Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Sveikos, visai ziuriu temele apmirusi... blink.gif

Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 06 26, 20:20)
Oi nekalbėk apie kondicionierių, užpavydėsiu  tongue.gif Čia kažkurią dieną kaip tik juokais pagalvojau, reikia varyt pas Fliką, pas ją tikrai vėsu  biggrin.gif
Ech, kaip nefainai, kad alergija pasireiškė..  4u.gif Smagūs atostogų planai ir pas jus nusimato  thumbup.gif

Tai reikėjo mažiau galvoti, o užsukti biggrin.gif Būtų pypliukai pažaidę, mes gaivos išgėrusios..

Jau apmažėjo alergija, bet dar išberta, niežti..kenčiu..kenčiančiam - dangus biggrin.gif O planuot labai ir bijausi dėl atostogų, nes kartais kai daug planuoji, šūds gaunasi ax.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti, kad išlaikiau teises yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Laili @ 2013 06 27, 13:31)
Pažiūrėjau internete dėl darželio, tai rašo, kad patekom, galiu ramiai gyventi dabar smile.gif

Mes irgi sulaukėm skambučio, jog gavom vietą thumbup.gif

QUOTE(Flika @ 2013 06 29, 14:26)
Jau apmažėjo alergija, bet dar išberta, niežti..kenčiu..kenčiančiam - dangus biggrin.gif O

Džiugu, kad apmažėjo. Kentėk, moterie, kentėk biggrin.gif

QUOTE(Laili @ 2013 06 29, 15:25)
Ateinu pasigirti, kad išlaikiau teises  yahoo.gif

Šaunuolė 4u.gif clap.gif Tai dabar vyrui nepasisekė, reikės dalintis mašina arba ieškot antros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 06 29, 16:37)
Šaunuolė  4u.gif  clap.gif Tai dabar vyrui nepasisekė, reikės dalintis mašina arba ieškot antros  biggrin.gif

Oi, aš su jo mašina nevažinėsiu, per didelė, ieškosim man kokios nedidukės mašinytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 06 29, 14:25)
Ateinu pasigirti, kad išlaikiau teises  yahoo.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Tiesa jau baigiau maitinti, pries Jonines paskutiny karta valge mano vaikis mp smile.gif
Atsakyti
saulyteaa, aš irgi jau baigiau maitinimus. savaitė jau smile.gif keista dar man pačiai, bet džiaugiuosi.

Laili, sveikinu išlaikius teises smile.gif
Atsakyti
Laili sveikinimai islaikius teisias.

as tai jau ir sutarti pasirasiau darziuke, kad lankysim ir visa kita. nori kuo greiciau susitvarkyti, kad galetu eiti atostogauti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ši mėnesi prižiurėsiu kaimynės vaika, šiandien buvo pirma diena, smile.gif Buvo visai smagu, vaikai kartu užsiima thumbup.gif thumbup.gif
Vakar gavom 18 mėn skiepa. biggrin.gif
ši savaitgali pagaliau surezgėm tvora, tai labai džiaugiuosi, kad galėsiu ramiai kieme sėdėt ir nelėkt akis išdegus paskui Maže, kad i gatve neišbėgtu.
Vat tokios naujienos pas mus ax.gif

Laili - sveikinu išsilaikius teises 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

taigi- šiandien paaiškėjo, kad mažoji nuo rugsėjo turi vietą darželyje. Rytoj trauksim su laputaite siūdintis uniformą. O šiaip nieko naujo.. Atostogos ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

Vėl karščiai ateina tongue.gif

Pas mus viskas tas pats, Flikiukas dūksta, sveikas..

Vilkra, jūs jau Kaune?!

QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 29, 23:42)
Tiesa jau baigiau maitinti, pries Jonines paskutiny karta valge mano vaikis mp smile.gif

QUOTE(Tanite @ 2013 06 30, 17:37)
saulyteaa, aš irgi jau baigiau maitinimus. savaitė jau  smile.gif keista dar man pačiai, bet džiaugiuosi.

g.gif tai ką aš paskutinė mochikanė likau su MP? blink.gif
Atsakyti