Mes jau grįžome iš Romos

Patiko, buvo smagu, kad ir mažais vaikais

Tačiau man Roma per dideliausio įspūdžio nepaliko... Iki Paryžiau dar toli... Ir Ispanijoj man labiau patiko. Na, čia mano asmeninė nuomonė

Nesužavėjo, kvapo neužėmė

Gražu, įdomu, bet ne įspūdinga.
Dar tik keliaujantiems noriu priminti - nenustebkite, temsta be proto anksti, palyginus su LT - 9 val. vakaro yra juoda naktis

Turėkite omeny, kad teks atskridus klajoti naktį (t.y., tamsoje)

Per gatvę vairuotojai lekia kaip pablūdę, pirmą dieną bijojau net per gatvę pereit, po to apsipratau

Bet tas tai labai nepatiko. Kainos didžiulės. Ledai tikrai labai skanūs. Kava puiki. Iš oro uosto (bent jau fiumicino) traukiniu važiuoti - kvailystė

Mes važiavom, tai grįžtant šokom į autobusą ir likom šimtą kartų labiau patenkinti, ir bilietus galima pirkti autobuse, nežinau, kodėl kažkas rašė, kad kažkokiuose kioskuose? gal juose pigiau? Nežinau, nebesigilinom, bet tikrai vykit autobusu - patogu, greita, pigu, pamatysit tikrai gražesnių vietų, nei traukiniu važiuojant. parkai nepatiko, išskyrus vieną - Villa Celimontana, šiaip nieko gero, vaikams iš vis nematėm, kur pažaist. O šiaip nieko, net karštis nebaisus, galima pavėsiukais einant ištverti net vidurdienį. vanduo geriamas gatvėse - puiku. Nėra jokių širšių

Nei uodų
Jei kas norit, dar klauskit konkrečiai, bet šiaip jei nežinot, kur važiuot, ar į Romą, ar į Paryžiū - aš tik už Paryžių