ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė
Papildyta:
Zyzna: man pirmasis jūsų variantas labai gražus
 labai tvarkingai nagai atrodo.
 labai tvarkingai nagai atrodo.O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti

galvojau gal nusinesiojo pats stampukas guminis, nusipirkau nauja, vos kelis kartus sau pasidariau ir vel ta pati beda, net nezinau nuo ko tai priklauso
  galvojau gal nusinesiojo pats stampukas guminis, nusipirkau nauja, vos kelis kartus sau pasidariau ir vel ta pati beda, net nezinau nuo ko tai priklauso 

tvarkingi ir atrodo naturaliai.
  tvarkingi ir atrodo naturaliai.

pinigai ismesti i bala.  man ir pasirode kad israizymas nepakankamai gilus. As dar galvojau kad ir lakas paprastas tiks... Parsisiunciau viska is Konad stampa ploksteles ir laka spicelu dabar viskas
  pinigai ismesti i bala.  man ir pasirode kad israizymas nepakankamai gilus. As dar galvojau kad ir lakas paprastas tiks... Parsisiunciau viska is Konad stampa ploksteles ir laka spicelu dabar viskas  aisku kainavo bet ka darysi
 aisku kainavo bet ka darysi  

ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo

-Just-Gel-Goodie-Two-Shoes-14ml.jpg)

-Just-Gel-Goodie-Two-Shoes-14ml.jpg)

uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai
 uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai  kaip ji gyvai atrodo.
 kaip ji gyvai atrodo.

(aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi
 (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi  )
 ) uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai
 uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai  kaip ji gyvai atrodo.
 kaip ji gyvai atrodo. Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi
 Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi  Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..
 Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..

(aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi
 (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi  )
 ) Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi
 Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi  Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..
 Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono.. 
  ji labiau tinkama prancuziskam lakavimui. ikelsiu uz poros valandu nes dabar ne namie esu
 ji labiau tinkama prancuziskam lakavimui. ikelsiu uz poros valandu nes dabar ne namie esu   

man kaip ne profui tai grazi
  man kaip ne profui tai grazi   nes lyginu su savo
  nes lyginu su savo   ploksteles mazos trumpos, tu menuliuku isvis nematyti, o kaire nuo desines skiriasi kaip diena nuo nakties
  ploksteles mazos trumpos, tu menuliuku isvis nematyti, o kaire nuo desines skiriasi kaip diena nuo nakties   
   va tokius nagucius susitvarkyti sunkiau..
  va tokius nagucius susitvarkyti sunkiau..  ir forma parinkti sunku ...na bet ka padarysi, nauju nebeisidesiu
 ir forma parinkti sunku ...na bet ka padarysi, nauju nebeisidesiu