Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Serinute liuks tavo komplektelis, as vis noriu dickiui i darzeli tokiu panasiu prisiut, bet jau ruduo toks biziakas su gimtadieniais, tai ziurek kam dovanu ka pasiuk, tai saviskiams koki sijoneli, suknyte..

OJEo as net nebuvau apie ta popieriu pagalvojus, geras, eisiu ieskot ir bandysiu ka atspausdint, nes taip dekupazint tai tikrai manau labiau tiktu ant kokiu daigtu, nu kaip kuprines, tasytes, sportbaciai, o ant rubu tikrai gal tie lipdukai geriau but, zodziu eisiu sian paieskosiu..
Atsakyti
QUOTE(Sunset Beach Girl @ 2013 10 16, 10:53)
asvi ! negaliu atsiziuret i jusu grozius!  wub.gif  nuostabu, tikrai  thumbup.gif
tikiuos, kada nors ir as mokesiu taip savo panele papuost.

Jeigu jau as moku, tai tikrai ir tu greit mokesi.. biggrin.gif as pries pora metu net siulo nemokejau i masina ivert lotuliukas.gif o po to biski po biski ir va stumiuosi.. As iki siol nezinau, kaip ten kitos is akies pasipaiso ir susiuna ir tinka, as tai ottobre zurnala prenumeruoju, tai ten daug breziniu visokiu, dar internete ieskau, daug kur buna free tutorials kaip viena ar kita padaryt, tai va tuo vadovaudamasi ka pasiunu.. biggrin.gif zodziu, as irgi dar tik is tu mokinukiu.. smile.gif
Atsakyti
Serinute, super komplektukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Asvi, Serinute - nuostabūs darbeliai! bigsmile.gif tikiuosi kadanors ir aš iki tokių projektų daeisiu... Paltukas ypač gražus wink.gif
Mano pirštas sugijo, šiandien po trijų savaičių išsitraukiau siuvamąją thumbup.gif bais pasiilgus buvau - tai šįryt sukurpiau megztuką (iki jūsų lgio tolokai man dar, nu bet pasirodysiu blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Eule nu nenusivertink, tikrai labai grazus megztukas thumbup.gif toks mergaitiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 16, 14:27)
Mano pirštas sugijo, šiandien po trijų savaičių išsitraukiau siuvamąją  thumbup.gif bais pasiilgus buvau - tai šįryt sukurpiau megztuką

Labai dailus megztukas 4u.gif Kokia čia medžiaga?

Kadangi man dar toliau iki tokių grožių, tai paklausiu. Kai darote tokį kakliuką, kaip pas Jus, Eule, tą kraštelį kerpate tiesia linija, ar lenktą pagal kakliuką? Kaži kodėl man gaunasi ne toks prigludęs kakliukas prie kaklo, o toks atvipęs, atsistojęs, tikiuos suprantamai paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 10 16, 17:56)
Eule nu nenusivertink, tikrai labai grazus megztukas  thumbup.gif  toks mergaitiskas  wub.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Kaip sakau - bantukus nuardžius - ir berniukui tinkamas lotuliukas.gif
QUOTE(cionge @ 2013 10 16, 18:52)
Labai dailus megztukas  4u.gif Kokia čia medžiaga?

Kadangi man dar toliau iki tokių grožių, tai paklausiu. Kai darote tokį kakliuką, kaip pas Jus, Eule, tą kraštelį kerpate tiesia linija, ar lenktą pagal kakliuką? Kaži kodėl man gaunasi ne toks prigludęs kakliukas prie kaklo, o toks atvipęs, atsistojęs, tikiuos suprantamai paklausiau biggrin.gif

Aš medžiagų nelabai dar pažįstu, bet sakyčiau čia storas megztas trikotažas... biggrin.gif
O kakliuko kantuką kerpu tiesų, o tiesiog siuvant jį reikia šiek tiek patempti, tada jis taip gražiai apsitraukia smile.gif tikiuosi suprantamai paaiškinau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eule: 16 spalio 2013 - 21:58
Sveikos, kadangi esu naujoke siuvime, nusipirkau siuvimo masina, tad norejau isbandyti savo jegas nuo kepures siuvimo, ar jus man galetumete paaiskinti kaip si kepure yra siuvama?
user posted image

jusu visu darbeliai fantastiski wub.gif
kadangi mano mama siuveja bet ji uk gyvena ir ten siuna tai neturiu kas pagelbetu, gal jus man pagelbesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 16, 22:56)
O kakliuko kantuką kerpu tiesų, o tiesiog siuvant jį reikia šiek tiek patempti, tada jis taip gražiai apsitraukia smile.gif tikiuosi suprantamai paaiškinau...  4u.gif

Tikrai suprantamai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
NU KA mamukai sian parsiveziau modeli- jau galesiu siuti biggrin.gif
kai jus cia graziai prisiuvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 10 18, 16:10)
NU KA mamukai sian parsiveziau modeli- jau galesiu siuti  biggrin.gif 
kai jus cia graziai prisiuvot    thumbup.gif

Kokios smagios naujienos, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 10 18, 16:10)
NU KA mamukai sian parsiveziau modeli- jau galesiu siuti  biggrin.gif 
kai jus cia graziai prisiuvot    thumbup.gif

kaip fana wub.gif wub.gif thumbup.gif sveikinimai ružaviausi thumbup.gif ir lauksim Jūsų pasirodymų bigsmile.gif
Atsakyti