QUOTE(temba @ 2013 06 06, 20:41)
Šaunuolės jūs čia merginos. Aš jau susidėliojau scenarijų. Turiu vieną klausimą. Jaunieji ant tilto nori kabinti spyna. Ką sakot tokiu atveju? Ką ta spyna turi simbolizuoti.
Keli puslapiai atgal buvo rasyta

QUOTE(Lara-klara @ 2013 06 06, 20:11)
Radau. Ačiū labai. Regis skaitau viską, o šitą vietą ir praleidau

QUOTE(perla <3 @ 2013 06 06, 18:40)
batukus ir delninuke dar nusipirkau
atsiputus as
zodziu, apsiredziau paskutine akimirka

bet tu rimtai, tokia atsipalaidavus atrodo

jei ne paslaptis, kiek gyventojui tavo laiko? kazkaip ydomu pasidare, nes cia jau rimtas zygis pas jus ryt

aciu D, as jau savo atgimdziau, nes tikrai daugiau nebenoreciau

as dar kiek darbo turiu su tom gelem ant dezuciu, ne visas dar pasiuvus, o rankos iki ju net nekyla

QUOTE(rena @ 2013 06 06, 22:21)
bet tu rimtai, tokia atsipalaidavus atrodo
jei ne paslaptis, kiek gyventojui tavo laiko? kazkaip ydomu pasidare, nes cia jau rimtas zygis pas jus ryt

kazkaip si karta neimu nieko i galva, nestresuoju, kur nereikia. is bedos turejau kuo apsirengti, tai gal del to ir nestresavau

O pilvelio gyventoja(s) skaiciuoja jau 19 savaite

QUOTE(perla <3 @ 2013 06 06, 23:08)
kaip sakant, nei daug, nei mazai

grazu man niescios moterys, bet ne as pati

QUOTE(rena @ 2013 06 06, 23:15)
mūsų (kur svočiavau) vestuvėse buvo net dvi nesčios moterys

Ir aš visai dar būčiau nieko prieš iki 40mečio gandrų sulaukt ..
Labs rytas,
perla didziausios sekmes, bet ki tu nepergyveni tai kartu ir smagios sventes. Lauksim sugryztant:4u:
Kol mzoji vartosi vezimelyje salia, prisedau susidelioti eiliskuma. Tada liks keleta klausimeliu aptarti su jaunaisiais ir suvenyru paieskos.
perla didziausios sekmes, bet ki tu nepergyveni tai kartu ir smagios sventes. Lauksim sugryztant:4u:
Kol mzoji vartosi vezimelyje salia, prisedau susidelioti eiliskuma. Tada liks keleta klausimeliu aptarti su jaunaisiais ir suvenyru paieskos.
labas rytas
as irgi akcija rodau http://www.kiauletau...amikini-puodeli
tik zinant tas visas akcijas,pries perkant reiketu gal pasidometi ar jie tikrai tiek verti
as irgi akcija rodau http://www.kiauletau...amikini-puodeli
tik zinant tas visas akcijas,pries perkant reiketu gal pasidometi ar jie tikrai tiek verti

merginos, gal kas pasinaudosit. Man labai grazu, jau sudejau i scenariju:
Labas vakaras visiems susirinkusiems. Grįžome iš gražios ir prasmingos kelionės. Iš namų išsivežėme du jaunuolius: SVAJONĘ ir SVAJŪNĄ, o grįžome su jauna gražia Svajonauskų šeima. Štai dokumentai paliudijantis santuokos aktą.
Perskaito sutuoktuvių liudijimą, bažnyčios išduotą liudijimą.
SVOČIA: Ši diena mūsų jaunavedžiams yra šventa, nes dievo akivaizdoje jie prisiekė meilę ir ištikimybę vienas kitam iki gyvenimo saulėlydžio. Mes su piršliu prie šių dokumentų norime pridėti šventosios Motinos Teresės žodžius apie meilę:
"Nemanykite, kad tikra meilė turi būti ypatinga. Ne, mums tereikia nesiliauti mylėjus To, kurį mylime. Pažvelkite, kaip dega lempa, nuolat naudodama mažus alyvos lašelius. Jei lempoje nebus tų lašelių, nebus šviesos, ir sužadėtinis turės teisę pasakyti: "Nepažįstu tavęs".
Mano vaikai, kas tie alyvos lašeliai mūsų lempose? Tai nedideli kasdienio gyvenimo dalykai: ištikimybė, pasitikėjimas, trumpi geri žodeliai, mintys apie kitus, tie visi maži tylūs darbeliai, žvilgsnis, žodis, poelgis. Tai meilės lašeliai, tokia didele šviesa užliejantys mūsų gyvenimą."
Labas vakaras visiems susirinkusiems. Grįžome iš gražios ir prasmingos kelionės. Iš namų išsivežėme du jaunuolius: SVAJONĘ ir SVAJŪNĄ, o grįžome su jauna gražia Svajonauskų šeima. Štai dokumentai paliudijantis santuokos aktą.
Perskaito sutuoktuvių liudijimą, bažnyčios išduotą liudijimą.
SVOČIA: Ši diena mūsų jaunavedžiams yra šventa, nes dievo akivaizdoje jie prisiekė meilę ir ištikimybę vienas kitam iki gyvenimo saulėlydžio. Mes su piršliu prie šių dokumentų norime pridėti šventosios Motinos Teresės žodžius apie meilę:
"Nemanykite, kad tikra meilė turi būti ypatinga. Ne, mums tereikia nesiliauti mylėjus To, kurį mylime. Pažvelkite, kaip dega lempa, nuolat naudodama mažus alyvos lašelius. Jei lempoje nebus tų lašelių, nebus šviesos, ir sužadėtinis turės teisę pasakyti: "Nepažįstu tavęs".
Mano vaikai, kas tie alyvos lašeliai mūsų lempose? Tai nedideli kasdienio gyvenimo dalykai: ištikimybė, pasitikėjimas, trumpi geri žodeliai, mintys apie kitus, tie visi maži tylūs darbeliai, žvilgsnis, žodis, poelgis. Tai meilės lašeliai, tokia didele šviesa užliejantys mūsų gyvenimą."