Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

paskola 70000 lt, 10 m. šeimos pajamos nemažos (apie 5000 lt), vaikų nėra, banko klientai visiški (atlyginimas, pensija, draudimas), kredito istorija nepriekaištinga (niekada nebuvo jokių vėlavimų). Būstas įvertintas net didesne suma nei pirkimo kaina. ir pasiūlė maržą 2. man atrodo nerealu... mad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 30, 12:29)
paskola 70000 lt, 10 m. šeimos pajamos nemažos (apie 5000 lt), vaikų nėra, banko klientai visiški (atlyginimas, pensija, draudimas), kredito istorija nepriekaištinga (niekada nebuvo jokių vėlavimų). Būstas įvertintas net didesne suma nei pirkimo kaina. ir pasiūlė maržą 2. man atrodo nerealu...  mad.gif  doh.gif

Tikrai jau paskūpino maržos.. cool.gif 1.5-1.6 prašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 30, 12:29)
paskola 70000 lt, 10 m. šeimos pajamos nemažos (apie 5000 lt), vaikų nėra, banko klientai visiški (atlyginimas, pensija, draudimas), kredito istorija nepriekaištinga (niekada nebuvo jokių vėlavimų). Būstas įvertintas net didesne suma nei pirkimo kaina. ir pasiūlė maržą 2. man atrodo nerealu...  mad.gif  doh.gif

Cia kuriam banke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2013 10 30, 12:23)
Sujungėkartu, tokio kaip išskirto dokumentuose nemačiau  g.gif
O po 5 metų, tai sąlygos tokios, jog tuo metu galėsim įnešti kiek norim pinigų, o dėl palūkanų arba jas keisti (mąžinti esant galimybei) arba pagal tos dienos palūkanas žiūrės ir vėl fiksuos 5 metams kaip supratau  smile.gif

Pries 5m mano marza buvo 0,7% . Kaip uzfiksavau 5m bendra palukanu norma pasidare 6%. Db bankas siulo 3,5% 5m fiksa, paprasiau pereiti an kintamu tai JAU marza duoda 2,9%(o buvo 0,7)+palukanos tos dienos. Tai kokia garantija kad po 5m jusu palukanos nebus 6% o marza virs 4? As ant sito SEB kabliuko pasimoviau ir db esu svarstymuose. Aisku jei jus inesit po 5m visa skola 3% yra gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Romyytis @ 2013 10 30, 15:20)
Pries 5m mano marza buvo 0,7% . Kaip uzfiksavau 5m bendra palukanu norma pasidare 6%. Db bankas siulo 3,5% 5m fiksa, paprasiau pereiti an kintamu tai JAU marza duoda 2,9%(o buvo 0,7)+palukanos tos dienos. Tai kokia garantija kad po 5m jusu palukanos nebus 6% o marza virs 4? As ant sito SEB kabliuko pasimoviau ir db esu svarstymuose. Aisku jei jus inesit po 5m visa skola 3% yra gerai:)

labai daug tokių situacijų kaip jūsų, nes dauguma tuometu ėmė fiksuotas palūkanas, (tarp jų ir mes), yra sukurta grupė būtent kovai prieš seb banką, jei domins galiu numesti nuorodą, daug skaitinėjau ir domėjausi, nes šiemet mūsų laukė tas pats likimas, jau buvom pasiruošę blogiausiam ir net planavom jungtis į tą grupę. smile.gif Bet mūms šiuo atvejų pasisekė ir gavom geras sąlygas ir perėjom iš fiksuotų į kintamas. Kažin kodėl jums tokia didelę maržą siūlo g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 30, 16:29)
labai daug tokių situacijų kaip jūsų, nes dauguma tuometu ėmė fiksuotas palūkanas, (tarp jų ir mes), yra sukurta grupė būtent kovai prieš seb banką, jei domins galiu numesti nuorodą, daug skaitinėjau ir domėjausi, nes šiemet mūsų laukė tas pats likimas, jau buvom pasiruošę blogiausiam ir net planavom jungtis į tą grupę.  smile.gif  Bet mūms šiuo atvejų pasisekė ir gavom geras sąlygas ir perėjom iš fiksuotų  į kintamas. Kažin kodėl jums tokia didelę maržą siūlo  g.gif

