QUOTE(Bacardi @ 2011 08 08, 16:48)
cia labai priklauso nuo aukles. Mes turejome ir iki siol turime tik viena aukle. Tai ji is kart pasake, kad nori pas mus valgyti pusrycius. Susitarem, ka ji megsta, kad bus visada sumustiniams kazkas ir varske. Kaip ir neatrodo problema. Nepasakyciau, kad mus apvalgo, bet kartais jos elgesys erzina. Pvz. pasakai - saldytuve yra ungurio, galit pasivaisinti. Tai ji supranta, kad gali ji visa suvalgyti. Arba yra kazko skanaus (kepykleles duona, ranku darbo desra ar pan.), tai gali per pora dienu suvalgyti visa kepala duonos ar "sliosa" desros. Kadangi mes megstam apsipirkti viena kart per savaite, tai toks elgesys nervina, nes tada turi eiti vel i parduotuve vidury savaites. O priekaistauti, kad jus per daug duonos suvalgot, kazkaip irgi zema. Zodziu, noretusi supratingesnes ir kuklesnes aukles
Jau,kad aukle negraziai elgiasi tai akivaizdu.
Bet dar keisciau man ,kada ji turi laiko,nes tiek suvalgyt,tai reikia tik sedeti ir valgyt
Pati dirbu aukle,visos seimos pacios siulo valgyti kartu su vaikuciu.
Nes vaikui juk pastoviai ruosi.
Bet atsisest ir valgyt,as paprasciausiai neturiu tam laiko.
Zinoma kazka i burna prabegdama isimeti,bet kartais pamirsti,kad ir kava pasidariusi esi.
Man kyla tokia mintis,kad mamytes perdeda ir raso ,kad tik rasyti.
Aciu dievui,kad man pasiseka su seimomis
Jauciuosi visur kaip namuose.
Tikiuosi ir toliau susirasti tokia seima,kuriai aukle bus ne tik samdomas zmogus,bet ir ju vaiko drauge.