Nugis labai fotogeniška
O jei rimtai, ar esi patenkinta tuo skaidriu stiklu ta prasme,dabar visada tik su tokiu rėminsi ar atsiprašysi ankstesniojo varianto:) kaip sunku iš telefono bendraut kiek kartų sugrįžau,kad ištaisyt klaidas:) todėl negaliu išsikalbėt,nors laiko vakarais sodyboj abstu ,nes internetas pasiemiamas tik taip..problema-nagai pas mane ilgi
Nugis labai fotogeniška
O jei rimtai, ar esi patenkinta tuo skaidriu stiklu ta prasme,dabar visada tik su tokiu rėminsi ar atsiprašysi ankstesniojo varianto:) kaip sunku iš telefono bendraut kiek kartų sugrįžau,kad ištaisyt klaidas:) todėl negaliu išsikalbėt,nors laiko vakarais sodyboj abstu ,nes internetas pasiemiamas tik taip..problema-nagai pas mane ilgi
Sau reminsiu tik su matiniu sita reminau rinkdamasi kuo pigesni varijanta:stikla,rema,(dovana ant prikolo) Jis kabes prieblandoj,tai ten neturetu spindet.
svogeris su sese mane nustebino,pasake,kad zuvis virtuveje,matomiausej vietoj pakabino,kad buciau zinojus,kad taip ivertins,tikrai buciau matini stikla dejus labai sirdi pagloste,kad jiem taip patiko
Dabar merginos prasau jusu visu pagalbos reikia schemutes su begiku,nesvarbu, jumoristini ar rimtesni,gal kuri esat googles platybese ka uzmaciusios,buciau labai dekinga
Žėrutis per daug kūdas, kad iš vis matytusi.... Vat aš tai du žėručiai . Kiek kartų prašiau palengvinti mano naštą, tai ne.... . Reiks kada pažiūrėti, kur tas tavo žuvis pakabino Visoms po didelį
Žėrutis per daug kūdas, kad iš vis matytusi.... Vat aš tai du žėručiai . Kiek kartų prašiau palengvinti mano naštą, tai ne.... . Reiks kada pažiūrėti, kur tas tavo žuvis pakabino Visoms po didelį