Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(ziv @ 2013 05 28, 17:55)
Iškilo toks klausimas: ar jūs vasarą neišvažiuojat ilgesniam laikui? Kai auginau balkone pomidorus ir išvažiuodavau kelioms dienoms, rasdavau vos gyvus.

as nesu didi balkonininkė, tik porą metų, bet kasmet bent 10 - čiai dienų išvažiuojame. tai aš pastatau didelį kibirą vandens ir iš jo į kiekvieną vazončiką siūlus nuvedu. kolkas nuostolių jokių nesu apturėjusi.... tpfu tpfu tpfu, kad neprisišnekėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marti: 28 gegužės 2013 - 18:26
QUOTE(Amise @ 2013 05 28, 15:10)
Black cherry jau mane praaugo  doh.gif Ir leidau jam tris pažastėles nuo apačios augintis. Reiks tuoj nuo lubų virvę leist prilaikymui jo  blink.gif
user posted image

Vilma. Bujoja sau laimingi lovelyje. Vis lapus patrumpinu, kad nebūtų didelės džiunglės
user posted image

Jau geros vyšnios dydžio  wub.gif
user posted image

Mano žemaūgiai mane irgi tuoj praaugs doh.gif . Raišioju išvien doh.gif . O vilmukai jau raudonuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2013 05 28, 19:24)
as nesu didi balkonininkė, tik porą metų, bet kasmet bent 10 - čiai dienų išvažiuojame. tai aš pastatau didelį kibirą vandens ir iš jo į kiekvieną vazončiką siūlus nuvedu. kolkas nuostolių jokių nesu apturėjusi.... tpfu tpfu tpfu, kad neprisišnekėjus biggrin.gif

galima plačiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 05 28, 19:38)
galima plačiau?  blush2.gif

vidury balkono ant kėdės pastatau kibirą didelį (turiu tokį, kur prekybcentriuose majonezas būna, gal ten koks 10l.) į kiekvieną vazoną įkišu storą, storą siūlą, kitą siūlo galą kišu į kibirą su vandeniu. tai mano balkonas toks voratinklis būna smile.gif
Atsakyti
merginos o kur jus perkate tuos pomidoriukus wilmas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2013 05 28, 20:13)
merginos o kur jus perkate tuos pomidoriukus wilmas?  blush2.gif

aš tai iš sėklyčių auginu, bet mačiau pirkti Kaune bent dvejuose turgeliuose 4u.gif
Atsakyti
gal parduoti turite? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu kagi savaites ataskaita....
Paprikos ciliai totali nesamone..... ziedai ir toliau krenta nors ir skirtingos zemes vieni balkone kiti kambaryje ... visvien tas pats doh.gif doh.gif doh.gif

Kuo galiu pasidziaugt tai cukinija kol kas labai graziai auga
user posted image
user posted image

Agurku labai daug mezga bet kazkaip keistai siais metais mazai vyrisku ziedu ir prastai atlieku bitutes darba
Dabar keli normalus jau yra greit galesim ragaut
user posted image
user posted image
Braskytes po biskuti auga
user posted image

Pomidoriuku jau vis daugiau pavalgom, kazkiek tu ridikeliu vis paragaujam biggrin.gif

Melionai ir arbuzai nezinau kas cia is ju bus ... vienas melionas zydi kruva vyrisku ziedu o moterisku nei vieno dar nemaciau... nu bet gal dar kas gero bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 29, 10:10)

Melionai ir arbuzai nezinau kas cia is ju bus ... vienas melionas zydi kruva vyrisku ziedu o moterisku nei vieno dar nemaciau... nu bet gal dar kas gero bus smile.gif

Na ir bujoja cukinijos thumbup.gif

O dėl meliono skaičiau, kad jie augina vaisiukus gal ant 2-3 atžalų ir kai užauga rods 5-6 lapai reik viršūnę nugnybt, na kaip ir agurkui, bet kitiem puikiai mezga ir be tokio žaidimo. Na bet aš pabandysiu. Agurkui kuris vien vyriškus žiedelius gamino viršūnę nugnybus žiū jau ant šoninių ataugų matos jau moteriški gaminas smile.gif
Atsakyti
MERGINOS GAL KURI TURIT POMIDORIUKA WILMA PARDUOTI? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2013 05 29, 09:56)
MERGINOS GAL KURI TURIT POMIDORIUKA WILMA PARDUOTI?  ax.gif  4u.gif

Maximose ju yra, taip pat norfoj, IKI, tikrai ne deficitas
Atsakyti
Sveikos sodininkes 4u.gif ,pameginau ir as seis metais kazka uzsiauginti,nors turi tevai soda,gerybiu parsivezam is ten,bet paeksperimentuot norisi ir balkone,visad pasisodindavau kelias gelytes,si karta pameginau ir pomidorus,jei randat pastabu.....sakykit ax.gif
user posted image
Cia uosviene kazkokiu pipiriuku daigu buvo davus
user posted image
Ten bandau paprika augintis,bet kazko visad ziedukai nukrenta verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti