Dėl drugelių nu jau kurgi netinka pradedančiajam, ot jau mokslo čia didelio reikia, lietuvės ne tokios žioplos, kaip gamintojui atrodo

išsikočiojat pastiliažo gabaliuką, truputį pasikrakmoluojat formytę, lengvai atspaudžiat drugelį, apiplešiat aplink formytę, išimat drugelį, padailinat kraštelius, jei nelygiai atrodo ir dedat džiovinti į kruopas ar į spec stovelį, kaip kam patogu...nieko čia nepadaromo nėra

štampukas ir tiek, tik kruopštumo truputį ir viskas
SZ, žaviuosi Tavo darbeliais
keletas mano
jubiliejinis, prašytas nukopijuoti nuo kitos autorės, snikersas, pastiliažas...čia irgi yra drugelių darytų su tom netinkančiom formelėm

kuklus vieno aukštelio tortas, bet labai aukštas, gyvenime daugiau nedarysiu tokio...žiauriai sunku apdengti, tortas minkštas, statūs kampai nuėjo šaibom, žodžiu nervai vieni...

šis pakankamai kuklus, tačiau atliktas pagal nuotakos pageidavimą, kriaušinis karamelinis ir mascarponės su bananais tortai, pastiliažas, aisingas, šakelė gėlyčių, pora širdelių su balandėliais...

čia nuotakos tortas - auksas, šampanas, koralas, rožinė - spalvų gama...snikersas, mascarponinis ir jogurtinis vaisinis tortai, pastiliažas...

labiausiai patikės man pačiai nuotakos tortas su obelų žiedeliais ir pakalnučių šakelėmis, nėra 100 % tobulas, bet gyvai tai neblogai atrodė, žiedeliai turi blizgesio, turtingas kavos, rikota su vyšniomis ir ....ir apelsininis suflė...

šis turėjo būti nupūstas auksu...bet gi mano galva atrado
sprendimą auksui išgauti ir neperkant flakono už 35 lt...įdėjau į pastiliažą daugiau IVory spalvos, o padengtą tortą plačiu teptuku pertepiau amareto ir Gold sparkle miltelių mišiniu, yra tekę dirbti su flakonu, efektas beveik identiškas...sąnaudos kelis kart pigesnės

visas tortas snikersas, karūna iš
DENGIAMOJO pastiliažo

darželio išleistuvėms tortas, kai reikia viso valgomo

paprastesniais tai negadinsiu Jums čia vaizdo