Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(nenuorama- @ 2013 11 20, 20:27)
aciu uz patarimus, bandziau zigzagu neiseina arba as kazko nepadarau iki galo arba jau laikas senute taisyt, ne visos siules  siunasi pas mane...

o ka ji daro ?
O as pasakyciau galima daug ka siuti overloku be siuvimo masinos biggrin.gif
Atsakyti
Eule, fainulka suknytė. wub.gif Dizainerė neturėtų supykt, gi jos juodas drugelis rolleyes.gif

Aneta, nieko sau siuvinukas thumbup.gif thumbup.gif

nenuorama-, iš bėdos galima, bet kaip OJE sako, kai turi overloką, tai jau kitų mašinų gerokai rečiau prisireikia smile.gif Su dviguba adata galima siūti, bet tokia siūlė negali kaip už pagrindinę laikančią eiti, bet visokioms kišenėms,palenkimams puikus variantas. Ji labiau plokščiasiūlės siūlę imituoti tinka. Ale overlokinė siūlė, man visai nepasiteisino. Zigzagas tik, arba ta trikotažinė siūlė, bet vis vien rezultatas nuo fabrikinio varianto labai skirsis.
Atsakyti
Ir dar vienas patarimas, kuris man siaip jau labai pravercia. jeigu nera overloko, tai geriausia palenkimus daryti be jokios siules, tik naudojant dvipuse, prilyginimui skirta juostele. Tarkim pizamos trikotazines kelnes lenkiant, tereikia juostele uzlyginti padalka, ir viskas ciki, laiko super thumbup.gif ir be siules. Ir atrodo graziai wink.gif Nesenai mano darbo kostiuminiu kelniu atiro padalkas, tai vietoj adatos ir siulo, uzlyginau juostele, ir greitai ir graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 11 20, 22:57)
Ir dar vienas patarimas, kuris man siaip jau labai pravercia. jeigu nera overloko, tai geriausia palenkimus daryti be jokios siules, tik naudojant dvipuse, prilyginimui skirta juostele. Tarkim pizamos trikotazines kelnes lenkiant, tereikia juostele uzlyginti padalka, ir viskas ciki, laiko super  thumbup.gif ir be siules. Ir atrodo graziai wink.gif Nesenai mano darbo kostiuminiu kelniu atiro padalkas, tai vietoj adatos ir siulo, uzlyginau juostele, ir greitai ir graziai  mirksiukas.gif

O man ta juostelė nepasiteisino visai schmoll.gif nepatiko man ji, ir atsiklijavo ir siaip kazkaip nei sis nei tas.. unsure.gif

Kaip aš pavydžiu toms kurios kerta rusų kalboj.. Metas linkus visokius su rusų žurnalais, iškarpom, bet parsisiust man nei per kur neišeina.. blush2.gif O taip norėtūsi... Žiauriai žiauriai pavydžiu... blush2.gif

O čia galit pažiūrėt mano paskutinius siuvinukus mažiems leliukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 11 20, 19:34)
o ka ji daro ?
O as pasakyciau galima daug ka siuti overloku be siuvimo masinos  biggrin.gif

pirma tai nepermeta trikotazo, neina graziai medziaga siunant, reik jega traukt, antra - medziaga nesitampo jau taip, ir trecia suvelia siulus, ko su kitom medziagom nebuna...
QUOTE(lasvegiete @ 2013 11 20, 21:57)
Ir dar vienas patarimas, kuris man siaip jau labai pravercia. jeigu nera overloko, tai geriausia palenkimus daryti be jokios siules, tik naudojant dvipuse, prilyginimui skirta juostele. Tarkim pizamos trikotazines kelnes lenkiant, tereikia juostele uzlyginti padalka, ir viskas ciki, laiko super  thumbup.gif ir be siules. Ir atrodo graziai wink.gif Nesenai mano darbo kostiuminiu kelniu atiro padalkas, tai vietoj adatos ir siulo, uzlyginau juostele, ir greitai ir graziai  mirksiukas.gif

o man ta juostele nepasiteisino, kiek vyrui kostiumo kelnes taip uzlyginus, vistiek po kiek laiko atsiklijuoja ir nelaiko doh.gif , reik vis taisyt, nors kostiumas retai plaunamas...
man norisi tiesiog susitaisyt kelias palaidinis, neiot mielos, o apacia atirus, ir nekaip atrodo, o su ranka suit nemazai darbo
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2013 11 21, 12:49)
pirma tai nepermeta trikotazo, neina graziai medziaga siunant, reik jega traukt, antra - medziaga nesitampo jau taip, ir trecia suvelia siulus, ko su kitom medziagom nebuna...

o man ta juostele nepasiteisino, kiek vyrui kostiumo kelnes taip uzlyginus, vistiek po kiek laiko atsiklijuoja ir nelaiko doh.gif , reik vis taisyt, nors kostiumas retai plaunamas... 
man norisi tiesiog susitaisyt kelias palaidinis, neiot mielos, o apacia atirus, ir nekaip atrodo, o su ranka suit nemazai darbo

ok na gal tikrai sena ir tik KARTUNUI tinkanti biggrin.gif juokauju.... nors jei turi funkcijas, vadinas ji moka siuti, priklauso tik nuo siuvejos ax.gif
Kas del juosteliu- ju yra milijonas .. vienos S nieko nelaiko kitos laiko ir neatplesti negali ....
O as pasakysiu kad esu senamade, ok ne senamade, as tiesiog megstu ranku darba biggrin.gif ir visiem kam taisau kelniu apacias atlenkiu ir atsiunu ranka rolleyes.gif
O kas del bodziu- yra juk elastiniu apkantavimo juosteliu, uzzigzagintos jos turetu laikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 11 21, 12:16)
ok na gal tikrai sena ir tik KARTUNUI  tinkanti  biggrin.gif  juokauju.... nors jei turi funkcijas, vadinas ji moka siuti, priklauso tik nuo siuvejos  ax.gif 

as kazkada siuvau su caika,tai neduok Dieve doh.gif be sansu graziai pasiuti schmoll.gif

o del tu priklijuojamu juosteliu,tai ir nenaudoju schmoll.gif visada lenkiu rankom,kur reikia slapto dygsnio
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pagaliau šalmuką pagaminau. truputį kreivas šleivas, bet sunešiosim biggrin.gif
nelabai supratau juostelės aplink veidą dydžio. arba kažką ne taip sukirpau, arba ten neatitinka g.gif bet pasikoregavau, ir gerai rolleyes.gif
išorė vilna (sukarpiau megztinį pirktinį. gal tai vadinasi vilnos trikotažas g.gif ), o viduj trikotažas tiesiog.

user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveikos,

Nu liuks salmukai! Kazkaip paziurejau ir as uzsimaniau pasiut, cia irgi ta salta ziema prognozuoja.. biggrin.gif bet as tiek visko noriu pasiut, kad para turetu turet 48h biggrin.gif nespeju visai, va sukirpus pries tris savaites mazei kostiumeli i darzeli eit, tai tik pries pora dienu susiuvau..

user posted image

Terra, faina, kad tu taip moki, paskaiciau be breziniu paisai ir siuvi.. As nedirstu be brezinio.. biggrin.gif nors dabar turiu megstini toki sakiau suknyte pasiusiu mazei ziema, tai galvojau bandysiu tiesiog uzdejus kita suknele perpiest ir iskirpt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 22, 09:50)
Labas rytas 4u.gif  pagaliau šalmuką pagaminau. truputį kreivas šleivas, bet sunešiosim  biggrin.gif 

Koks liuks šalmukas!!! thumbup.gif 4u.gif hmz, gundausi jau ir aš bandyt dar kartą siūt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eule: 22 lapkričio 2013 - 13:55
Largo, superiška thumbup.gif dar su pamušalu!

Asvi, nuostabi suknytė thumbup.gif Pagal kokias čia iškarpas?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 11 22, 16:32)
Largo, superiška thumbup.gif dar su pamušalu!

ačiū, pati save nustebinau lotuliukas.gif pasiuvau dar vieną - dukrai. visai vienodos, tai nežinau, kaip papuošti, kad atskirtų, kur kieno g.gif kažin iš filco jei kokią gėlytę padaryčiau ir prisiūčiau?

user posted image
Atsakyti