Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(Trikse @ 2013 06 10, 00:02)
Na po truputi kaupiu savo darbeliu albumeli  ax.gif  jei kam idomu,galit apziureti  mirksiukas.gif  gal kokiu pastabu turesit  bigsmile.gif
Albumas  ax.gif

taures labai grazios wub.gif cia tokias jau pirkot ar kazkaip puoste?kur pirkot?kiek mokejot? lotuliukas.gif

o kazin butu labai negrazu jei padovanociau sexy prijuoste? blush2.gif tiksliau jas dvi-abiem,nes gi lygios teises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2013 06 09, 23:02)
Buvau tenai,bet as noriu kad butu saldaus pieno ir be jokiu priedu,o tokio padaryt negali... tai ieskosiu pas ukininkus  ax.gif

Na po truputi kaupiu savo darbeliu albumeli  ax.gif  jei kam idomu,galit apziureti  mirksiukas.gif  gal kokiu pastabu turesit  bigsmile.gif
Albumas  ax.gif

labai viskas grazu thumbup.gif Trikse, o is kur gavai tokius grazius svilpukus? ir kur pirkai policininkui? kiek kainavo tokios grazios taures?
Atsakyti
Buvau tenai,bet as noriu kad butu saldaus pieno ir be jokiu priedu,o tokio padaryt negali... tai ieskosiu pas ukininkus  ax.gif

Albumas  ax.gif

liuks, mano knygele tikriausiai gamino ta pati mergina, nes identiskas braizas biggrin.gif thumbup.gif
as vakar atsirusiavau, susirasiau sarasa,dabar beliks tik i skirtingas dezes sudeliot pagal eiliskuma,tada tik nuotraukas padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 10, 08:35)
liuks, mano knygele  tikriausiai gamino ta pati mergina, nes identiskas braizas biggrin.gif  thumbup.gif

O kur jūs užssisakinėjat šias knygutes ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Trikse kaip viskas grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2013 06 10, 08:56)
O kur jūs užssisakinėjat šias knygutes ir kokia kaina?  4u.gif

per fb, arba 55, arba 65, plonais virseliais pigiau, pastorintais - brangiau gavosi, bet identiskos, tai nekyla dideliu abejoniu biggrin.gif tik mano viena melyna, kita violetine storesniais virseliais, melyna- paprastais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 10, 09:21)
per fb, arba 55, arba 65, plonais virseliais pigiau, pastorintais - brangiau gavosi, bet identiskos, tai nekyla dideliu abejoniu biggrin.gif tik mano viena melyna, kita violetine storesniais virseliais, melyna- paprastais smile.gif

tai gal nuoroda tos mergaites galima butu smile.gif jei piršlyspalaimins tai ir aš tokią norėčiau užsisakyti smile.gif
Atsakyti
https://www.facebook...andmade?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(jurgitita @ 2013 06 09, 23:52)
Sveikos, svociutes, jungiuosi ir as i jusu buri. perskaiciau visa temute, bet ziuriu, kad dar nemazai reiks panaktineti, kol susideliosiu visa scenariju. Maniskes vestuves nedideles, na ir kol kas atrodo, kad laiko dar yra smile.gif) bus rugsejo 7 vienos dienos. Net nezinau nuo ko cia pradejus....

sakyciau pradekit, nuo pasiskaitymo keliu temuciu, tada susirasti scenariju ir pagal ji jau kai zinosit, mazdaug ko norite ir rasyti saviski smile.gif

Albumas  ax.gif

liuks thumbup.gif man labai patiko jaunavedziu taures rolleyes.gif

QUOTE(kritulis @ 2013 06 10, 00:26)
Na man kaunas toli tad teks tenkintis kažkuo kitu smile.gif O kokia kaina to buteliuko, gal kas is draugu vaziuos kaip tik link kauno smile.gif
O ka ant indo graviravot? As galvoju gal uteks tik inicialu ir datos smile.gif

tai galit ir cia manau panu paprasyt nupirktu ir atsiustu g.gif
kadangi as ne kauniske, tai patarimais sklaidaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Trikse Labai viskas liuks wink.gif Knygut4 nuostabi, taurės irgi smile.gif Tik galvoju kodėl per miesto šventę švilpukų nepaėmiau doh.gif

Maximoj 40 proc. nuolaida nuotraukų albumams ir rėmeliams, jei kam reikia ką įrėmint pasinaudokit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 07, 10:59)

O šis raštas tikrai vertas dėmesio? Nes paskaičius tai man jis toks nuobodokas pasirodė.. ax.gif

del to rasto is meteo, tai kaip kam smile.gif Mano jaunosisos teveliai domisi tokiais dalykais, siaip visokius prisiminimus renka, tai jiems tiko ir patiko. Jaunikio teveliams irgi patiko. Ir visi su susidomejimu klause smile.gif Juo labiau, mes pateikem taip ne kaip sausa info, bet idomiau.

Jei tiesiog siaip, norit, tai manau, kad ir neverta. Bet cia kaip ir minejau, skonio reikalas, kam kas idomu, kam kas smagu ir kas apskritai patinka.
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 06 07, 15:23)
Ir man kažkaip praėjo noras tą daryti..

na, ka i toks lauzas, tai tikra ne kazka atrodo smile.gif bet musu vestuvese buvo padarytas kaip aukuriukas, tai buvo grazu. Kitas dalykas, reikia moketi mesti i lauza tas dulkes, kad efektas butu. Nes kitu atveju, tai snipstas gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 10, 01:10)
taures labai grazios  wub.gif  cia tokias jau pirkot ar kazkaip puoste?kur pirkot?kiek mokejot?  lotuliukas.gif
o  kazin butu labai negrazu jei padovanociau sexy prijuoste?  blush2.gif  tiksliau jas dvi-abiem,nes gi lygios teises  biggrin.gif
dekui 4u.gif taures pirkau Urmo bazej Kaune, mokejau 145lt, buvo panasios tik aukstesnes uz 165lt

QUOTE(laimasa @ 2013 06 10, 06:41)
labai viskas grazu thumbup.gif  Trikse, o is kur gavai tokius grazius svilpukus? ir kur pirkai policininkui? kiek kainavo tokios grazios taures?
dekui 
dekui 4u.gif svilpukus pirkau irgi Urmo bazej, o policininkui Senukuose 4u.gif

QUOTE(karaciukas @ 2013 06 10, 08:02)
Trikse kaip viskas grazu  drinks_cheers.gif
4u.gif

knopke- taip knygele dare ta pati mergina, manoji 55lt ax.gif
Atsakyti