Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2013 06 21, 00:18)
*saules_zuikutis* obuoliukas kaip tikras  thumbup.gif

nerealus obuoliukas!!Ir visas tortas TOBULAS!!!!
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 06 21, 00:18)
*saules_zuikutis* obuoliukas kaip tikras  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu
dar viena paprastutis
vysninis karamelinis
user posted image
Atsakyti
SZ,labai faini tavieji thumbup.gif
Atsakyti
SZ obuoliukas superinis thumbup.gif

Imetu ir as kelis tortukus. Pas mane krikstynos tesiasi biggrin.gif

Snikersas

user posted image

Snikersas

user posted image

Morenginis, maskarpone su persikais, 4,8kg
Tortukas dviems progoms. Mamytei 35m, suneliui 7m

user posted image

user posted image

Ir veidukai-keksiukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ech ... Mingailiux .... laabai grazus wub.gif
Atsakyti
SZ koks fainulka zuikutis.....! thumbup.gif 4u.gif simpatulka toks mirksiukas.gif
Mingailiux wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka daryti, kad tortas išimtas iš šaldytuvo nedrėkuotų??? Visas dregnas tampa vos pabuves kambario temperatūroje. Jis dengtas pastiliažu ir dar vestuvinis... neįsivaizduoju kaip šventę atlaikys....
Atsakyti
be panikos, pastovi kambario temperatūroj ant vėjo kokio ir nudžiūna, čia veidrodžio efektas gaunasi, visiems jiems taip būna... o šiaip vasaromis dėkit storiau masės...
Atsakyti

Tortai visu is koto vercia , vienas uz kita grazesnis wub.gif

Sakykite, o kaip jus mase nudazote rudai g.gif su dazais ar kakava. Na idejus kakavos man mase labai pradeda trupeti nemazai jos i kibira iskeliavo. verysad.gif O tai norint tamsiai ruda spalva isgaut kiek gi dazu reiktu doh.gif Kazkuri buvot idejus rusisko forumo nuoroda kaip juodai mase nudazyti , tai ten moteris pirma iminke kakavos ,ir gavosi tokia ruda mase. na man visiskai neiseina doh.gif ir cukraus pudros mazinau , ir krachmolo , bet vis tiek matyt kakava labai isdziovina . Paskutini karta dadejau daug margarino ikisau i mokrobange pasildziau,paskui viska suminkiau , tai kol dar silta buvo kazkaip isejo tortuka apdengt.

Beje , labai gaila ,kad is nekomentuojamos temos dingo labai daug nuorodu ir nuotrauku,pykstu ant saves ,kad is karto neissisaugojau savo pc, nes seku tema nuo pat jos ikurimo. Vis galvojau , kad kai reiks uzeisiu ir paziuresiu. Gal Kuri turit issisaugojus Kirbes plikytu lapeliu visa darymo procesa, labai prasau jei galima , atsiuskit i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 06 22, 09:11)

Sakykite, o kaip jus mase nudazote rudai g.gif  su dazais ar kakava. Na idejus kakavos man mase labai pradeda trupeti nemazai  jos i kibira iskeliavo. verysad.gif  O tai norint tamsiai ruda spalva isgaut kiek gi dazu reiktu doh.gif

Gal Kuri turit issisaugojus Kirbes plikytu lapeliu visa darymo procesa, labai prasau jei galima , atsiuskit i AZ. 4u.gif

As ir bandziau su kakava,man irgi ziauriai trupejo,teko ismesti... Siaip,zinau, mergaites dazo rudai ant virsaus arba gaminasi sokoladine-saldainine mase 4u.gif
Plikytu lapeliu gaminimo eiga 4u.gif 57-58 postai 4u.gif as ir uz ju esu "uzsikabinusi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 22 birželio 2013 - 09:17
QUOTE(umedyte @ 2013 06 22, 09:15)
As ir bandziau su kakava,man irgi ziauriai trupejo,teko ismesti... Siaip,zinau, mergaites dazo rudai ant virsaus arba gaminasi sokoladine-saldainine mase  4u.gif
Plikytu lapeliu gaminimo eiga  4u.gif 57-58 postai 4u.gif as ir uz ju esu "uzsikabinusi"  biggrin.gif

Dekui, 4u.gif bet man vis tiek neatidaro pirmos zinutes dvieju nuotrauku, ir antros pakutiniu keturiu , na gal tai esmes nekeicia. Kazi ,o kiek laiko jie gali stoveti padaryti g.gif

P.s. ir is viso labai daug nuotrauku neatidaro , nes kaip suprantu radikal, ir kiti nuotrauku kelimo saitai kartais istrina savo nuotraukas , jos dingsta ir is viso interneto. Beje nekomentuojamoje temoje ,kur yra zinute paisymas sokoladu, tai tos duotos nuorodos kur ornamentai , tai is viso atidaro kazkoki rusiska receptu puslapi , gal cia tik man vienai g.gif O ir pagal nuorodas tortu, daznai nuotrauku nebebra, receptas yra , o nuotraukos ne doh.gif Visi giria ,o i ka paziuret neber verysad.gif
Atsakyti