Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

lotuliukas.gif oj, Ajste, prajuokinai drinks_cheers.gif
aš vat susitvardžiau, gražiai paporinau, bet matyt mano bumbėjimo laikas dar ateis doh.gif gal koks trečiadienis ar ketvitradienis bus depresuotas unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Akmuo tinka ir mano daržan smile.gif Žinokit,skaičiau veik visas temas nuo pat žiemos,dar tik galvodama,remontuosiuos ar ne.Skaitai,konspktuojies,žiūri virtuves.rodos,dauga pasikausčius,beveik aišku bus,kai ateis eilė virtuvei smile.gif Bet kai konkrečiai užspaudžia,viskas išgaruoja,nieko nebesupranti ir t.t. ir pan tongue.gif Sutinku,ne visos protingos,bet ir tos durnesnės nori gražios virtuvės biggrin.gif Užtai ir varom depresijas ne tik sau,ale ir jums smile.gif Soriukas 4u.gif
Atsakyti
Teoleda, tai ne nuo Jūsų tos depresijos užpuola 4u.gif ale tiesiog, kai užpuola dėl kažko, tai labiau kandžiojies blush2.gif
Bet sutikit, kai sako kad nieks neišeina, ir jokio plano, jokios info kitos neduoda, tai ką galima patarti? g.gif Ar čia mum turi rūpėti viskas ir klausinėti po gabaliuką turim? Visos puola tų stebuklingų programų ieškot, skundžias, kad nemoka su jomis dirbt, bet patikėkit jų net ir nereikia schmoll.gif Sakau, popierius ir pieštukas su liniuote pradžiai. Kai matai, kad žmogus kažką pats daro, tai ir patarimai protingesni būna, ir naudos daugiau visiems 4u.gif O kai taip "oi padėkit, patarkit, nubraižykit", tai taip ir noris pasakyt - eikit pas virtuvinių baldų gamintojus, kurie turi savo projektuotojus, padarys tą projektuką ant akių, 100-200Lt ir jis jau rankose mirksiukas.gif
galiu ir aš nubraižyt, sudėliot, vizualizaciją padaryt ir visa kita, bet tai užima laiką, kuris kiekvienam brangus mirksiukas.gif
visi nori būt už kitus gudresni ir prasisukt... lietuvių būdas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 birželio 2013 - 18:26
lotuliukas.gif Juodai,taigit tik sakei,kad depresija ryt ar poryt tik ateis lotuliukas.gif Jo,merginos,sunku jums čia su tupakėm biggrin.gif Bet aš jau projektuką kaip ir pasitvirtinau,jau drąsi thumbup.gif Bet vistiek patarkit:užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?Aš nelabai įkirtau,ką man papaišė,galvojau,spintele normaliai užsidengia stalviršiu,bet mano dizaineris toks šaunus vyrukas sako tipo čia toks tiuningas gaunasi tongue.gif Ką manot?Dėt normalų stalviršį,ar juo įrėminti matomą spintelės šoną?
Atsakyti
Juodai 4u.gif Dziaugiuos, kad prajuokinau ir dar labiau dziaugiuos, kad ne man vienai taip atrodo kartais, kad zmones ateina i tema ir nori visko ant lekstutes. Tikrai nesunku padet, patart ar tiesiog nuomone issakyt, bet turi buti suteikta kazkokia info, kuria galima remtis. O kai raso standartine x m2 virtuve blokiniam name, niekas neiseina, nieko nezinau doh.gif Siaip cia temoj daug ziuriu atranda identisku virtviu, bet as tai tokiu nedaug esu macius per visus gimines, draugus ir artimuosius, tai mano galvoj tas zodis "standartas" absoliuciai nieko nereiskia. Galiausiai ir pakeitiimu per ilga laika zmones pridaro, tai skaitliukus kilnoja, radijatorius, sienas... Ir reik telepatiskai zinot kuris cia variantas doh.gif Neisimiegojus as, depresuota siandien, tai uoj kaip reik ant visu paurgst lotuliukas.gif
Teoleda, kazkuri is forumieciu taip dare (gal Ariogala? bijau pameluot blush2.gif ), tai ten atrode graziai. Man tai ir taip ir taip grazu, svarbu neissisoktu tas nuleistas stalvirsis mirksiukas.gif As vis dar apmastymuose ar man savaji (stalvirsi) pakelt prie saldytuvo g.gif Norisi pridengti ta tarpa, kur saldytuvas stoves prie spinteles, bet neapsisprendziu kas graziau/pigiau ar plokste kaip dureles ar kaip stalvirsis ax.gif O del protingu ir kvailu, tai jau Juodai atrase, kad niekas kvailom nevadina, geriausiu atveju naglom. Skaitet tema, minciu kilo, uzmatet kokiu patinkanciu detaliu, spalvu, pribumbasu... Net jei atrodo, kad iskart nepasakysi kazko konkretaus, ta info uzsilieka thumbup.gif Paskui su meistrais lengviau bendraut ir aiskintis kodel pvz stalcius po plautuve gali isbrinkti, o dureles - ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 18 birželio 2013 - 19:38
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 20:08)
užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?

