Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(prettiness @ 2013 05 28, 15:38)
Sveikos merginos, ar perkate Crazy8?

Kol kas ne rolleyes.gif
Atsakyti
O būna pirkti tokių žalių auskariukų? Gal geriau tada palaukti, jei ir nuolaida panaši būna g.gif Gražiai atrodo man žali, jei jų spalva tokia būna realybėj wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 28 gegužės 2013 - 15:49
NEGALIU ATSIŽIŪRĖT KOKIE FAINUOLIAI BATELIAI
Atsakyti
Rekomenduokit kosmetiką naujagimiui, išvis ką reikia turėti, gal kažkokios linijos losjoną, šampūną, muiliuką iš natūralesnių esat išbandę?
Savita1, gal kažką atradus geresnio? susigriebiau, kad neturiu nieko dar doh.gif
Atsakyti
Kas ieskojo ilgu sijonu, gal rasite CUSP.COM 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 28 gegužės 2013 - 16:07
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 16:47)

Tik dezinformacija biski, aprasyme raso "odiniai", o bato vidpadi prisitraukus pazenklinta, kad ne oda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 05 28, 17:10)
Tik dezinformacija biski, aprasyme raso "odiniai", o bato vidpadi prisitraukus pazenklinta, kad ne oda.

aš tik gėriuosi prikolnais vaizdeliais - sukėlė šypseną... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 28, 16:47)
O būna pirkti tokių žalių auskariukų? Gal geriau tada palaukti, jei ir nuolaida panaši būna g.gif Gražiai atrodo man žali, jei jų spalva tokia būna realybėj wub.gif
user posted image

Pagal mane tai cia Black Diamond g.gif
Bent taip manieji sviesoje luzta Bella Black Diamond.

Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 05 28, 16:47)

Sveikos 4u.gif
tikrai būna bella žalios spalvos, esu pas vieną pažįstamą juos mačiusi ir atrodo lygiai taip pat kaip jūsų įdėtoje foto-man jie labai gražūs wub.gif
Atsakyti
As ir maciau zalsvus realiai wub.gif
Atsakyti
Labai reiktu dar vienu SWAROVSKI auskariuku nuolaidai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 05 28, 13:02)
Rekomenduokit kosmetiką naujagimiui, išvis ką reikia turėti, gal kažkokios linijos losjoną, šampūną, muiliuką iš natūralesnių esat išbandę?
Savita1, gal kažką atradus geresnio? susigriebiau, kad neturiu nieko dar doh.gif

as nuo mazumes maziukei naudoju tik Weleda kremukus. ir prausimuisi, ir i lauka ziema 4u.gif

cia vaikuciams viskas mirksiukas.gif

http://www.weleda.lt...c...&page_id=12

man labiausiai patinka sitas prausiklis

Vaikiškas medetkų šampūnas ir kūno prausiklis (200ml)
Atsakyti