Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Osera @ 2013 07 24, 14:08)
bute turejome pakabinama,su lentu stiklu ,tai  nusibodi valyti stikla ,ka valyti sveisti  doh.gif
name ,jau rinkausi galinga ir ikisama i spintele  ,kad kuo maziau valymo butu .Nes ir taip yra ka valyti  smile.gif
nors labai gunde  grozis tokio tipo garu surinkejas kaip jusu parodyta foto ,bet nugalejo nors karta protas  biggrin.gif

bet uztai kaip grindis rinkausi ,proto neklausiau ,tai va ir einu su sluota istisai  smile.gif

Vava to nepraktiskumo tai ziauriai bijau sad.gif Butu pakabinamos spinteles net nesigundyciau toki pirkti. Pirkciau isvis toki kuris isimontuoja i spinteles ir kurio tik krastelis tesimato smile.gif Man jau tuos paprastus gartraukius atsibodo sveist kai prilimpa prie ju dulkes doh.gif Nu bet kai siena bus visiskai tuscia tai tikriausiai joks kitas gartraukis nesiziuretu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 24, 14:59)
Vava to nepraktiskumo tai ziauriai bijau sad.gif Butu pakabinamos spinteles net nesigundyciau toki pirkti. Pirkciau isvis toki kuris isimontuoja i spinteles ir kurio tik krastelis tesimato smile.gif Man jau tuos paprastus gartraukius atsibodo sveist kai prilimpa prie ju dulkes  doh.gif  Nu bet kai siena bus visiskai tuscia tai tikriausiai joks kitas gartraukis nesiziuretu  unsure.gif

Tai, kad visus gartraukius reikia šveisti smile.gif Pas mus įmontuotas į spintelę, bet ant tos ištraukiamos dalies nusėda riebios dulkės ne ką mažiau ir dar sunkiau prieiti nuvalyti (gal tik rečiau), o kur dar slankiojančios dalys-ten riebalų "tupyklos" susidaro, ai doh.gif man geriausia tada, kai geras priėjimas prie daikto, ar smulkių detalių. Kitąkart geriau didesnį plotą nuvalyti-bet patogiai, nei ardyti kokias detales, kad prieiti išvalyti. Visi savaip geri smile.gif ir su savo minusais. O mes-moterys, kartais pamirštame racionalumą biggrin.gif Kaip, kad anekdotas yra apie blondinę: - koks automobilis Jums patinka? man? RAUDONAS biggrin.gif Man irgi taip būna....
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 24, 15:59)
Vava to nepraktiskumo tai ziauriai bijau sad.gif Butu pakabinamos spinteles net nesigundyciau toki pirkti. Pirkciau isvis toki kuris isimontuoja i spinteles ir kurio tik krastelis tesimato smile.gif Man jau tuos paprastus gartraukius atsibodo sveist kai prilimpa prie ju dulkes  doh.gif  Nu bet kai siena bus visiskai tuscia tai tikriausiai joks kitas gartraukis nesiziuretu  unsure.gif

bet ir spinteleje uztenka sveitimo bigsmile.gif galo nera :)nors pas mus virtuveje dujine virykle su stiklu, ir dar vietoj plyteliu tarp spinteliu per visa siena dejome stikla rudos spalvos, tai irgi sveiciu ir sveiciu, grazu, kol nieko nepradedu virtuveje daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 24, 15:59)

pas mane net krastelio nesimato ,tik pasilenkus is apacios matosi kad yra kazkas imontuota ,tai issimu groteles nupurskiu orkaiciu valikliu ir su dusu nuplaunu visus riebalus thumbup.gif

o jei nebus virsutiniu spinteliu ,gal koki kvadratini metalini kabinti ,vis paprastesne prieziura nei stiklo

user posted image

Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 07 24, 16:57)
bet ir spinteleje uztenka sveitimo bigsmile.gif galo nera :)nors pas mus virtuveje dujine virykle su stiklu, ir dar vietoj plyteliu tarp spinteliu per visa siena dejome stikla rudos spalvos, tai irgi sveiciu ir sveiciu, grazu, kol nieko nepradedu virtuveje daryti  doh.gif

va va ,as vis dziaugiuos kad nesubludyjau su savo uzgaida tarp spinteliu stikla deti ,tai irgi buciau turejus ka sveisti .
tai vis kol kas dazyta siena yra ,bet sakiau jei jau desiu tai tik plyteles i ta tarpa ,o ne stikla .
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 07 24, 15:57)
bet ir spinteleje uztenka sveitimo bigsmile.gif galo nera :)nors pas mus virtuveje dujine virykle su stiklu, ir dar vietoj plyteliu tarp spinteliu per visa siena dejome stikla rudos spalvos, tai irgi sveiciu ir sveiciu, grazu, kol nieko nepradedu virtuveje daryti  doh.gif

Tarp spinteliu stiklas? Nepraktiska? O kuom pasireiskia nepraktiskumas?

QUOTE(Osera @ 2013 07 24, 16:07)
pas mane net krastelio nesimato ,tik pasilenkus is apacios matosi kad yra kazkas imontuota  ,tai issimu groteles nupurskiu orkaiciu valikliu ir su dusu nuplaunu visus riebalus  thumbup.gif

o jei nebus virsutiniu spinteliu ,gal koki kvadratini metalini kabinti  ,vis paprastesne prieziura nei stiklo

va va ,as vis dziaugiuos kad nesubludyjau su savo uzgaida tarp spinteliu stikla deti ,tai irgi buciau turejus ka  sveisti .
tai vis kol kas  dazyta siena yra ,bet sakiau jei jau desiu tai tik plyteles i ta tarpa ,o ne stikla .

