QUOTE(spinduliukas EU @ 2013 12 31, 10:52)
Man parase atsitiktine mama nare is forumo ir parode kad kazkas forume ant manes negraziai raso
As tiesiog atsakau i komentara, nes pati niekad gyvenime nesu nieko skundusi, ir man labai liudna kad nauju metu isvakarese kazkas is zmoniu kuriu nesu niekad maciusi ar uzgavusi taip teigia.
Negražiai rašo, nejuokinkit

Pranešiau ką pastebėjau, moderatoriai nuspręs kaip yra iš tiesų, nei darkiau, nei koliojau, nei apvaginau

Gal moderatoriai ir kažkas patikės tokiu paaiškinimu, bet kaip galima eilę metų perkant iš tų pačių parduotuvių tuos pačios firmos rūbus nepataikyti su dydžiais

Ir dar tiek daug
QUOTE(Kolumbija @ 2013 12 31, 11:32)
Nesupratau kaip cia skirstoma. As parduodu savo vaikams pirktus daiktus. Jei jie atitinka temoje parduodamus tai kodel negalima tokiu talpinti skelbimu?
Ne aš sprendžiu komercija ar ne taigi jeigu norit išsilieti, išsiliekit ant moderatorių jeigu taip nusprendė, o jeigu taip nenusprendė - vadinasi man pasirodė blogai ir ko čia tada drąskytis ir ko čia man gąsdinti (asmeniškai)
Taip, aš turiu temą ir ji yra komercinė, oficiali komercinė tema, čia tam kad ramiau miegotumėte