Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio zuikučių tema

QUOTE(Ugdona @ 2013 06 30, 23:29)
Atostogaujam?  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

Kariaujam lotuliukas.gif
nu jo, man "atostogos" dar ilgos nusimato biggrin.gif

gyvenam gerai, augam graziai ax.gif esu pati laimingiausia dvieju graziausiu vaiku pasaulyje mama wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2013 07 01, 10:22)
Kariaujam  lotuliukas.gif
nu jo, man "atostogos" dar ilgos nusimato  biggrin.gif

gyvenam gerai, augam graziai  ax.gif esu pati laimingiausia dvieju graziausiu vaiku pasaulyje mama  wub.gif  tongue.gif

Mano daugiau ir jie gražesni tongue.gif ax.gif cool.gif wub.gif

O dėl karo, tai thumbup.gif
O dėl laimės wub.gif

P.S. pažiūrėjau į savo rašliavą... tai ryškiai perkaitau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 07 01, 22:08)
P.S. pažiūrėjau į savo rašliavą... tai ryškiai perkaitau  doh.gif  biggrin.gif

kur tu cia perkaist spejai? g.gif atsalo gi biggrin.gif
nebent tau kuku lotuliukas.gif

o kur visos kitos dinge? davaj prisiduokit kaip gyvenat smile.gif kur atostogaut planuojat ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2013 07 02, 11:51)
kur tu cia perkaist spejai?  g.gif atsalo gi  biggrin.gif
nebent tau kuku  lotuliukas.gif

o kur visos kitos dinge? davaj prisiduokit kaip gyvenat smile.gif kur atostogaut planuojat ir t.t.  smile.gif

Žinai, kaip kompai kaitina smegeninę doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kas atostogauja, kas poilsiauja, o kas darbuojasi ir į darželį eina mirksiukas.gif

nestuke.gif pilvinukas/-ė auga

Per tokius karščius kur nors prie vandens tik norisi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
visas mamytes kviečiu prisijungti į YAMAHA muzikos mokyklėlės grupelę kųdikiams ir vaikiukams, ten skelbsime visas naujienas, akcijas ir atrakcijas wink.gif
https://www.facebook...16232675193246/
Atsakyti
Labas,

Kaip begyvenam? Kaip naujas mokslų darbų sezonas prasidejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 09 03, 22:55)
Labas,

Kaip begyvenam? Kaip naujas mokslų darbų sezonas prasidejo?  4u.gif

labas ax.gif

nu ir ramu cia doh.gif

mes gyvenam gerai, pradejo D eit i darza, aisku su asarom pasilieka, bet pasiimu linksma ir visada sako, kad rytoj vel eis biggrin.gif bet is ryto ko tais nepatenkintas buna biggrin.gif snd su pietu miegu palikau - tai kinderio uzsiprase lotuliukas.gif

L auga, zandai puciasi biggrin.gif bando verstis, bet biski truksta, pastumciau su pirstu ir apsiverstu biggrin.gif daug "kalba", sypsosi wub.gif D labai myli sese wub.gif grizes is darzo pirmiausia bega sesei papasakot, kaip jam sekesi biggrin.gif

D kalba pilnumoj, sakiniais varo ax.gif kas dar naujo? net nzn....

dabar kitom, eile biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Džiugas iškeliavo į darželį. Planavau nevesti, nes aš namuose sėdžiu, bet jam reikia bendravimo su vaikais, su manim namuose nuobodžiauja. Pirma savaitė darželyje, būna pusę dienos - kol kas be ašarų, biški jaučiasi stresas, bet laikosi vyriškai. Kaip vėliau bus neaišku.
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2013 09 04, 11:15)
Sveikos.
Džiugas iškeliavo į darželį. Planavau nevesti, nes aš namuose sėdžiu, bet jam reikia bendravimo su vaikais, su manim namuose nuobodžiauja. Pirma savaitė darželyje, būna pusę dienos - kol kas be ašarų, biški jaučiasi stresas, bet laikosi vyriškai. Kaip vėliau bus neaišku.

Mes irgi bandėm į lopšiuką nueit "pasikultūrint". Ale kad ten visi iki 2 m., nė vieno šnekančio daugiau nei po vieną žodį... Evita vienintelė 2 m. ir 8 mėn., nėra jai su kuo bendraut doh.gif O bliauna visi - ir choru, ir paeiliui, tylu beveik nebūna... Atmosfera tikrai ne pati džiaugsmingiausia, aš irgi nenorėčiau ten pasilikt jos vietoj. Ji dar neblogai laikėsi, na, kai palikau trim valandom, tai labai užsiverkusią radau, bet ir dabar dar sakė nori pas leliukus lotuliukas.gif Tik kad po trijų dienų pratinimosi jau susirgom. Tai jaučiu nevesiu. Sergam dabar visa šeima jai iš paskos. Kam man to reikia... g.gif

Kaip sekasi prieš virusus atsilaikyt? Kiek girdėjau, labai daug sergančių šį rugsėjį... g.gif
Atsakyti
Jugp į kurį darželį leidi vaikiną? Mes šiemet į Žvaigždutę keliaujam. Gal ir jūs?

Oliv, maniškis irgi po trijų dienų suslogavo doh.gif

Kristiene šauniai vaikučiai auga thumbup.gif Mano A irgi sakiniais kalba. Dabar pas jį kartojimo manija: ką sakai jis klausiamu balsu pakartoja. Auklėtoja tą pastebėjo biggrin.gif Vienu žodžiu grupėje yra kalbanti papūga tongue.gif Mažu anglų kalbą pabandyti mokyti? Ką apie tai galvoja mūsų forumo pedagogės, psichologės?

Dar po darželio kaip kačiukas glaustosi ir vis sako: aš tavęs pasiilgau, aš tave myliu wub.gif
Atsakyti
Labas,

Maniskis irgi savaite paejo, o dabar savaite namuose sedejom doh.gif aisku jam sloga tik kelias dienas, bet ir L apkrete - tai ji dar dabar su sloga doh.gif
L jau vartosi wub.gif tai dabar vienas is durniausiu etapu - apsivercia ir rekia "mama atversk" biggrin.gif
Seip D labai buna su sese, zaidzia wub.gif tiesa sako, kad pirma vaika reikia augit, o antras pats auga wub.gif speju viska pasidaryt ir su vaikais pabut, aisku buna juodu dienu, bet is ismes esu laiminga su dviem kleckais wub.gif
snd tikras sekmadienis - tik dabar is lovos islipom biggrin.gif aisku D su L senai atsikele, bet leido man pamiegot bigsmile.gif
Atsakyti