Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 16:29)
As gal apie $15 moku, bet gyvai perku kai buna papildoma nuolaida sale'ui parduotuvese (kazkada i pabaiga sale'o padaro parduotuves extra 50%), online man rodos tuo metu jos buna gal $20-25. O siaip man rodos ispardavimai po kaledu prasides.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gavau, gal kam pravers.
Dydis M.
Visas ilgis nuo peties-63cm, plotis tarp pazastu apie 50.5cm, rankoves ilgis nuo pazasties apie 53cm.
Mano akimis atitinka, nei aptemptas, nei kaba kaip maisas. Pats tas, kaip kasdieniam dzemperiukui. Kas megsta aptemptus drabuzius, galima bandyti dydziu mazesni.

VG-305-252

user posted image
Atsakyti
Patarkit dėl dydžio šių džinsiukų g.gif Su 104 cm per klubus 8 ar 10 imti? Nes 6 turiu kitų vs džinsų, tai smarkiai siauroki, įdomu kaip šie - didinti, mažinti?
džinsai
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Gal kas galite rekomenduoti gera tarpinike pirkti is VS smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Maciau VS prasidejo ispardavimas, gal galite parasyti geru tarpininku kontaktus smile.gif
aciu ir geru nauju metu smile.gif
Atsakyti
Merginos, tarpininkiu ieskokit 'internetiniu parduotuviu' skyrelyje - ziurekit salygas ir rinkites ta, kuri labiausiai patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 15:21)
Merginos, tarpininkiu ieskokit 'internetiniu parduotuviu' skyrelyje - ziurekit salygas ir rinkites ta, kuri labiausiai patinka.  4u.gif

kad nelabai yra pasirinkimo, ne visos vs perka..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 12 31, 17:10)
kad nelabai yra pasirinkimo, ne visos vs perka..

Tokiu atveju dar paprasciau - eini ir ziuri kas perka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2013 12 17, 15:34)
Gal kas galit šią suknutę pakomentuot?Su 92cm.XS ar S dydis tiktų?
user posted image

Turejau sia, manau imciau S, nes man mazinta pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 03:30)
Per anksti dar pirkt - palaukit sale ir geresne kaina bus. Tada tikrai verta - as kasmet po nauja perku per sale, tai dar net pirmos nesu sunesiojus, o jai turbut kokie 5 metai.... Nesiojasi gerai, nenusiskalbia, neissitampo. Dydziu didintos jos.

VS geda yra sitos pizamos. ir sitos, ir yra tokios aptemptos, kaip apteskytes ir maikute ilgom rankovem. nusiskalbia, susitraukia. virsus pasidare 3/4, kelnes tai pat. susisuka, keliai issimusa ir styro ir skirtingas puses. bet juk 100 medvilne...juk kazkaip taip ir turetu gal nesiotis g.gif jei sudetyje buna nors kiek sintetikos, tada man pasiteisina, o mano atveju ismetimui sios pizamos
Atsakyti
QUOTE(panama @ 2013 12 31, 22:50)
VS geda yra sitos pizamos. ir sitos, ir yra tokios aptemptos, kaip apteskytes ir maikute ilgom rankovem. nusiskalbia, susitraukia. virsus pasidare 3/4, kelnes tai pat. susisuka, keliai issimusa ir styro ir skirtingas puses. bet juk 100 medvilne...juk kazkaip taip ir turetu gal nesiotis  g.gif  jei sudetyje buna nors kiek sintetikos, tada man pasiteisina, o mano atveju ismetimui sios pizamos

Gal per karstai skalbiat ar dziovinat? g.gif

Flanelines pizamos man superines, kasmet perku nauja, bet tik del naujo rasto - turiu 4-5 metu senumo pirmaija, tai nei nusiskalbus spalva, nei susitraukus, nei issitampius.

Bet va ta aptempta tai viena vienintele esu pirkus - ji issimusa ties kelieniais, po skalbimo susitraukus/issitampius. Zodziu, neatlaike ne vieno sezono, nors del spalvos priekaistu neturiu, nenusiskalbe.
Atsakyti
sveikos, gal kas esat turėjus VS sportinę liemenėlę ir galit pakomentuoti?
Atsakyti