Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(apciukas @ 2013 09 10, 00:51)
Sveikos, mergaites, smile.gif

ka zadate kita sezona auginti ba;konuose arba ant palangiu? Kokios pomidoru veisles pasiteisino? As siemet bandziau auginti pomidorus "Vilma" tai man nelabai su jais pavyko wink.gif
Gal jau turite susidariusios sarasiukus kas puikuosis ant palanges? Pas mane siuo metu sau pupso rozmarinas thumbup.gif

O kas nepasiteisino su Vilma? Aš spėju nebeliūdėsiu dėl Bajaja ir nebesodinsiu kitąmet, gan daug vietos užima ir skonis visgi jų ne toks, kad tiek daug vietos užgriozdintų. Venus kitiem metam - būtinai. Mezgė pomidoriukus be jokių pertraukų ir gausiai.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 09 10, 09:26)
O kas nepasiteisino su Vilma? Aš spėju nebeliūdėsiu dėl Bajaja ir nebesodinsiu kitąmet, gan daug vietos užima ir skonis visgi jų ne toks, kad tiek daug vietos užgriozdintų. Venus kitiem metam - būtinai. Mezgė pomidoriukus be jokių pertraukų ir gausiai.

labai mazai vaisiu mezge, o ir istypo kaip nezinau kas, aisku, gali buti,kad ir mano pacios klaidu kokiu buvo, bet nepatiko man sitie pomidorai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(apciukas @ 2013 09 10, 01:51)

ka zadate kita sezona auginti ba;konuose arba ant palangiu? Kokios pomidoru veisles pasiteisino? As siemet bandziau auginti pomidorus "Vilma" tai man nelabai su jais pavyko wink.gif
Gal jau turite susidariusios sarasiukus kas puikuosis ant palanges? Pas mane siuo metu sau pupso rozmarinas thumbup.gif

Be pomidoru neisivaizduoju vasaros. Visi auga gerai, jei anksti pasodinu ir saule nepaveda. Jei veliau, voratinklines erkutes puola kai jau noksta. Ir tada nei purksti, nei greiciau atsikratyti g.gif
Bet derlius geras. Citrinini agurka butinai, o meliona noreciau kitokio, Skonio dar nezinau, bet mazi vaisiai.
Nekrauna foto, tai melionus ikelsiu veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apciukas @ 2013 09 09, 23:51)

žiūriu ne aš viena dar nesibaigus šitam sezonui, jau planuoju kitą thumbup.gif
jau prieš mėnesį užsipirkau 5 rūšių vazoninių pomidorų. tai negaliu sulaukt sėjos. doh.gif
100% kad auginsiu mangoldus.
prie to paties norėčiau paklaust, gal kas turi patirties su šparaginėm pupelėm. ar įmanoma bent sriubytei užsiaugint?
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2013 09 10, 21:25)
prie to paties norėčiau paklaust, gal kas turi patirties su šparaginėm pupelėm. ar įmanoma bent sriubytei užsiaugint?

Aš auginu plastikiniuose vazonuose terasoje (didesniuose, su rankenomis) žemaūges šparagines vietoj gėlių- puikiai auga bei dera. Vijoklinių nebandžiau, nes reikia ganėtinai ilgų atramų.
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2013 09 10, 20:13)
Citrinini agurka butinai, o meliona noreciau kitokio, Skonio dar nezinau, bet mazi vaisiai.
Nekrauna foto, tai melionus ikelsiu veliau  smile.gif

Gal turite omenyje Mice melon?
https://www.google.l...aCNOBhAf7m4DQAg

as isivaizduoju,kad cia kaip mazas mazas agurkiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(infuzorija @ 2013 09 10, 21:25)
žiūriu  ne aš viena dar nesibaigus šitam sezonui, jau planuoju kitą  thumbup.gif
jau prieš mėnesį užsipirkau  5 rūšių vazoninių pomidorų. tai negaliu sulaukt sėjos.  doh.gif
100% kad auginsiu mangoldus.

As irigi uzsisakiau pomidoru, is vienos SM nares ciliuku seklu gavau irgi jau nagus niesti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Patarkit, ką daryti su paprikom - nestiklintam balkone jau gal per šalta, tai parsitempiau į kambarį. Yra dar nesunokusių paprikyčių. Ar bandyti kambaryje nokinti, ar skinti žalias? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2013 09 10, 20:13)
Be pomidoru neisivaizduoju vasaros. Visi auga gerai, jei anksti pasodinu ir saule nepaveda. Jei veliau, voratinklines erkutes puola kai jau noksta. Ir tada nei purksti, nei greiciau atsikratyti  g.gif

Vos tik uždariau langą (visą vasarą būdavo praviras) rudeniop prasidėjus vėsioms naktim tai po kelių dienų žiū jau ir lapai pažeisti voratinklinės erkės doh.gif
Atsakyti
[quote=apciukas,2013 09 11, 01:33]
Gal turite omenyje Mice melon?
https://www.google.l...aCNOBhAf7m4DQAg

as isivaizduoju,kad cia kaip mazas mazas agurkiukas :4u

Maza agurkiuka jau rodziau. Jei paziuresite truputi atgal - rasite.Cia parodau ka balkone auginau is mazuju. Maziausias Melotrijas. Jos skanios tik vakuotos.
user posted image

[quote=smilga1972,2013 09 11, 07:52]
Sveikutės 4u.gif . Patarkit, ką daryti su paprikom - nestiklintam balkone jau gal per šalta, tai parsitempiau į kambarį. Yra dar nesunokusių paprikyčių. Ar bandyti kambaryje nokinti, ar skinti žalias? Kaip manote?

Jei nesiveis erkutes, tai numetys greiciausiai lapus ir ant krumo noks mirksiukas.gif

[quote=Amise,2013 09 11, 11:44]
Vos tik uždariau langą (visą vasarą būdavo praviras) rudeniop prasidėjus vėsioms naktim tai po kelių dienų žiū jau ir lapai pažeisti voratinklinės erkės doh.gif

Arba purksti arba naikinti augalus, juk greit mesite juos. Nuskinti vaisius ir viskas, laukiame pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2013 09 11, 15:23)

Arba purksti arba naikinti augalus, juk greit mesite juos. Nuskinti vaisius ir viskas, laukiame pavasario  mirksiukas.gif

Tai jau... Nebūtų orchidėjos atsikraustę į balkoną tai būčiau palikus ir pažaidus, bet kadangi nesinorėjo jog ant jų persikraustytų tai anksčiau laiko ir nuėmiau savo darželį.
Atsakyti
apciukas - 17psl. nuotraukas Melotrijos dejau smile.gif
Cia Meliomas siandien
user posted image
Matote, kotelis miltliges sunaikintas blink.gif
user posted image

Sestadieni jau skinsiu visa derliu ir augala naikinsiu mad.gif
O cia citrininis agurkas. Kaip agurkas, gal ir mazas, net lauke didesni neauga. Jis saldus ir kvepia agurku wub.gif
user posted image
Manau auginti verta. Auga kaip agurkas tokio ilgio augalas. Bet virsunes kai kurias patrumpini ir i ploti, sakuciu daugiau augina.
user posted image

Atsakyti
[quote=karrinta,2013 09 11, 15:23]
[quote=apciukas,2013 09 11, 01:33]
Jei nesiveis erkutes, tai numetys greiciausiai lapus ir ant krumo noks mirksiukas.gif
[/quote]
Ačiū, bandysiu laikyt kambaryje ir laukti mirksiukas.gif
Atsakyti