Serinute liuks tavo komplektelis, as vis noriu dickiui i darzeli tokiu panasiu prisiut, bet jau ruduo toks biziakas su gimtadieniais, tai ziurek kam dovanu ka pasiuk, tai saviskiams koki sijoneli, suknyte..
OJEo as net nebuvau apie ta popieriu pagalvojus, geras, eisiu ieskot ir bandysiu ka atspausdint, nes taip dekupazint tai tikrai manau labiau tiktu ant kokiu daigtu, nu kaip kuprines, tasytes, sportbaciai, o ant rubu tikrai gal tie lipdukai geriau but, zodziu eisiu sian paieskosiu..
QUOTE(Sunset Beach Girl @ 2013 10 16, 10:53)
asvi ! negaliu atsiziuret i jusu grozius!
nuostabu, tikrai
tikiuos, kada nors ir as mokesiu taip savo panele papuost.

tikiuos, kada nors ir as mokesiu taip savo panele papuost.
Jeigu jau as moku, tai tikrai ir tu greit mokesi..

Serinute, super komplektukas

Eule nu nenusivertink, tikrai labai grazus megztukas
toks mergaitiskas

QUOTE(Eule @ 2013 10 16, 14:27)
Mano pirštas sugijo, šiandien po trijų savaičių išsitraukiau siuvamąją
bais pasiilgus buvau - tai šįryt sukurpiau megztuką

Labai dailus megztukas

Kadangi man dar toliau iki tokių grožių, tai paklausiu. Kai darote tokį kakliuką, kaip pas Jus, Eule, tą kraštelį kerpate tiesia linija, ar lenktą pagal kakliuką? Kaži kodėl man gaunasi ne toks prigludęs kakliukas prie kaklo, o toks atvipęs, atsistojęs, tikiuos suprantamai paklausiau

QUOTE(asvi. @ 2013 10 16, 17:56)
Ačiū

Kaip sakau - bantukus nuardžius - ir berniukui tinkamas

QUOTE(cionge @ 2013 10 16, 18:52)
Labai dailus megztukas
Kokia čia medžiaga?
Kadangi man dar toliau iki tokių grožių, tai paklausiu. Kai darote tokį kakliuką, kaip pas Jus, Eule, tą kraštelį kerpate tiesia linija, ar lenktą pagal kakliuką? Kaži kodėl man gaunasi ne toks prigludęs kakliukas prie kaklo, o toks atvipęs, atsistojęs, tikiuos suprantamai paklausiau

Aš medžiagų nelabai dar pažįstu, bet sakyčiau čia storas megztas trikotažas...

O kakliuko kantuką kerpu tiesų, o tiesiog siuvant jį reikia šiek tiek patempti, tada jis taip gražiai apsitraukia

Sveikos, kadangi esu naujoke siuvime, nusipirkau siuvimo masina, tad norejau isbandyti savo jegas nuo kepures siuvimo, ar jus man galetumete paaiskinti kaip si kepure yra siuvama?

jusu visu darbeliai fantastiski
kadangi mano mama siuveja bet ji uk gyvena ir ten siuna tai neturiu kas pagelbetu, gal jus man pagelbesit

jusu visu darbeliai fantastiski

kadangi mano mama siuveja bet ji uk gyvena ir ten siuna tai neturiu kas pagelbetu, gal jus man pagelbesit

QUOTE(Eule @ 2013 10 16, 22:56)
O kakliuko kantuką kerpu tiesų, o tiesiog siuvant jį reikia šiek tiek patempti, tada jis taip gražiai apsitraukia
tikiuosi suprantamai paaiškinau... 

Tikrai suprantamai, ačiū

NU KA mamukai sian parsiveziau modeli- jau galesiu siuti
kai jus cia graziai prisiuvot

QUOTE(OJE @ 2013 10 18, 16:10)

Kokios smagios naujienos, nuoširdžiausi sveikinimai

QUOTE(OJE @ 2013 10 18, 16:10)