man labai gražu. Taip ir daryčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 18, 18:21)
  eikit pas virtuvinių baldų gamintojus, kurie turi savo projektuotojus, padarys tą projektuką ant akių, 100-200Lt ir jis jau rankose  mirksiukas.gif

geriausia paciam braizytis, delioti, nes su tais baldininkais... jie daznas- 80 proc. ne dizaineriai, o paprasti ideju realizuotojai... kai pasakiau ko noriu, tai visi vienodai pabraize - taip kai jiems patogiau... gerai, kad nemokejau tu pinigu, nors tik vienas paprase...
taciau procese viskas labai keiciasi...
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 18:12)
skaičiau veik visas temas nuo pat žiemos,dar tik galvodama,remontuosiuos ar ne.Skaitai,konspktuojies,žiūri virtuves.rodos,dauga pasikausčius,beveik aišku bus,kai ateis eilė virtuvei smile.gif Bet kai konkrečiai užspaudžia,viskas išgaruoja,nieko nebesupranti ir t.t. ir pan tongue.gif 

As irgi skaiciau konspektavaus, o kai realybeje reikia, kazkaip lyg dumas ima garuoti garuoti ir is galvos ir is popieriaus.
pavydas ima del tu, kurios nuomojo kelis butus su skirtingomis virtuvemis, isbande ir stalcius ir spinteles ir kampus ir tiesias ir kargo ir smargo...
savo kailiu isbandai - geriau nei 100 patarimu
ir kuri cia sake - pirma virtuve -elsperimentas, antra - malonumui
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 18, 17:28)
Pirmiausia tai nors viena tema perskaitykit ir jau turesit supratima kas su kuo valgoma.

...Kaip as suprantu ta moteriske...Seku jau kelinta tema, ziurineju zurnalus, issisaugau grazias virtuves...Dar pries kokias kelias savaites turejau net sarasiuka "virtuviniu noru" ...o dabar galvoj tuscia, kad galeciau nukeliau i koki Jysk ar Moki vezi ir nusipirkt pirma pasitaikiusia virtuve...Gerai, kad, matyt ne visiskai tuscia, kad dar taip nepadariau lotuliukas.gif
Ir man, matyt antradienine depresija...ir as issiliejau.... blush2.gif

Atsakyti
ir ant lapo su piestuku braiziau ir bandziau but moderni bei tom programom kazka keverzliojau, nu bet kuo daugiau skaitai ir giliniesi, tuo painiau viskas atrodo ir galvoji ar tau reiks tu visu toookiu pribumbasu, kai pries tai megavaisi spintelem vien su elementariais stalciais ir spintelem thumbup.gif
del to ir klausiu nuo ko reikia pradet, nes kol kas tik blaskausi nuo vieno prie kito doh.gif
o kad kazkas kazka darytu uz mane nenoriu, nes norisi savitos, sau patokios ne kazkam kitam idelios virtuves ax.gif
kai patirties turi tik su nuomuojamam bute paprasciausiu virtuviniu komplektu ir paskui paciai reikia viska sudeliot, kazkoks siaubas, bet zinoma, nieko be pastangu negausi, o kai bus ideta pastangu ir daiktas bus mielesnis wub.gif
reiks pasideliot planeli padoriai ir pabandysiu ikelt rytoj jei bus kada.
Siandien jau einu ilsetis, nes bute kuitemes. iki darbininkai ateis norim daugiau pasidaryt, ka sugebam su vyru, kad nereiktu pinigu moket (cia tikriausiai lietuviskas skupumas thumbup.gif )

Ramaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
taip patiko "FLEX LINE" įrankių dėklai nusiziuretas 200 lt doh.gif doh.gif
nebenoriu
arba reikia 40 stikliniuku zemuogiu pririnkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 20:08)
lotuliukas.gif Juodai,taigit tik sakei,kad depresija ryt ar poryt tik ateis lotuliukas.gif Jo,merginos,sunku jums čia su tupakėm biggrin.gif Bet aš jau projektuką kaip ir pasitvirtinau,jau drąsi thumbup.gif Bet vistiek patarkit:užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?Aš nelabai įkirtau,ką man papaišė,galvojau,spintele normaliai užsidengia stalviršiu,bet mano dizaineris toks šaunus vyrukas sako tipo čia toks tiuningas gaunasi tongue.gif Ką manot?Dėt normalų stalviršį,ar juo įrėminti matomą spintelės šoną?

Pas mane irgi stalvirsis bus nusileistas iki žemes prie sienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddaa: 18 birželio 2013 - 21:22
Ačiū,mergaitės,nuraminot thumbup.gif Varysiu tą tiuningą iki žemės 4u.gif
Atsakyti