QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 04 24, 17:05)
jau gavau svajoniu maudomuka is uogos. lt nors jie nemini kad cia vs, bet itariu kad jis gali but vs
ka jus manot? Pirkiniu esu patenkinta. Gal zinot kokia interneto svetaine kur galima suvedus koda patikrinti ar tai orginalas?

VS puslapyje veskit ir ziurekit ar ras. Bet netikiu, kad originalas - na kaip jie gaus taip pigiai, jei VS puslapyje jis brangesnis net ant sale budamas? Sutinku, kad gali urmu pirkt ir tt, bet VS ne ta firma, kad perpardavinetu per n kanalu. Yra kelios isparduotuves ju, ebay paprasti zmones pardavineja, bet tik tiek, nes oficialiai jie tikrai nepardavineja kazkam, kad perparduotu.
Man jame spalva kliuna - labai zydra (nebent cia fotoaparato isdaigos), nes realiai ji tokia zalsvai zydra, na nemoku gerai apibudint, bet ji tikrai kitokia nei sitose foto.
Maniskis kokiu 5-6 metu senumo, tai gal kazka keite, bet pas mane etiketes medziagines: trusikeliuose gale nuo liemeens per viduri isiuta, o virsutinej daly kairiame kauselyje labiau link isores ir nuo apacios isiuta. Ir sudeti raso 80% nylon, 20% lycra.
Toliau kliuva rastas - tiek kelnaiciu liemens juosta, tiek virsaus juosta po krutine turi nedaug tos melsvos spalvos, t.y. rastas eina per visa juostos ploti. Ant kelnaiciu rasto dalis, kur pacioj apacioj su geltona spalva, tai pas mane trumpesne, pas jus atrodo tokia poilge. Na o ant virsutines dalies per pati viduri tas rozinis rastas pas jus vientisas atrodo, o pas mane jis su baltais intarpais. Ir dar pastebejau, kad susirisimo sniurelis is vidaus pas mane iki puses baltas, o toliau prisiuta tik melsvas, o pas jus kazkaip kitaip tas baltas, siauriau, lyg is krastu melyna medziaga apeina. Beje, jusiskis su pakietinimu?

Pvz sioj foto matosi kaip eina liemens juosta ir ta kita bei kauselio rastas