Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 13:53)
MAn kelios pastarosios dienos tai tokios atrodo krisk i lova ir nesikelk per dienas..  doh.gif

drinks_cheers.gif idomus reikaliukai biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, dar gal ir karštis veikia... Relax ir viskas bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu su manim tikrai cirkai. Vakar tepliojo,siandien snarkiai kraujavau su dideliais kresuliais, o dabar jau viskas dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 17:01)
Nu su manim tikrai cirkai. Vakar tepliojo,siandien snarkiai kraujavau su dideliais kresuliais, o dabar jau viskas dingo  unsure.gif

OJ manau uzsirasyk pas gydytoja bet kokiu atveju g.gif sutrikes ciklas gali tureti nemazai priezasciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 06 04, 17:19)
OJ manau uzsirasyk pas gydytoja bet kokiu atveju  g.gif sutrikes ciklas gali tureti nemazai priezasciu...  4u.gif

Deja toliau sergu doh.gif Nepasiseke si cikla vel.. Nieko , dabar uz keliu dienu prasides atostogos, pailsesiu, galvele nuo minciu pravedinsiu lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 21:27)
Deja toliau sergu  doh.gif  Nepasiseke si cikla vel.. Nieko , dabar uz keliu dienu prasides atostogos, pailsesiu, galvele nuo minciu pravedinsiu  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku...reikia atsipusti, per vasara pailseti... o tada jau vel nuo rudens i darbus kibti 4u.gif
Atsakyti
Frėja, prisidedu prie tavęs. mano ciklas baigėsi prieš kelias dienas, o truko 51CD doh.gif užbaigiau savo bakalaurą ir tikiuosi tas atsipūtimas po visko sureguliuos ir ciklą ax.gif po tokio ilgo ciklo man irgi ilgokai kol prasidėjo normalios mm ir tada labai stipriai per 2 dienas iškraujavau ir baigėsi viskas. startuojam jau vėl naujam ciklui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 06 05, 09:01)
Frėja, prisidedu prie tavęs. mano ciklas baigėsi prieš kelias dienas, o truko 51CD  doh.gif  užbaigiau savo bakalaurą ir tikiuosi tas atsipūtimas po visko sureguliuos ir ciklą  ax.gif  po tokio ilgo ciklo man irgi ilgokai kol prasidėjo normalios mm ir tada labai stipriai per 2 dienas iškraujavau ir baigėsi viskas. startuojam jau vėl naujam ciklui  ax.gif

Ne as viena pasirodo su ilgu ciklu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mane dabar kyla noras atsipalaiduoti pailseti drinks_cheers.gif Si cikla visiskai atsipalaiduosiu cool.gif nail.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 05, 09:25)
Ne as viena pasirodo su ilgu ciklu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pas mane dabar kyla noras atsipalaiduoti pailseti  drinks_cheers.gif  Si cikla visiskai atsipalaiduosiu  cool.gif

ne ne, tu ne viena. mano bakalauras šį ciklą užtempė gerokai daugiau nei tikėjausi doh.gif na ir šiaip jis nėra reguliarus. Tai šįkart tai tikrai norisi kaip ir tau - visiškai atsipalaiduoti cool.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kokiu naujienu yr? rolleyes.gif man mmm dar nepasirode... g.gif parazitkos sitos... galetu ir nebepasirodyti ir pailsetu kokius metelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 04, 13:59)
Sveikos.
Esu prisirašiusi Klaipėdoje vienoje privačioje ambulatorijoje. Ten dirba trys ginekologai po vieną dieną į savaitę. Bet mano ginekologė serga, dar vienas atostogauja. Tad liko vienai ginekologei viena diena konsultacijų į savaitę visoms moterims. doh.gif Tad ir sunku patekti. doh.gif
Tikriausiai... g.gif Na ryt bus aišku viskas. Kad ne nėščia ir šiandienos 36.1 BT rodo. Nors pykina žvėriškai, jokių artėjančių mėnesinių ženklų nėra.

Freja, gaila, kad taip nutiko. unsure.gif console.gif

Balta.Naktis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lexana,na ka pasake gine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 06 06, 09:41)
Lexana,na ka pasake gine?  g.gif

Skyrė echoskopiją. Rekomendavo už savaitės-pusantros darytis echo, nes jei nėštumas - tada geriau matysis, nes pagal gimdos dydį, jei tai ir nėštumas - tai labai mažytis dar. Bet va skauda man labai tą šoną ir naktimis nebegaliu normaliai miegoti. Tai manau, kad nelauksiu aš tos savaitės, o rytoj popiet nuvažiuosiu pasidaryti echoskopiją. Nebepakeliu to skausmo, o juolab, pirmadienį ir antradienį man baigiamieji egzaminai, turiu pasiruošti, o sukandus dantis sunkiai sekasi kartotis viską. Ir jei per egzaminus taip skaudės - susimausiu tikrai. Gydytoja nuo skausmo kol kas nieko neskyrė, nes jei esu nėščia - galiu vaistais nėštumui pakenkti. Vienžo, nieko naujo be echoskopijos nesužinosiu. doh.gif
Atsakyti