Maždaug tokie kaip foto ir užaugo. Reiks kada turbūt iš ebėjaus sėklų parsisiųst jei špinatai rimtesni ir "riebesni" tokie
Nes iš to ką turėjau tai nusyvliau nes vos užteko vienam patiekalui
QUOTE(Montera @ 2014 03 23, 13:27)
---- grazus pas jus augaleliai
O jie tik tokio dydzio lapai uzaugo ar veliau didesni buvo. Nes as kur turejau is ebay parsisiuntus tai buvo tokias nerealiai didelias lapais o lt pirktu seklu tai mazdaug kaip taviskiu lapai buvo.
Siais metais tos uzsenietiskos jau nebeisdygo matyt galiojimas pasibaige...
buvau jau dejus ta foto bet pasikartosiu, cia geguzes 12 fotke

O jie tik tokio dydzio lapai uzaugo ar veliau didesni buvo. Nes as kur turejau is ebay parsisiuntus tai buvo tokias nerealiai didelias lapais o lt pirktu seklu tai mazdaug kaip taviskiu lapai buvo.
Siais metais tos uzsenietiskos jau nebeisdygo matyt galiojimas pasibaige...
buvau jau dejus ta foto bet pasikartosiu, cia geguzes 12 fotke

pasakiškas vaizdelis, va tokių augalėlių ir noriu virtuvėje turėti
QUOTE(Amise @ 2014 03 23, 15:33)
Maždaug tokie kaip foto ir užaugo. Reiks kada turbūt iš ebėjaus sėklų parsisiųst jei špinatai rimtesni ir "riebesni" tokie
Nes iš to ką turėjau tai nusyvliau nes vos užteko vienam patiekalui 
O rusis va sita ir is sito pardavejo perku viska
http://www.ebay.co.u...=item5658fdd39b
Tik labai daug cia tu seklu. Pas mane daugiau nei puse like tai jauciu reiks pabert riebiai ju gal dar bent keli isdygs.
Sveikos darzininkes
Prisijungiu prie jusu . Auginsiu siemet balkone ( ilgai truko kol ikalbejau vyra
) .
Sejau 6 rusiu pomidorus, 1 rusies pipirus, juodasias braskes ir svyrancias braskes
kai ka jau persodinau , nezinau ka su peteklium daryti
mano mazyliai :

Mini paprikos

Braskes (turejau 5 seklas Toscana braskiu)

Pomidoriukai:
Prisijungiu prie jusu . Auginsiu siemet balkone ( ilgai truko kol ikalbejau vyra
Sejau 6 rusiu pomidorus, 1 rusies pipirus, juodasias braskes ir svyrancias braskes
mano mazyliai :

Mini paprikos

Pomidoriukai:
QUOTE(Cherry_ @ 2014 03 23, 18:08)
Sveikos darzininkes
) .
mano mazyliai :

Mini paprikos

Pomidoriukai:

mano mazyliai :

Mini paprikos

Pomidoriukai:

gražūs pomidoriukai
QUOTE(Elsker @ 2014 03 23, 20:48)
Ten juodosios braskes. IS 10 tik su isdygo. Labai priziuriu juos, nes begalo gleznuciai, nenoriu kad sudziutu
butu turiu dar ju seklu, galvoju dar paseti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 03 23, 21:33)
Ten juodosios braskes. IS 10 tik su isdygo. Labai priziuriu juos, nes begalo gleznuciai, nenoriu kad sudziutu
O juodos tai cia kur is kinieciu nerealiu spalvu braskes? Maciau ebejuj ir zaliu ir melynu ir juodu bet kazkaip as ju pabijojau. Nebus ten kokios GMO?
QUOTE(Montera @ 2014 03 24, 09:41)
O juodos tai cia kur is kinieciu nerealiu spalvu braskes? Maciau ebejuj ir zaliu ir melynu ir juodu bet kazkaip as ju pabijojau. Nebus ten kokios GMO? 
Nezinau
isijungiu ir as i jusu gretas
)
esu pradedancioji balkonine
gyvenu italijoj tai kazkaip galvoju reiktu isnaudoti ta saulute. tik va kazko man irgi daigai labai labai istyso, tai kai persodinu zemiu priberiu mazdaug iki tu pirmuju lapeliu, tikiuosi nieko blogo jiems nenutiks?
Beje kokio dydzio vazonu (litrais mazdaug) reiktu vienam agurkui? Kiek zinau saknys ju nera labai dideles tik tiek kad vandens jiems reikia daug...
O va su priskoniu daiginimu man nesiseka... daiginau ciobreli, rozmarina, levanda tai tik istyso daigelai ir numire. nesuprantu kame beda, gal perlaistau?
Beje kokio dydzio vazonu (litrais mazdaug) reiktu vienam agurkui? Kiek zinau saknys ju nera labai dideles tik tiek kad vandens jiems reikia daug...
O va su priskoniu daiginimu man nesiseka... daiginau ciobreli, rozmarina, levanda tai tik istyso daigelai ir numire. nesuprantu kame beda, gal perlaistau?
QUOTE(arilina @ 2014 03 24, 16:11)
isijungiu ir as i jusu gretas
)
gyvenu italijoj tai kazkaip galvoju reiktu isnaudoti ta saulute. tik va kazko man irgi daigai labai labai istyso, tai kai persodinu zemiu priberiu mazdaug iki tu pirmuju lapeliu, tikiuosi nieko blogo jiems nenutiks?
As agurkam naudoju minimum 5 litru. Vazonai gali but ir zemesni bet platesni.
O su zolelem bandykit kai isdygsta lieti ne per virsu bet i lekstute pripilat vandens kad sugertu. Man taip anais metais pasiteisino su ciobreliais.
Su pomidorais nieko baisaus kad ir biskuti istysta paskui pikiuojant isodinat giliau iki tu pirmuju lapuku ir toliau jie sekmingai auga.
QUOTE(Montera @ 2014 03 24, 14:37)
As agurkam naudoju minimum 5 litru. Vazonai gali but ir zemesni bet platesni.
O su zolelem bandykit kai isdygsta lieti ne per virsu bet i lekstute pripilat vandens kad sugertu. Man taip anais metais pasiteisino su ciobreliais.
Su pomidorais nieko baisaus kad ir biskuti istysta paskui pikiuojant isodinat giliau iki tu pirmuju lapuku ir toliau jie sekmingai auga.
ah teisingai! nepagalvojau per lekstute laistyt... bandysiu atseti ir taip daryti, aciu uz paprotinima!