Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2014 03 27, 07:51)
Esu patrikus is piktumo nuo pat ryto... visuose sulig vienu agurku indukuose isdygo kazkokie skykstus grybai... tai kaip gamina tas zemes, is kokio patvorio pakasa... ir ka dabar daryt agurkiniu nelabai noris judint krapstant tas zemes.. butu pomidorai tai nuplauciau saknis ir persodinciau.
Jau buvau perzegnojus tas Suliflour ar kaip ten jos zemes bet kai pirkau erminaze neturejo jokiu kitokiu agurkiniu zemiu ir dar du maisus nusipirkau... nors mesk dabar likuses lauk

gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
user posted image

gal kokiu ideju turit ka man dabar su jais daryt... bet jau kaip slyksciai atrodo kaip kirmeles doh.gif

tą patį pagalvojau pamačius nuotrauką wacko.gif
Atsakyti
gal naudingos kam nuorodos bus apie pomidorus balkoninius:

http://blogs.roanoke...for-containers/

http://www.pomidorai...niai-pomidorai/

http://patio-edibles.com/products
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 03 22, 20:14)
Kokios gražios braškės su žemuogėm  thumbup.gif Aš mastaus, kad jei ir toliau tokie orai gal jau pradėt krutint arbūziukų sėklas  g.gif Montera, kaip taviškiai auga?

Uošvienė jau pasodino ir iškišo visi galvytes gražiai wub.gif

Ar jau galima nešti į stiklintą balkoną pomidoriukus tik išlindusius ir kitus sodinukus? Ar dar palaukt kol sutvirtės? Bijau, kad vis nesušaltų blush2.gif
Atsakyti
viska neskit, tik geriau bus, neistys, jei saules nera, tada sekit temperatura, kad nebutu zemiau +14, nes tada nustoja augti, bet nezusta vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 27, 19:55)
viska neskit, tik geriau bus, neistys, jei saules nera, tada sekit temperatura, kad nebutu zemiau +14, nes tada nustoja augti, bet nezusta vis tiek.

su nestiklintu balkonu tikriausiai taip nereiktų rizikuoti? g.gif
Atsakyti
su nestiklintu neturiu patirties, cia jau monteros valdos mirksiukas.gif bet reikia sekti ora, galima juk ant staliuko ar suoliuko dezutes deti sauleta nevejuota diena, salotas ar ridikiukus su loveliais ir ant grindu galima statyti, jie nebijo, krapa, petrazoles, spinatai, svogunai pernesa vesesnius orus, o paprikos, pomidorai ar agurkai siltamegiai

dar galima padaryti kokia uzuoveja, agroplevele uzmesti, zodziu, bukit kurybiskos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 28, 01:16)
su nestiklintu neturiu patirties, cia jau monteros valdos mirksiukas.gif  bet reikia sekti ora, galima juk ant staliuko ar suoliuko dezutes deti sauleta nevejuota diena, salotas ar ridikiukus su loveliais ir ant grindu galima statyti, jie nebijo, krapa, petrazoles, spinatai, svogunai pernesa vesesnius orus, o paprikos, pomidorai ar agurkai siltamegiai

dar galima padaryti kokia uzuoveja, agroplevele uzmesti, zodziu, bukit kurybiskos 4u.gif

biggrin.gif

as vakar isvilkau krapus petrazoles ir salotas i balkona ir palikau per nakti, nu ir nieko nenutiko o salotom man rodos is vis labai patiko per vakar net ugtelejo smile.gif Tik bazilika viena jauciu numarinau... nors ir velai vakare patsitempiau i namus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, daržininkės smile.gif
Šiemet ir aš susigundžiau pabandyti kažką pasėti ir auginti. Prieskoniai auga lengvai, nekreipiu aš į juos dėmesio per daug. Va didžiausias viltis ir norus į Vilma pomidoriukus dedu, nes labai su vyru juos mėgstam. Tai noriu pasirodyti kaip sekasi auginti smile.gif
user posted image
user posted image
Ar gerai jie čia atrodo? g.gif Ir ar ne laikas dar persodinti, nes jau tų tikrų lapelių kaip ir nemažai suskaičiuoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2014 03 28, 12:54)
Sveikos, daržininkės  smile.gif
Šiemet ir aš susigundžiau pabandyti kažką pasėti ir auginti. Prieskoniai auga lengvai, nekreipiu aš į juos dėmesio per daug. Va didžiausias viltis ir norus į Vilma pomidoriukus dedu, nes labai su vyru juos mėgstam. Tai noriu pasirodyti kaip sekasi auginti smile.gif

Ar gerai jie čia atrodo?  g.gif Ir ar ne laikas dar persodinti, nes jau tų tikrų lapelių kaip ir nemažai suskaičiuoju?  g.gif

Daigeliai labai grazus bet kam jus tuos grietines indukus taip numazinot? I ciela indeli reikejo sodinti tai dar butu galeja ilgesni laika jame pagyvent o cia jau reiks tuoj i didesne tara jums vel persodint. Bet kadangi cia vilmukai galesit jau is kart i galutinius vazonus kelt manau.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 28, 13:00)
Daigeliai labai grazus bet kam jus tuos grietines indukus taip numazinot? I ciela indeli reikejo sodinti tai dar butu galeja ilgesni laika jame pagyvent o cia jau reiks tuoj i didesne tara jums vel persodint. Bet kadangi cia vilmukai galesit jau is kart i galutinius vazonus kelt manau.

Ačiū smile.gif Nežinau kaip man čia susišvietė nupjaut indelius ir dar kiek sulaužiau kol taip padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2014 03 28, 13:21)
Ačiū  smile.gif Nežinau kaip man čia susišvietė nupjaut indelius ir dar kiek sulaužiau kol taip padariau  biggrin.gif

geriausi vazonai grietines indeliai ir majonezo ir silkiu kibireliai biggrin.gif
as dar anais metais pjausciau mineralinio butelius bet paskui is ju sunku islupt nes jie dazniausiai tokie su islankstymais buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 28 kovo 2014 - 12:31
Fjell..........Daigai,kaip augantys tokiuose mažuose indeliuose,tikrai gražūs,bet kodėl juos sodinai taip arti krašto.Gal koks ypatingas būdas ax.gif ,ar taip gavosi atsitiktinai.
Atsakyti