Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

Skaitineju ką prisikopinau is svociu pastuko ir negaliu nepasidalinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif šitas eileraštukas patiko, teks kazkur itaikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

čia jaunosios priesaika, parašyta pagal dainos "būsiu gera gaspadinė" melodiją

Būsiu gera gaspadinė
Gera Aro žmona
Jį prispausiu aš prie sienos
Nenusuks į šoną

Aš nekepsiu jam kiaušinių
Tegu pats juos kepa
Ir į lovą saldžią kavą
Man kas rytą neša

Vienoj rankoj bus bizūnas
O antroj kočėlas
Kai iš darbo grįžtant lauksiu
Vakarą aš vėlų

Jei tiktai aš sužinosiu
Kad jis algą gavo
Glamonėsiu, išbučiuosiu
Nuo viršaus lyg galo

Na o jeigu galas šitas
Vis kabos nukaręs
Susirasiu vyrą kitą
Kad tave kur galas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 22 gegužės 2013 - 22:44
QUOTE(rena @ 2013 05 22, 23:22)
manes pirslelis nei per vestuves musu nese, nei dabar jauciu nenusipelnius busiu nesimui, o siaip mes su rieduciais varysim, jau per kaimynus perejau is vaiku atimsim savaitgaliui, poto reiks po bonka vaikuciams nesti lotuliukas.gif
na va kaip gerai biggrin.gif

super idėja thumbup.gif Jaunatviška, išradinga :-)

QUOTE(temba @ 2013 05 22, 23:33)
o man kazkaip nesinoretu liudint jaunuju, pasakyciau kazkaip taip, kad "siandien, sia ypatinga (Jaunosios ir Jaunojo) vardai diena, tikiu, kad teveliai linkedami jiems laimes, siuncia siai naujai sukurtai seimai angelus sargus. Pasitikime si siuntini ir pagerbkime tevelius tylos minute"

Mūsų jaunieji abu tėčių nebeturi. Ši mintis man labai patiko. Be to galima pradžioj gražiai pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 22, 23:42)
Skaitineju ką prisikopinau is svociu pastuko ir negaliu nepasidalinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  šitas eileraštukas patiko, teks kazkur itaikyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
[color=blue]čia jaunosios priesaika, parašyta pagal dainos "būsiu gera gaspadinė" melodiją

Patiko ir man. Tik kur jį panaudoti? Ko gero nusikopijuosiu į laikraštuką :-)
Atsakyti
QUOTE(temba @ 2013 05 22, 23:33)
Visai nenorėjau sudirbti pagalbos, aš taip pat dalinuosi situacija smile.gif

viskas ok, minti pametejau, o kam patinka, tas pasinaudos, kam nepatinka, tas nenaudos ir tiek smile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aledaiva @ 2013 05 22, 23:48)

Patiko ir man. Tik kur jį panaudoti? Ko gero nusikopijuosiu į laikraštuką :-)

gal muzikantam reiktu duot pagal situos zodzius kad padainuotu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 22, 23:51)
gal muzikantam reiktu duot pagal situos zodzius kad padainuotu  hihihi.gif

muzikantai ritma groja, o jaunoji is lapo dainuoja, juk ritmas lengvas smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 22 gegužės 2013 - 22:56
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 22, 22:51)
gal muzikantam reiktu duot pagal situos zodzius kad padainuotu  hihihi.gif

Mhm, visus anu galu reikalus palikime jiems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(perla <3 @ 2013 05 22, 22:53)
muzikantai ritma groja, o jaunoji is lapo dainuoja, juk ritmas lengvas smile.gif

Jei as buciau jaunoji nenoreciau dainuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 05 22, 23:56)
Jei as buciau jaunoji nenoreciau dainuot  ax.gif

As irgi jokiu, jokiu poslybiu, galu i vestuves neinesiu. Man tai taip pat nepatinka. Na, mano vestuves buvo kitokios ir tokiu dalyku tikrai nebuvo, bet jei kas nors butu toki teksta ibrukes dainuoti, tai jo pabaiga tikrai ekspromtu keisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 05 22, 23:23)
o man kazkaip nesinoretu liudint jaunuju, pasakyciau kazkaip taip, kad "siandien, sia ypatinga (Jaunosios ir Jaunojo) vardai diena, tikiu, kad teveliai linkedami jiems laimes, siuncia siai naujai sukurtai seimai angelus sargus. Pasitikime si siuntini ir pagerbkime tevelius tylos minute"

gal nelabai graziai issireiskiau, bet sakyciau kazkaip taip ...

Ačiū aciuks.gif jūs nuostabi wub.gif

QUOTE(temba @ 2013 05 22, 23:26)
O su jaunaisiai apie tai kalbėjotės? Aš visdėlto pasiklausiau savųjų, tai jie būtent to liūdinimo nenori, ir prieš važiuojant i bažnyčią iš ryto užsuksim į kapus, uždegsim žvakutes, padėsim gėliu, ir paminėsim tylos minute, o šventėj jie nenori tylos minučių.

kalbėta ir būtent to jie nori, o į kapus nenori, nes vienas tam pačiam mieste, o kitas už 100km, tai negi tik pa svieną važiuosi unsure.gif

QUOTE(Ice Ice @ 2013 05 22, 23:37)
Eina sau panos, kaip gerai, kad yra sitas kampas. Tikrai kur viena galva, kur visas burys thumbup.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 05 23, 00:02)
Ačiū aciuks.gif jūs nuostabi  wub.gif

prasom prasom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dar klausimas iskilo, tos kurios plauoja 1 dienos vestuves, darot laikrastukus?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 05 22, 23:02)
kalbėta ir būtent to jie nori, o į kapus nenori, nes vienas tam pačiam mieste, o kitas už 100km, tai negi tik pa svieną važiuosi  unsure.gif

As be kalbu vaziuociau. O pas kitą nuvaziuociau kad ir kelios dienos ar savaites pries sventę, ar po jos. Kad ir dviese su vyru. Cia aisku tik mano nuomone, kurios niekam neprimetineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 22 gegužės 2013 - 23:26
Toms, kurioms reikia pinigų smile.gif (atsiprašau, jei nuoroda buvo skelbta)
proginiai pinigai
o čia paskaitykite apie pristymo sąlygas
Atsakyti