Įkraunama...
Įkraunama...

jaunu mamyciu ir nestukiu meetas

KAUNIETES,o kelinta mes isvaziuojam is kauno? blush2.gif
Atsakyti
As noriu i meeta. Ka daryt? biggrin.gif Kiek vaikuciu bus?
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2013 06 26, 20:07)
As noriu i meeta. Ka daryt?  biggrin.gif  Kiek vaikuciu bus?

tai varyk, kas trukdo? biggrin.gif bus mano abu, Isejau Lu ir gal Uzsispyrus Gabija g.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2013 06 26, 19:09)
tai varyk, kas trukdo? biggrin.gif bus mano abu, Isejau Lu ir gal Uzsispyrus Gabija g.gif

hm.. gal ir varau biggrin.gif
Atsakyti
1. Indria +$
2. (:Buziukas:) +$
3. zhulikele $
4. NaiLi (perka mesa)
5. Spindi $
6. melle $
7. ta - pa-ti $
8. uzsispyrus
9. mamamia* $
10. Išėjau* $
11. Agnieshkita $
12. Nieliuke
13. -uNė!
14.Sunny
15. DzyDzy $
16. sepallaa +
17. juoduke +
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (:Buziukas:): 26 birželio 2013 - 19:31
biggrin.gif
Atsakyti
Tai ka geriat? As galvoju vyno buteli pasiimt g.gif
Atsakyti
As irgi turbut su A busiu... Nors dar nieko neaisku del jos. O jei su ja tai nelabai ir gersiu g.gif
Atsakyti
DzyDzy, tikrai varai!!! wub.gif

Aš nesuprantu, mes susitinkam gerai patūsint ar ką? biggrin.gif kokie vyno buteliukai? kokteiliukų nenori?
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2013 06 26, 21:53)
DzyDzy, tikrai varai!!! wub.gif

Aš nesuprantu, mes susitinkam gerai patūsint ar ką? biggrin.gif kokie vyno buteliukai? kokteiliukų nenori?

o kuo blogai vynas? biggrin.gif as pvz ir nuo vyno prisigeriu(aisku ne 1 butelio), tu stipriu gerimu negaliu pernest ir kokteilius retai geriu, nelabai man skanu. Is stipresniu man tik bailays skanu ar moka su pienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2013 06 26, 21:58)
o kuo blogai vynas? biggrin.gif as pvz ir nuo vyno prisigeriu(aisku ne 1 butelio), tu stipriu gerimu negaliu pernest ir kokteilius retai geriu, nelabai man skanu. Is stipresniu man tik bailays skanu ar moka su pienu biggrin.gif
Galvojau kokteiliukus ir as gersiu, bet kuo toliau, tuo labiau nesinori biggrin.gif nz ka darysiu g.gif
mane vel pykina doh.gif
Atsakyti
As tai neisivaizduoju ka... kadangi vakare apie 22val vaziuosiu namo, o paskui yra planu truputi, tai nzn.. gal kokio gintonico pasidaryt? g.gif
Atsakyti