Kaip faina, kad tik tokia prieziura thumbup.gif
Del tokio gartraukio kaip foto - nezinau nezinau... rolleyes.gif Kazkaip galvoju kazi ar su tais stikliniais nemazesne prieziura. Nes panasu turejom tai eina svilpt kaip nervina tas riebaliniu dulkiu sveitimas nuo to ale kaminuko smile.gif Nu bet dar daug nugyventi iki gartraukio kabinimo reikes smile.gif

O siena tai mes irgi planuojam stiklu dengti... As kazkaip galvoju kad tai patogiau nei plyteles sveitimo atzvilgiu. Nes manau apsinesa vienodai, bet stiklas lygus, o va plyteliu siules daug sudetingiau valyti. Kartais po rimtesniu gaminimu net sepeteli pasiimdavau jei norisi isblizginti...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 24, 21:39)

O siena tai mes irgi planuojam stiklu dengti... As kazkaip galvoju kad tai patogiau nei plyteles sveitimo atzvilgiu. Nes manau apsinesa vienodai, bet stiklas lygus, o va plyteliu siules daug sudetingiau valyti. Kartais po rimtesniu gaminimu net sepeteli pasiimdavau jei norisi isblizginti...

galiu pasakyti tik tiek, kad pavargsit sveisti, nes kur dujine yra pastoviai nusitasko, nors jau stengiuois kepti, virti ant maziausios ugnies, nedeti net salia jo puodu, nusitasko juodai, kiekv diena tenka valyti, o kur yra kriaukle tai kalkes ir dar karta kalkes, deciau tik plyteles, ant plyteliu kiekv s,,,, nesimato, bet faktas stiklas graziau, kol nieko nedarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 07 24, 21:05)
galiu pasakyti tik tiek, kad pavargsit sveisti, nes kur dujine yra pastoviai nusitasko, nors jau stengiuois kepti, virti ant maziausios ugnies, nedeti net salia jo puodu, nusitasko juodai, kiekv diena tenka valyti, o kur yra kriaukle tai kalkes ir dar karta kalkes, deciau tik plyteles, ant  plyteliu kiekv s,,,, nesimato, bet faktas stiklas graziau, kol nieko nedarai smile.gif

Bet pas jus kiek supratau stiklas rudas? Tai gal jei butu sviesus, permatomas nesimatytu taip tu kalkiu ir tt g.gif As kazkaip manau stiklas ar plyteles mazai skirtumo, nes faktura juk kazkuo panasi - abu pavirsiai slidus. Pas mano mama isvis detas medis specialiai apdirbtas tai taip prie kriaukles matosi kalkiu nuosedos, bet medis tamsus. O kai nera grioveliu jokiu tai valyt tikrai patogiau nei plyteles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 25, 08:22)
Bet pas jus kiek supratau stiklas rudas? Tai gal jei butu sviesus, permatomas nesimatytu taip tu kalkiu ir tt  g.gif  As kazkaip manau stiklas ar plyteles mazai skirtumo, nes faktura juk kazkuo panasi - abu pavirsiai slidus. Pas mano mama isvis detas medis specialiai apdirbtas tai taip prie kriaukles matosi kalkiu nuosedos, bet medis tamsus. O kai nera grioveliu jokiu tai valyt tikrai patogiau nei plyteles  rolleyes.gif

manau, kad ant bet kokio matytusi, ir siaip jis nera pigus, mes uz 3m metrus 700lt sumokejom, as tai nezinau pirmenybe skirciau plytelems, o mano vyras sako tik stiklui, jam labai gerai, kai nera nei karto jo vales, pavalytu - noras pareitu thumbup.gif
Atsakyti
Turiu prasyma: jei isgirsite, kad kas nors uz protinga kaina parduoda mobilu krepsinio stova (gali buti ir naudotas)- duokite zinia. Mano vaikis labai nori krepsio, bet jau kaineles, tai ojojoi.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 07 25, 13:00)
Turiu prasyma: jei isgirsite, kad kas nors uz protinga kaina parduoda mobilu krepsinio stova (gali buti ir naudotas)- duokite zinia. Mano vaikis labai nori krepsio, bet jau kaineles, tai ojojoi....  blink.gif

Skelbimuose nieko nerandat? Jei uzmatysim butinai informuosiu wink.gif
Atsakyti
Ir stiklas ir plyteles valosi panasiai. O nutaskymai kur labiau matosi, priklauso nuo spalvos daugiau. Juk ir stikla galima deti ne vienspalvi. Su rastu, peizažu ir t.t. Aisku kaina ju grazi, laminuotu stiklu biggrin.gif bet vaizdas superinis. O prieziura kaip ir plyteliu panasi.
Kalbu apie tokius vaizdus:
user posted image
user posted image
vienas populiariausiu:
user posted image
user posted image

Na daugiau pvz patys internete rasit kam reiks smile.gif
As tai dabar labai noriu tokiu duru, su laminuotu stiklu, stumdomu darbo kambary.. ale jau idetos paprastos su veidrodziais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 07 25, 17:31)
Ir stiklas ir plyteles valosi panasiai. O nutaskymai kur labiau matosi, priklauso nuo spalvos daugiau. Juk ir stikla galima deti ne vienspalvi. Su rastu, peizažu ir t.t. Aisku kaina ju grazi, laminuotu stiklu biggrin.gif bet vaizdas superinis. O prieziura kaip ir plyteliu panasi.
Kalbu apie tokius vaizdus:
user posted image
user posted image
vienas populiariausiu:
user posted image
user posted image

Na daugiau pvz patys internete rasit kam reiks smile.gif
As tai dabar labai noriu tokiu duru, su laminuotu stiklu, stumdomu darbo kambary.. ale jau idetos paprastos su veidrodziais biggrin.gif

Nu tikrai gražios virtuvės... wub.gif
Atsakyti