QUOTE(kritulis @ 2013 05 30, 08:58)
O kaip jus tuos seiletekio surinkėjus darot?
O aš nežinau ar reikia tų diplomų visokių kazkaip kuo artyn vestuves tuo labiau nebezinau ką daryti, ko reikia ir ko ne
tai seilinukai
as jokiu diplomu nedarau, man kazkaip jie nereikalingi
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 30, 10:01)
Pinigai tik plaukia

pirslys sake kostiumo naujo nebesipirks. Nespeju viena su dviem vaikais.
as ir nespeju, namai tai amziais tik apmetyti, jau baisu ziuret, o kur dar drazas ir 4 vaikai, vienas is ju vyras
QUOTE(Trikse @ 2013 05 30, 10:26)
as dar nieko nesugalvojau pulkui dovanu, ir mastau ar pirkt ka nors ar ne
planavau pabroliams pirkti tuos riesutus su prezervatyvais, pamergems ledo formeles su negraziais atvaizdais

bet manes nezavi uz siuntima moket 20lt., tai mastau pabroliams kramtomas metines pirkti, o pamergem po ciupaciupsa

reik biudzeta biski taupyti
QUOTE(Amri @ 2013 05 30, 12:18)
Aš savų jaunavedžių paklausiau ko jie iš mūsų tikisi, ir už ką mes turėsim mokėti, kadangi jaunasis man tik pusbrolis, nesiruošiu labai išlaidaiti. Tegul ir taip džiaugiasi, kad sutikom. Kodėl man turi "reikėti mokėt"? Nu gal ir mokėčiau, jei tai būtų mano krikšto vaikas, brolis ar sesuo. Jie iš karto patikino, kad viskuo pasirūpins, mums reikia tik gražiems ateit į šventę ir pasakyt keletą frazių

Aš ir atskiros dovanos ko gero nedovanosiu, nes planuoju visokių atminimo dovanėlių šventės metu, tortas, gėlės, buteliai, balandžiai, medis, saldainiai...
man tai jaunoji puseseres dukra, kazkaip apie viska ir pasnekejom, tik man ta baznycia isgaravo is galvos