Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 13, 17:11)
jau beveik pavelavot i traukini, jei dienas ziureti. Dar tinka siandien ir rytoj is bedos  4u.gif

Ups, skubu tada daiginti blush2.gif Ačiū už pastabėlę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau sudygo pas mane:

vienas pomidoras "Red robin", du pomidoriukai "Venus".

Laukiu sudygstant dar vieno "Red robin", vienos "Vilma", petražolių, paprikų "Hamik" (ačiū Smilga1972 4u.gif už sėklytes).

Dar petunijų sudygstant laukiu ir kovo mėn. sėsiu bazilikus į vazonėlį.

Pavasaris artėja! wub.gif
Atsakyti
O mano nesudygo nei petražolės sėtos, nei bazilikai. Nesuprantu kas jiems nepatiko, sėklos šiais metais pirktos. Bazilikai apskritai pas mane pirmąkart nesudygo. Gal per šalta jei namuose +18?
Atsakyti
va ir mano ciuliukai jau paauge, isviso 7 rusys

http://www.public.fo...i/p1020229.html
http://www.public.fo...0230.html#media

Aji Yellow
Carliston Mild
Black Hungarian
Red Cherry
Carliston Mild
Tam Jalapeno
Atomic Heart

Dar daigintos pomidoru seklos jau sukistos i stiklinaites ir kaikurios jau kilputes iskisusios thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, aciu uz pasidalinima info, bandysiu ir as tada agurkeliu paziuret, o paprikas tada einu ju siandien paseti smile.gif
o kur sodinuku buna pvz braskiu , ermitaze ar dar kur ir koki balandi reik ieskot, kaip suprantu, o kitokiu darzoviu buna daigeliu pirkti ar nelabai , jei tarkim kas blogai sudygtu

apciukas kaip grazu tie mazi daigeliai wub.gif
Atsakyti
ir as va pipiriukus sukisau bei pomidoriuku imeciau , ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 02 14, 11:14)
sveikutes, aciu uz pasidalinima info, bandysiu ir as tada agurkeliu paziuret, o paprikas tada einu ju siandien paseti smile.gif
o kur sodinuku buna pvz braskiu , ermitaze ar dar kur ir koki balandi reik ieskot, kaip suprantu, o kitokiu darzoviu buna daigeliu pirkti ar nelabai , jei tarkim kas blogai sudygtu

apciukas kaip grazu tie mazi daigeliai  wub.gif

Braskiu buna ir ermitaze ir zaliose stotelese dar didesniuose miestuose buna kazkokios muges.
O del kitu augalu tai aisku buna tu daigu bet tik kiek ten jie ekologiski bus. Jei ant cheminiu trasu priauginti tai tas pats kas darzoves maximoj pirkt smile.gif Tie daigai buna jau tokie dideli isbujoje. Todel geriau paciai uzsiaugint.
Atsakyti
as senukuose pirkau braskiu seklas, konsultante tikino kad tai pati geriausia ir perkamiausia rusis, pokelis 12lt, pokelyje 14seklu o neisdygo nei viena...
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 14, 15:23)
as senukuose pirkau braskiu seklas, konsultante tikino kad tai pati geriausia ir perkamiausia rusis, pokelis 12lt, pokelyje 14seklu o neisdygo nei viena...

Su braskem jau visko buna... seklyciu mazai ir ne viskas isauga.
Man biskuti daugiau pasiseke nors irgi neramiai sejau....
user posted image
Gasana
Seklytes buvo tik 5 o isdygo 2.... Dar turiu vilties kad isdygs daugiau bet bent jau pora pasirode.
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 14, 14:23)

Gal dar išdyks g.gif

Mano pirmas 2014 metų derlius tuoj bus valgomas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 02 14, 15:32)
Su braskem jau visko buna... seklyciu mazai ir ne viskas isauga.
Man biskuti daugiau pasiseke nors irgi neramiai sejau....

Gasana
Seklytes buvo tik 5 o isdygo 2.... Dar turiu vilties kad isdygs daugiau bet bent jau pora pasirode.

visada perku "nojaus" zemuoges "rugia" berods. kiekvienais metais seju, dygsta ilgai, veda tais paciais metais ir nesvarbu ar ant palanges ar lauke. kieme augancias valgom iki salnu, o ir uogos nykscio galo dydzio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliukas08: 14 vasario 2014 - 18:11
Pirmieji lapeliai:
http://myplantslt.weebly.com/
Atsakyti