Jo zinau as tas visas grupes ir t.t. Na jei nepaslaptis kokius jum skaicius pasake? na nezinau bankas neatskleidzia savo marzos skaiciavimo.....ir nesam juodjam sarase. Paprase pervertinti turta sake biski numesim.
Atsakyti
Aš kaip suprantu, tai po 5 metų iš fiksuotų galima pereiti ir į kinatmas smile.gif

dėl to kas būtų po 5 metų jeigu būtu, tai čia amžinas klausimas.. manau negalima teigti kad blogai yra fiksuotos ar labai gerai kintamos, ir taip ir taip nežinai kas laukia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumilija: 30 spalio 2013 - 16:22
QUOTE(pumilija @ 2013 10 30, 17:20)
Aš kaip suprantu, tai po 5 metų iš fiksuotų galima pereiti ir į kinatmas  smile.gif

dėl to kas būtų po 5 metų jeigu būtu, tai čia amžinas klausimas.. manau negalima teigti kad blogai yra fiksuotos ar labai gerai kintamos, ir taip ir taip nežinai kas laukia  schmoll.gif

Taip gali,bet nezinosi kiek jie per 5m gobsuolias pasidare....ir ka vel kaltins krize ar dar kazka,kad marza pakilo.
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 30, 16:29)
labai daug tokių situacijų kaip jūsų, nes dauguma tuometu ėmė fiksuotas palūkanas, (tarp jų ir mes), yra sukurta grupė būtent kovai prieš seb banką, jei domins galiu numesti nuorodą, daug skaitinėjau ir domėjausi, nes šiemet mūsų laukė tas pats likimas, jau buvom pasiruošę blogiausiam ir net planavom jungtis į tą grupę.  smile.gif  Bet mūms šiuo atvejų pasisekė ir gavom geras sąlygas ir perėjom iš fiksuotų  į kintamas. Kažin kodėl jums tokia didelę maržą siūlo  g.gif

ne nepaslaptis, jau esu rašius anksčiau,bet tuo metu dar tik svarstėm ką pasirinkti. smile.gif mes gavom 2008m su 6,106% paskola 40m, 233000lt, marža nebuvo išskirta. Praėjus 5m, mums toliau pasiūlė fiksuoti su 2,597%, kintamų net nesiūlė, kol patys nepasigilinom, tai renkantis kintamas mums palieka tą pačią maržą (0,78)+ LIBOR. Buvo sunku apsispręst ką rinktis, nes pagal dabartinias siūlymas sąlygas , tikrai geras pasiūlymas. bet sudėjus visus už ir prieš, prieš kelias dienas pasirašėm 3 men kintamas palūkanas + marža.Pagrindinė priežastis buvo, kad sutarty bent visam laikui bus įrašyta marža, nes jei šį kartą pasiūlė taip, tai kažkaip abejoju, kad dar po 5m vėl žiūrės į seną marža. Kaip mums paaiškino, mes tokias sąlygas gavom tik dėl to kad mūsų paskola yra lengvatinė ax.gif
bet su marža jie tikrai perlenkė, nes naujom išduodamom paskolom nuo 1,7 duoda,bet čia jau reikia superiniu būti, reikalaukit mažesnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliukas25: 30 spalio 2013 - 18:50
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 30, 19:47)
ne nepaslaptis, jau esu rašius anksčiau,bet tuo metu dar tik svarstėm ką pasirinkti. smile.gif mes gavom 2008m su 6,106% paskola 40m, 233000lt, marža nebuvo išskirta. Praėjus 5m, mums toliau pasiūlė fiksuoti su 2,597%, kintamų net nesiūlė, kol patys nepasigilinom, tai renkantis kintamas mums palieka tą pačią maržą (0,78)+ LIBOR. Buvo sunku apsispręst ką rinktis, nes pagal dabartinias siūlymas sąlygas , tikrai geras pasiūlymas. bet sudėjus visus už ir prieš, prieš kelias dienas pasirašėm 3 men kintamas palūkanas + marža.Pagrindinė priežastis buvo, kad sutarty bent visam laikui bus įrašyta marža, nes jei šį kartą pasiūlė taip, tai kažkaip abejoju, kad dar po 5m vėl žiūrės į seną marža. Kaip mums paaiškino, mes tokias sąlygas gavom tik dėl to kad mūsų paskola yra lengvatinė ax.gif
bet su marža jie tikrai perlenkė, nes naujom išduodamom paskolom nuo 1,7 duoda,bet  čia jau reikia superiniu būti, reikalaukit mažesnės

tai kokia db jusu marza?Cia jus seb banke?
Atsakyti
QUOTE(Romyytis @ 2013 10 30, 19:55)
tai kokia db jusu marza?Cia jus seb banke?

taip seb bankas. dabar įrašyta tą pati 0,78% marža
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 30, 20:01)
taip seb bankas. dabar įrašyta tą pati 0,78% marža

Tai cia jum pasiseke net nelabai tikisi:))
tai kokia db bendra suma kiek palukanu su marza?
Atsakyti