Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Aš tai tokio gėdingo klausimo noriu paklaust blush2.gif O kaip tą albumą pasižiūrėti? Niekur nerandu, kur tas uotraukas dedat???
Atsakyti
Aga, ir as noreciau aki uzmest, kokiu ideju pasisemt mirksiukas.gif

QUOTE(DEVImama @ 2013 07 11, 13:12)
Aš tai tokio gėdingo klausimo noriu paklaust  blush2.gif  O kaip tą albumą pasižiūrėti? Niekur nerandu, kur tas uotraukas dedat???

Atsakyti
Albuma mato tik senbuviai. Vaje kokia diskriminacija lotuliukas.gif
Atsakyti
verysad.gif

o tai kada tmpi sembuviu, korupcija galima? g.gif
Atsakyti
Na tai as sianbuvys. biggrin.gif Ir dar buves zemliakas drinks_cheers.gif
Duokit pasizvalgyt

QUOTE(biesas66 @ 2013 07 11, 13:40)
Albuma  mato tik senbuviai.      Vaje kokia diskriminacija  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2013 07 11, 15:46)
verysad.gif

o tai kada tmpi sembuviu, korupcija galima?  g.gif

Oi,cia maziausiai 5 metus reikia bendrauti.... Korupcija galima,bet tokia kad verta butu uz ja sesti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 07 10, 22:31)
kas klauset apie elektra-namas apie 2tukst maždaug , tik laidu visų vedžiojimas. Tinkavimo kainos seniau buvo 11lt/m2 darbas ,dabar gal kiek brangiau.

gal atsilieps kas iš senųjų forumiečių jau  pasistačiusių ir gyvenančiu ,klausiu dėl filtro,visam namui, ar turit ir kaip brangiai priežiūra ir pirkimas druskų ir kt dalykai. ar naudojat maistui tą druskuotą vandenį? kokius turit filtrus? Jau reik man apsispręst, ką dėsim. kad kietųjų dalelių  tai tikrai,bet dėl nukalkinimo nežinau, brangiai kainuoja. Kad reiktų tai suprantu, buitinei technikai ypač geriau ,bet dėl gėrimo ir maistui tai schmoll.gif

Del minkstinimo filtro, jei Siauliu vandentiekio vanduo tai rekomenduojama, nes jis pakankamai kietas. o jei sulinio tai reiktu pasidaryti vandens tyrima ir butu viskas aisku
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Gal galetumete pasidalinti kontaktais ar rekomenduoti koki gera skardintoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 07 10, 22:31)
gal atsilieps kas iš senųjų forumiečių jau  pasistačiusių ir gyvenančiu ,klausiu dėl filtro,visam namui, ar turit ir kaip brangiai priežiūra ir pirkimas druskų ir kt dalykai. ar naudojat maistui tą druskuotą vandenį? kokius turit filtrus? Jau reik man apsispręst, ką dėsim. kad kietųjų dalelių  tai tikrai,bet dėl nukalkinimo nežinau, brangiai kainuoja. Kad reiktų tai suprantu, buitinei technikai ypač geriau ,bet dėl gėrimo ir maistui tai schmoll.gif

Na baisu prisipazinti, bet neturime JOKIU filtru! ax.gif Sulinio vanduo tikrai netinkamas maistui, nes auksti gruntiniai vandenys, todel maistui vandeni perkame. O kas del buitiniu reikmiu, tai nematau jokiu problemu. Ir skalbiu, ir prausiames, todel nelabai sugalvoju, ka ten reiketu filtruoti? g.gif Vizualiai vanduo neturi jokios spalvos, drumzliu ar blogo kvapo. Kietumas irgi kolkas neuzkliuvo... O filtrai ne tik brangus, bet nepigus ir ju eksplotavimas. Vien vandens apie kuba kas menesi sunaudoja savaiminiam issivalymui blink.gif o kur dar visokios druskos ir filtrai... Zodziu, ar tik nebus tai eilinis prekybininku reklaminis triukas? Pas drauge i buta buvo ateje tyrimu daryti, tai vandeni sudirbo taip, kad pagal juos jau senai visa seima turejo buti ismirusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 07 11, 10:58)
Mano namui paskaiciavo su darbu ir laidais 5000.

Be laidu dar reikes rozeciu ir jungtuku, kas mums dar apie 1200lt kainavo (emem JUNGus), dar elektros skydo reikes ( cia kainos skaiciuojasi irgi nuo 1000). O kur dar televizijos, interneto, signalizacijoslaidai... doh.gif Zodziu, mazai tikrai nepasirodys smile.gif
Atsakyti
Mistika, ačiū už atsakymą. tai va sakau gal irgi viskam gerai būtų, tik maistui ne , be jokių filtrų apsieitume.
Dar gal kas pasisakys.

Ar iš šulinio vandeniu ir grindinio vamzdelius užpildė, ar jį reik vėl kažkaip paruošt. Nu žinau galima truputį to nuodo įpilt, kaip jis ten vadinasi.

Dėl albumo, tai reik įstot į mūsų statybininkų klubą čia forume, bendrauti ilgai, tada ir albumą pamatysit , aišku ir savo turėsit statybas rodyt.
taip iš karto visiem nieko nerodom.
Atsakyti
ar galetu kas zmogu nusimananti apie pamatu kasyba? ir gal buldozeri nebrangiai bubiuose kad atstumdytu zemes?
Atsakyti
QUOTE(Jurgelyte @ 2013 07 11, 21:37)
Labas vakaras  smile.gif

Gal galetumete pasidalinti kontaktais ar rekomenduoti koki gera skardintoja?  ax.gif

Yra isvaziuojant is siauliu, Sutkunuose . Pravaziavus pervaza ant pastato numeris tel.
Arvydas jo vardas. Kainos nesikandzioja ir bent jau man viska gerai ir greitai padare.
Atsakyti