Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios ir padorios Kėdainietės

QUOTE(rasa32 @ 2013 09 29, 15:31)
Sveikos padoriosios smile.gif
kada meet'as????Gal  treciadieni?

Sveikos smile.gif
Gal spėsiu parlėkt iš Šiaulių g.gif Bet negarantuoju ax.gif
Atsakyti
sveikos, mano vakavime liko tik moliugeliai doh.gif

Del meeto nezinau, jau truksta laiko paroj.

Perskaiciau 50 pilku atspalviu - patiko rolleyes.gif , berods Dovile apie ja sakei, kad nieko gero g.gif

Rasa, eisime cia http://atvirasratas....iuose-kopustai/
Atsakyti
QUOTE(deividaite @ 2013 09 29, 20:16)
Perskaiciau 50 pilku atspalviu - patiko rolleyes.gif , berods Dovile apie ja sakei, kad nieko gero g.gif

visos sakė, ne tik aš. siužeto - nulis, kaip seriale, o apart kr...mosi kaip ir nėr ką skaityt ax.gif
Atsakyti
nu ir aš galiu pasakyt, kad tie pilki atspalviai labai jau pablankę. Draugės svaigo, kokia knyga ojojoi, pasiskolinau paskaityt rolleyes.gif Galiu pasakyt, veltui sugaištas laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2013 09 29, 21:35)
nu ir aš galiu pasakyt, kad tie pilki atspalviai labai jau pablankę. Draugės svaigo, kokia knyga ojojoi, pasiskolinau paskaityt rolleyes.gif  Galiu pasakyt, veltui sugaištas laikas rolleyes.gif

Na nejaugi nieko visiškai g.gif biggrin.gif jeigu ten daug ir visaip ,tai gal bent to galima pasimokint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 09 29, 21:41)
Na nejaugi nieko visiškai  g.gif  biggrin.gif  jeigu ten daug ir visaip ,tai gal bent to galima pasimokint? biggrin.gif

nu man rodos gerų knygų dykai neatidavinėja, o šitos knygų temoj buvo kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 09 29, 22:12)
nu man rodos gerų knygų dykai neatidavinėja

tai jau tikrai... ir už dyką neimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 09 29, 17:34)
Trečiadieniais negaliu niekada  schmoll.gif

Ką Ikėjoj perkat?  bigsmile.gif

1.Galim ir ketvirtadieni?ka manot?

2. Mes turim daug Ikejos baldu,puikiai naudojam.O dabar vaziavom spintos vaikams isrinkti.Siaip visokiu smulkmenu papirkom.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 30, 10:07)
1.Galim ir ketvirtadieni?ka manot?

2. Mes turim daug Ikejos baldu,puikiai naudojam.O dabar vaziavom spintos vaikams isrinkti.Siaip visokiu smulkmenu papirkom.

susimatykim ketvirtadienį. zosės, aktyviau smile.gif
Atsakyti
Būsiu. Kelintą renkamės? Siūlau ilgai netampyt gumos, nes būsiu tiesiai iš darbo, savaime suprantama, kad alkana biggrin.gif Ko mes ir renkamės, jeigu nepavalgyt biggrin.gif Taigi aš tiesiai iš darbo apie 17 val.
Atsakyti
Jei nieks nepasikeis, būsiu. smile.gif
Atsakyti
ne anksčiau 18,00 galiu.
Atsakyti