Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 04 24, 17:05)
jau gavau svajoniu maudomuka is uogos. lt nors jie nemini kad cia vs, bet itariu kad jis gali but vs smile.gif ka jus manot? Pirkiniu esu patenkinta. Gal zinot kokia interneto svetaine kur galima suvedus koda patikrinti ar tai orginalas? 4u.gif

VS puslapyje veskit ir ziurekit ar ras. Bet netikiu, kad originalas - na kaip jie gaus taip pigiai, jei VS puslapyje jis brangesnis net ant sale budamas? Sutinku, kad gali urmu pirkt ir tt, bet VS ne ta firma, kad perpardavinetu per n kanalu. Yra kelios isparduotuves ju, ebay paprasti zmones pardavineja, bet tik tiek, nes oficialiai jie tikrai nepardavineja kazkam, kad perparduotu.

Man jame spalva kliuna - labai zydra (nebent cia fotoaparato isdaigos), nes realiai ji tokia zalsvai zydra, na nemoku gerai apibudint, bet ji tikrai kitokia nei sitose foto.

Maniskis kokiu 5-6 metu senumo, tai gal kazka keite, bet pas mane etiketes medziagines: trusikeliuose gale nuo liemeens per viduri isiuta, o virsutinej daly kairiame kauselyje labiau link isores ir nuo apacios isiuta. Ir sudeti raso 80% nylon, 20% lycra.

Toliau kliuva rastas - tiek kelnaiciu liemens juosta, tiek virsaus juosta po krutine turi nedaug tos melsvos spalvos, t.y. rastas eina per visa juostos ploti. Ant kelnaiciu rasto dalis, kur pacioj apacioj su geltona spalva, tai pas mane trumpesne, pas jus atrodo tokia poilge. Na o ant virsutines dalies per pati viduri tas rozinis rastas pas jus vientisas atrodo, o pas mane jis su baltais intarpais. Ir dar pastebejau, kad susirisimo sniurelis is vidaus pas mane iki puses baltas, o toliau prisiuta tik melsvas, o pas jus kazkaip kitaip tas baltas, siauriau, lyg is krastu melyna medziaga apeina. Beje, jusiskis su pakietinimu? g.gif As cia tik foto taip atrodo? Nes jame pakietinimo nera, tik medziagyte dviguba.

Pvz sioj foto matosi kaip eina liemens juosta ir ta kita bei kauselio rastas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 24 balandžio 2014 - 18:24
Blonde, pritariu tau, man irgi atrodo, kad ne originalas, nes pirmiausiai spalva ir raštas ne toks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir raštas skiriasi, ir spalva, ir etiketės (kitoks užrašas VS)...
Manau, kad ne originalas čia, tuo labiau, pritariu Ms.Blonde, kad jie neperpardavinėja kažkam (firmom) sale kolekcijų, nebent vienas žmogus būtų šiaip užpirkęs didelį kiekį maudymukų, bet juk tikrai ne už tokią kainą g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 22, 15:54)
gal kuri turit tokio modelio? Koki dydi rekomenduotumete su 75B ir 93 cm per klubus?  ir ar normaliai virsutine dalis isformuoja, nepriploja? P.S.kelnaiciu noreciau kitu, bet dydziai, turbut, daugmaz panasus
user posted image
http://www.victorias...talogueType=OLS

ar nieks netureje? 4u.gif
itariu, su 75B ir 93 cm klubais reik S abieju daliu? g.gif
Atsakyti
taigi pilnas ebay tokiu ale VS maudomuku, su vs manekeniu nuotraukom, kas realiai turetu buti nelegalu ax.gif ax.gif

ir siunciami visi is hong kong arba china.

bet kaip ir sakiau, jei kokybe tenkina, tai ir saunu, nebus gaila po sezono ismesti.
bet tiketis, kad tai originalas taip pat naivoka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2014 04 25, 11:31)
ar nieks netureje?  4u.gif
itariu, su 75B ir 93 cm klubais reik S abieju daliu?  g.gif

manau, kad S drinks_cheers.gif xs kelnaites gali buti per mazos jau.
Atsakyti

o kaip sio dydiziai? su 32-34 nepilnu b s ar xs uztektu ?
o su 9\\\\5cm klubais irgi s jamti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 04 26, 14:52)
taigi pilnas ebay tokiu ale VS maudomuku, su vs manekeniu nuotraukom, kas realiai turetu buti nelegalu

Tikrai, kad ebay daug maudomuku, ir padėlka, bet dar ar tikrai nauji nežinoma. O kažkas iš čia yra pirke iš ebay?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2014 04 27, 21:17)
Tikrai, kad ebay daug maudomuku, ir padėlka, bet dar ar tikrai nauji nežinoma. O kažkas iš čia yra pirke iš ebay?

Esu visko VS pirkus is ebay, bet cia vietoj, ne is Azijos saliu, tai su originalumu viskas ok. Reikia tik pardavejus atsirinkt (kaip ir bet ka kita perkant tenai). O del naujumo nesuprantu klausimo - juk nurodyta naujas ar ne daiktas, o ir gavus matosi. O jei apie kinietiskus VS atitikmenis, tai ju n parduoda, tai visu nespes pranesiot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kurios vs tarpininkės iš čia yra patikimos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrraaa @ 2014 05 02, 22:50)
Sveikos, kurios vs tarpininkės iš čia yra patikimos? smile.gif

visos, kurios turi savo temas skyriuje 'Internetines parduotuves' smile.gif
Atsakyti
Gal butu atsiliepimu apie siuos maudomus ax.gif

Atsakyti
Jau radau, ko norėjau smile.gif