[quote=Mamamvika,2013 06 06, 11:06]
Labas, aš siuvinėju dabar dukrai smurfiukę ant trikotažinės maikutės, tai didesnio vargo nesu turėjusi, tas trikotažas tamposi, siūlai mazginasi( dmc), kryžiukai šleivi kreivi...

Pirmą kartą tokį darau,gal kažką neteisingai, ir dar naudoju išsiplaunančią kanvą...Man toks pusiau tragiškas rezultatas, jau taip niežti rankos imtis normalaus darbelio ant kanvos. Aj ir dar paslapčia siuvinėju, bus staigmena mano smurfų mylėtojai..
Yra tokia plonytė juostelė ir medžiagytė (kelnių, sijonų ir taip visokiem dalykam) užlenkimams sutvirtinti (ją karštu lygintuvu lyginant susiklijuoja užlenkta medžiaga). O trikotažui manau iš blogosios pusės pastigavus (nelyginti) tą ploną medžiagytę, nes ji duos šiek tiek stabilimo, pasiuvinėti... O pabaigus siuvinėjimą gražiai apkirpti gagal siuvinuko kraštą. Manau ir siuvinėjimas neišsikraipys ir piešinukas nebus toks "sunkus", nes ta meždiagytė, kaip voratinkliukas. Teko siūnant panašiai daryti, manau ir siuvinėjimui tiks.
Papildyta:
Nu Žėruti, taip sunervinai

, kad net akiniai nukrito nuo nosies... tai tiek klaidų privėliau bepurkštaudama