Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

QUOTE(vilkra @ 2013 09 16, 20:38)
labas vakarėlis visoms,

mano partizanė šią savaitę lieka namie.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  Gydytoja iki penktadienio UŽDRAUDĖ darželį, Uždegimas dar nepraėjęs. Ausies būgnelis gražesnis nei buvo, bet dar stipriai paraudęs. Taigi antibiotikai pratęsti. Sakė - gerai čia dar jai baigėsi. Perspėjo, kad dėl nosies pertvaros lūžio gali tekti taip kankintis dažnai unsure.gif . Slogos gali dažnai komplikuotis ausies uždegimu, arba adenoidų išvešėjimų. Kaip ir nelabai linksmai skamba.

na, bet mes tikesime, kad nebus tai dazna jusu liga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 17:27)
Kaip darželinukams sekasi prie naujo gyvenimo etapo pratintis..?!

Manau neblogai sekasi mums adaptuotis darželyje smile.gif Vakar visai neplanuotai pasiliko mergina pietų miegui ir puikiai užmigo ir išmiegojo porą valandėlių smile.gif O galvojau, kad bus sunku, nes be savo buteliuko ji niekaip neužmiega namuose, baisūs klyksmai būna jei jo negauna, o vat darželyje viskas kitaip. Gerai sako, kad veikia bandos jausmas. Rytiniai išsiskyrimai vis lengvesni, vis dar patempia lūpą, bet nors neverkia smile.gif Tikiuosi taip ir toliau thumbup.gif

Vilkra, reik tikėtis, kad daktarų prognozės neišsipildys 4u.gif Sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Vilkra, partizanei daug sveikatėlės!!
Atsakyti

Ačiū, merginos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 17 rugsėjo 2013 - 13:25
laba ryta
na ka atrodo savaitgaly sloga issigydem siandien vel atsikele su sloga, o dar ir kosulys prisidejo ir toks sakyciau gerkle draskantis, net karts nuo karto suverkia vaikas bekosedamas sad.gif zodziu eisim pas daktara ir bandysim gydytis..
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 09 18, 07:17)
laba ryta
na ka atrodo savaitgaly sloga issigydem siandien vel atsikele su sloga, o dar ir kosulys prisidejo ir toks sakyciau gerkle draskantis, net karts nuo karto suverkia vaikas bekosedamas  sad.gif zodziu eisim pas daktara ir bandysim gydytis..

labas rytas,

gydykitės, sveikit.. gerkit daug skysčių..
Atsakyti
Labas rytas.

na ka vaikucius ligos uzpuole rudeniui prasidejus doh.gif

laikomes ir nepasiduodam..

Vilkra kaip tavo partizane?
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 09 18, 09:12)
Labas rytas.

Vilkra kaip tavo partizane?

Varo mane iš proto.... biggrin.gif vakar išsivedžiau į lauką- laimė, kad ji apsiavė (pati) botais- mano nelaimė, kad aš išėjau su paprastais batais.. doh.gif doh.gif doh.gif Visos balos išbraidytos, kaštonai žolėse išrankioti, šlapi suoliukai nuvalyti- mano kojos iki kelių šlapios. biggrin.gif dabar vėl per langą pamatė, kad balų kieme yra- jau botai apsiauti, mamai batai atitemti. teks vėl eiti laukan, kol nelyja.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 09 18, 08:17)
Varo mane iš proto.... biggrin.gif vakar išsivedžiau į lauką- laimė, kad ji apsiavė (pati) botais- mano nelaimė, kad aš išėjau su paprastais batais.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  Visos balos išbraidytos, kaštonai žolėse išrankioti, šlapi suoliukai nuvalyti- mano kojos iki kelių šlapios. biggrin.gif  dabar vėl per langą pamatė, kad balų kieme yra- jau botai apsiauti, mamai batai atitemti.  teks vėl eiti laukan, kol nelyja.

na pas mus nuo ryto lyja tik atrodo nustojo tai uz 5min vel pradeda lyti 4u.gif
nepersalkit tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 09 18, 10:44)
na pas mus nuo ryto lyja tik atrodo nustojo tai uz 5min vel pradeda lyti  4u.gif
nepersalkit tik  4u.gif

Trumpam išlindom- kaštonų pasirinkom, per balas praėjom- ir namo grįžom. pažadėjau teletabius parodyti.
Atsakyti
4u.gif
Vilkra, sveikatėlės Tavo mažajai ir kad nesikartotų ligos 4u.gif
QUOTE(Laili @ 2013 09 17, 11:10)
Manau neblogai sekasi mums adaptuotis darželyje smile.gif Vakar visai neplanuotai pasiliko mergina pietų miegui ir puikiai užmigo ir išmiegojo porą valandėlių smile.gif O galvojau, kad bus sunku, nes be savo buteliuko ji niekaip neužmiega namuose, baisūs klyksmai būna jei jo negauna, o vat darželyje viskas kitaip. Gerai sako, kad veikia bandos jausmas. Rytiniai išsiskyrimai vis lengvesni, vis dar patempia lūpą, bet nors neverkia smile.gif Tikiuosi taip ir toliau thumbup.gif 
Vilkra, reik tikėtis, kad daktarų prognozės neišsipildys 4u.gif Sveikatėlės 4u.gif

Šaunuolė 4u.gif Aš taip viliuosi, kad ir maniškiui suveiks "bandos jausmas" kai paliksim pietų miegot, vis galvoju apie tai ir neramu darosi, nes su miegu pas mus sunkiai doh.gif užmiega tik mane apsikabinęs, o kai sesuo jį prižiūrėjo man būnant ligoninėj, užmigdydavo tik užsupus ant rankų, kitaip klykia ir viskas, nemiega nors tu ką doh.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2013 09 18, 07:17)
na ka atrodo savaitgaly sloga issigydem siandien vel atsikele su sloga, o dar ir kosulys prisidejo ir toks sakyciau gerkle draskantis, net karts nuo karto suverkia vaikas bekosedamas  sad.gif zodziu eisim pas daktara ir bandysim gydytis..

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cionge: 18 rugsėjo 2013 - 17:51
Aistį su 2-uoju tortadieniu...!!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 20 rugsėjo 2013 - 14:35