Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

Šaunuolės jūs čia merginos. Aš jau susidėliojau scenarijų. Turiu vieną klausimą. Jaunieji ant tilto nori kabinti spyna. Ką sakot tokiu atveju? Ką ta spyna turi simbolizuoti.
Atsakyti
QUOTE(temba @ 2013 06 06, 20:41)
Šaunuolės jūs čia merginos. Aš jau susidėliojau scenarijų. Turiu vieną klausimą. Jaunieji ant tilto nori kabinti spyna. Ką  sakot tokiu atveju? Ką ta spyna turi simbolizuoti.

Keli puslapiai atgal buvo rasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 06 06, 20:11)
Keli puslapiai atgal buvo rasyta  ax.gif

Radau. Ačiū labai. Regis skaitau viską, o šitą vietą ir praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 06 06, 18:40)
batukus ir delninuke dar nusipirkau smile.gif atsiputus as smile.gif zodziu, apsiredziau paskutine akimirka biggrin.gif

bet tu rimtai, tokia atsipalaidavus atrodo bigsmile.gif
jei ne paslaptis, kiek gyventojui tavo laiko? kazkaip ydomu pasidare, nes cia jau rimtas zygis pas jus ryt smile.gif aisku ir sekmes jum visiems ryt 4u.gif
aciu D, as jau savo atgimdziau, nes tikrai daugiau nebenoreciau schmoll.gif

as dar kiek darbo turiu su tom gelem ant dezuciu, ne visas dar pasiuvus, o rankos iki ju net nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 06, 22:21)
bet tu rimtai, tokia atsipalaidavus atrodo  bigsmile.gif
jei ne paslaptis, kiek gyventojui tavo laiko? kazkaip ydomu pasidare, nes cia jau rimtas zygis pas jus ryt smile.gif

kazkaip si karta neimu nieko i galva, nestresuoju, kur nereikia. is bedos turejau kuo apsirengti, tai gal del to ir nestresavau smile.gif

O pilvelio gyventoja(s) skaiciuoja jau 19 savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 06 06, 23:08)
O pilvelio gyventoja(s) skaiciuoja jau 19 savaite smile.gif

kaip sakant, nei daug, nei mazai smile.gif
grazu man niescios moterys, bet ne as pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 06, 23:15)
kaip sakant, nei daug, nei mazai smile.gif
grazu man niescios moterys, bet ne as pati rolleyes.gif

mūsų (kur svočiavau) vestuvėse buvo net dvi nesčios moterys wub.gif , vienai terminas uz poros savaičių, kitai dar pora mėnesiu , o paskui gandrai tik suko virš sodybos bigsmile.gif thumbup.gif
Ir aš visai dar būčiau nieko prieš iki 40mečio gandrų sulaukt ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 06 birželio 2013 - 22:32
Sveikos,

Akcija dangaus žibintams
Atsakyti
http://masinis.lt/vi...a-proga-2/7848/

man šitie labai mieli
Atsakyti
Labs rytas,
perla didziausios sekmes, bet ki tu nepergyveni tai kartu ir smagios sventes. Lauksim sugryztant:4u:
Kol mzoji vartosi vezimelyje salia, prisedau susidelioti eiliskuma. Tada liks keleta klausimeliu aptarti su jaunaisiais ir suvenyru paieskos.
Atsakyti
labas rytas
as irgi akcija rodau http://www.kiauletau...amikini-puodeli
tik zinant tas visas akcijas,pries perkant reiketu gal pasidometi ar jie tikrai tiek verti smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kas pasinaudosit. Man labai grazu, jau sudejau i scenariju:

Labas vakaras visiems susirinkusiems. Grįžome iš gražios ir prasmingos kelionės. Iš namų išsivežėme du jaunuolius: SVAJONĘ ir SVAJŪNĄ, o grįžome su jauna gražia Svajonauskų šeima. Štai dokumentai paliudijantis santuokos aktą.
Perskaito sutuoktuvių liudijimą, bažnyčios išduotą liudijimą.
SVOČIA: Ši diena mūsų jaunavedžiams yra šventa, nes dievo akivaizdoje jie prisiekė meilę ir ištikimybę vienas kitam iki gyvenimo saulėlydžio. Mes su piršliu prie šių dokumentų norime pridėti šventosios Motinos Teresės žodžius apie meilę:
"Nemanykite, kad tikra meilė turi būti ypatinga. Ne, mums tereikia nesiliauti mylėjus To, kurį mylime. Pažvelkite, kaip dega lempa, nuolat naudodama mažus alyvos lašelius. Jei lempoje nebus tų lašelių, nebus šviesos, ir sužadėtinis turės teisę pasakyti: "Nepažįstu tavęs".
Mano vaikai, kas tie alyvos lašeliai mūsų lempose? Tai nedideli kasdienio gyvenimo dalykai: ištikimybė, pasitikėjimas, trumpi geri žodeliai, mintys apie kitus, tie visi maži tylūs darbeliai, žvilgsnis, žodis, poelgis. Tai meilės lašeliai, tokia didele šviesa užliejantys mūsų gyvenimą."
Atsakyti