Davai, man tinka:)
QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 30, 00:12)
padorios ir nepadorios moterys, šiandien gavau pasiūlymą vienos Zojos kieme pasipliuškenti kubile. davai renkamės antradienio vakarą, pasitaškom, ištrypiam žolę, pašiurpinam kaimynus
ir palydim vasarą.

Būsiu ir aš

Del meiluzio-gera ideja
Noreciau ir as kubile pasipliuskenti.Pas ka cia?

Noreciau ir as kubile pasipliuskenti.Pas ka cia?
QUOTE(rasa32 @ 2013 08 30, 12:50)
Kubilo kūrentojo sąlyga: visos mergos turi būti tik su karoliais, čia aprangos kodas

perduok kubilo kūrentojui, kad gal forumus sumaišė. čia ne olialia putės.lt pats išsigąs tik karolius ant mūsų pamatęs
nu panos čia matau neliūdna
olialiaputės.lt - nu iki ašarų žvengiau
nu jo, vien su karoliais... nežinau... O jei kas sugalvos dviračiu į maudynes atvažiuot? arba pėsčios ateit ? vien su karoliais kaži ar patogu būtų

olialiaputės.lt - nu iki ašarų žvengiau

nu jo, vien su karoliais... nežinau... O jei kas sugalvos dviračiu į maudynes atvažiuot? arba pėsčios ateit ? vien su karoliais kaži ar patogu būtų

Nu prajuokinot :-D
Mes issikelem i buvusia jaunimo mokykla, o kazkada buvusi vaivorykštės darzeli. Snd ivyko jau du gimtadieniai...vietos atzvilgiu nepalyginsi :-)
Dovile, pas mane yra Emos daiktu nuo gimses.
Mes issikelem i buvusia jaunimo mokykla, o kazkada buvusi vaivorykštės darzeli. Snd ivyko jau du gimtadieniai...vietos atzvilgiu nepalyginsi :-)
Dovile, pas mane yra Emos daiktu nuo gimses.
ups....tik dabar klaidą pamačiau.
ne nu....čia netyčia taip išėjo

QUOTE(astisius @ 2013 08 31, 23:34)
Bet toks gerulis pavadinimas išėjo...netyčia

Vasarą palydėt labai norėčiau, bet tik šalia kubilo

QUOTE(selestė55 @ 2013 09 01, 08:15)

Aš antradienį einu į pokalbį dėl darbo. Nieko special, bet pradžiai ... Gal pavyks nors ir mažais žingsneliais vėl grįžti į švietimo sistemą

planuoju antradienį būt su jumis, olialiaputės, ir galvoju gal rimtai su karoliais atvaryt
bet kaži ar datraukčiau iki to kaimo, gal geresnių pasiūlymų gaučiau pakeliui

Su mokslo metu pradzia !
Kantrybes visiems ir visoms
Galesi buti barmene ir skestanciuju gelbetoja
Kantrybes visiems ir visoms

QUOTE(selestė55 @ 2013 09 01, 08:15)
Galesi buti barmene ir skestanciuju gelbetoja