Yra ir dar sustresniu kur duoda 16 metu garantija,bet LT nera.. manau 12 metu terminas mane tenkintu,netgi koki trecdali garantinio numetus.. tiesa man reikia matiniu arba pusiau matiniu. 
Papildyta:
,oi nedraugauja Lietuviai su pilka spalva,oi..

Papildyta:

QUOTE(arkava @ 2013 06 23, 14:33)
Uzkalus naturalia mediena, po metu/kitu ji taps naturaliai pilka (ypac pietinej pusej).
Pinia spalva buvo grazu

Pinia spalva buvo grazu
Ale tikrai-"graudi tiesa"

O as dabar intensyviose paieskose fasadiniu dazu medienai..reikia 50 m2 nutepti,tai ne kainoj esme,o tarnavimo laikotarpyje. Norisi kad tarnautu ilgai.... geriausia koki 100 metu..
biesai, kokia kaina ivertinat medines lauko dazais impregnuotas dailylentes? na kiek lt i kv.m? klausiu nes ir mum reikes, bet mes kazkaip cedralio gal noretumem.. grazios spalvos ten 75 lt uz kv.m, idomu kiek nuo medzio skiriasi? cia visgi amzina, perdazyt nereikes, o is arciau negu 2m neatskirsi ar medis ar cementas....

QUOTE(arkava @ 2013 06 23, 14:33)
Pinia spalva buvo grazu
Naturalu pilkuma as isivaizduoju ant labai modernaus,kubinio namo,bet ne ant savo.. Plius tada reiktu kalti maumedi,kuris graziai nupilkuoja ir tuom paciu atsparus atmosferos poveikiui,o pas mane egle. Nenoriu po keliolikos metu lupti zemen lenteliu..

Pinia spalva buvo grazu
Kazkada as taippat labai mylejau ruda,bet dabar atsirado platesnis poziuris i spalvas...O niurumas priklauso tik nuo koses galvoje..
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 06 23, 14:45)
biesai, kokia kaina ivertinat medines lauko dazais impregnuotas dailylentes? na kiek lt i kv.m? klausiu nes ir mum reikes, bet mes kazkaip cedralio gal noretumem.. grazios spalvos ten 75 lt uz kv.m, idomu kiek nuo medzio skiriasi? cia visgi amzina, perdazyt nereikes, o is arciau negu 2m neatskirsi ar medis ar cementas.... 

Eglines ,siauresnes (12 cm) uz 25 litus gali nusipirkti,o dazai..2,5-5 litai uz du sluoksnius. (galimas daigtas ir daugiau).
O jus isitikinus kad amzinai? Amzinu dalyku nebuna.. O kas liecia atpazinima,tai man matosi ir nuo gatves kas yra kas. Na bet cia tik man taip.. Beto visai neblogos tos cedral lenteles,bet man kaina nepatiko.

Beje,sakote arciau is poros metru nepamatysi.. As kai rinkausi langus tai man taippat porino kad medzio imitacijos is tolo nesimatys (nes man nepatinka) as tam zmogiukui ir sakau.As ne del kaimynu langus dedu,del saves,o kadangi kiekviena diena praeisiu tai ir kaiptik as ta faktura matysiu..
Negalvokit kaip is tolo atrodys,galvokit kaip jum atrodys.Ar priimtina ar ne. Kadangi mano namo didzioji dalis bus dazoma karts nuo karto,tai ir medines dailylentes pasirinkau. Jei butu su muru derinama,tai turbut cedral pasirinkciau del ilgaamziskumo.